Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tinpex Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.12.2007 18:10    #18311     Sufler - Porady do gry - folder z grafiką
witam, mam następujący problem:
w folderze FM08 nie mam nigdzie folderu graphics... jest jedynie jakiś plik w 'data' ale to nie folder, moze to o to chodzi ale nie wiem jak mam to otworzyć.
pozdro

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
15.12.2007 16:00    #18312     Sufler - Porady do gry - jak grac przez neta??
http://cmrev(...)300.html

Zapraszam do lektury..
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Deduś Partyzant

15.12.2007 15:56    #18313     Sufler - Porady do gry - 2 problemy...
Mateyyy wgrywałem facepacki ściągane z sortitoutsi przeważnie i wszystko było ok.Confing też jest raczej dobry bo gram na nim od początku i nic nie wyskakiwało.Dopiero od 2 dni tak sie robi;/ Nie wiem czy ja mam nawiedzony komp czy co:( Z genie scoutem miałem to samo.Działał jak należy aż tu pewnego dnia chce wczytać gre i wyskakuje błąd ;/ Inne sevy wczytuje bez problemów ale ten co gram na nim obecnie za nic nie chce się wczytać.Właśnie jak już zeszedłem na temat geniego to czy wie ktoś kiedy w końcu ukaże się ta właściwa wersja.Ileż można czekać.Na święta żeby chociaż była to by było dobrze:P

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

15.12.2007 15:37    #18314     Sufler - Porady do gry - 2 problemy...
prawdopodobnie zły config ..... miałem tak,przeczytaj ,o jaki folder chodzi i usuń go ,będzie po problemie :)

Deduś Partyzant

15.12.2007 15:23    #18315     Sufler - Porady do gry - 2 problemy...
Witam.Mam takie 2 pytania.Otóż wczoraj podczas włączania Fm po tym jak przeszły już te wszystkie ekrany i jak zwykle zrobił się czarny ekran to wyskoczył mi jakiś komunikat i nie wiem czego on dotyczy;/ Dzisiaj wystąpił ten sam problem.Gra niby się włącza i działa ale nie chce coś zepsuć bo nie wiem co to za komunikat.Coś tam pisało o obrazkach w folderze graphics ale nie za bardzo zrozumiałem;/ Miał ktoś może coś podobnego?
i drugie pytanie.Dlaczego w tym managerze morale zawodników stale spadają i są na poziomie w porządku lub co najwyżej dobre? Dodam że nawet po kilku wygranych meczach nic nie idą do góry a zawodnicy nie mają żadnych problemów czy coś.W 07 jak wygrałem kilka meczów pod rząd to przez miesiąc wszyscy mieli znakomite morale.Nie wiem od czego to zależy.Proszę o odpowiedzi.Pozdrawiam.

dawid190 Młody aktywista

15.12.2007 15:04    #18316     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem-POMOCY
Siema

Otóż mam problem z edytorem bazy danych do FM08..więć kiedy chcę go uruchomić wyskakuje mi błąd pt."data editor.exe-Nie można znaleźć składnika" a niżej pisze:"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się,ponieważ nie znaleziono MSVCP71.dll.Ponownie zainstalowanie tej aplikacji może naprawić problem"..oke to instaluje ponownie,i...kicha too samo a czynność powtórzyłem już chyba ze 5 razy...co mam zrobić? ? z góry dzieki..

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
15.12.2007 14:25    #18317     Sufler - Porady do gry - Kitspack Serie A
http://rapid(...)S_08.rar to eliminuje ten problem
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

talvikko Partyzant

Mnie też się zdarzało rozbudować bazę reningową lub młodzieżową mając na koncie tylko kilka milionów zł. Stąd moje zdziwienie, że tym razem zarząd brącha.
Ale to i tak mniejszy problem, bo bardziej mnie interesuje, czemu ciągle nie dopuszcza do zatrudnienia większej liczby trenerów. Było to możliwe, gdy grałem klubami w niższej lidze o znacznie niższym budżecie.

marcinoo Partyzant

15.12.2007 13:44    #18319     Sufler - Porady do gry - Mirek Szymkowiak
rondelku:
po 1) nie jestem dzieciaczkiem
po 2) jakis kompleks do Neo?
po 3) sam sie zachowujesz jak dziecko i pewnie nim jestes, bo tylko one pisza ze jest ktos dzieckiem Neo.
po 4) skoro jestem zalosny to jaki Ty jetses?
po 5) ile Ty masz lat ?
po 6) mam Neo i gowno Cie to powinno obchodzic, a jak masz jeszcze jaks problem z tym zwiazany to zapraszam na gg.5189030
Pozdrawiam reszte bajkowej halastry 9pucka !

talvikko Partyzant

Kasy mam 14 milionów zł. Jak na ligę fińską to bardzo dużo.
W poprzednich "karierach" wystarczało spokojnie kilka milionów, żeby zarząd nie narzekał, tylko rozbudował bazę, o większej ilości trenerów nie wspomnę.
Klub nie ma żadnych długów. Na transfery mam ponar 3 miliony oraz bardzo duży budżet płacowy przyznany przez zarząd. Tak więc z nawet z kontraktowaniem dosyć drogich zawodników nie ma problemu.
Być może jest to błąd, który ma związek z tym, że gram drużyną, którą podmieniłem na miejsce innej występującej w standardowej bazie danych. (wymieniłem je miejscami w ligach - moja wstępuje w "realu" w 2 lidze - w FM niegrywalnej). Sądzę jednak, że to mało prawdopodobne, bo raczej wszystko sprawdziłem i żadnych problemów w rozgrywce nie było.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.