Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KingTIT Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2007 15:26    #18301     Sufler - Porady do gry - XML paesing error!
Usunąłem te stare savy i zacząłem grac od nowa i problem już nie występuje. Trochę szkoda bo dobrze mi szło :/ dzięki za odpowiedź. Spróbuję z tym CD Projekt.

switoOOo Partyzant

ludzie jak wiece jak rozwiazac ten problem to prosze o pomoc moje gg 706940;/

KingTIT Partyzant

16.12.2007 13:18    #18303     Sufler - Porady do gry - XML paesing error!
Witam,
mam taki problem, że zawsze gdy włączam FM to wyskakuje mi błąd:
not well-formed (invalid token) at line 1of last_saved_game.xml
Nie mogę ponadto wczytać moich save'ow. Próbowałem przeinstalować ale nic to nie dało. Wie ktoś co trzeba zrobić?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

15.12.2007 20:53    #18304     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Hmmm... Szczerze watpie ale mozliwe. Co to za problem sprawdzic? Przeciez to moment :) PS. Pamietaj ze nazwa tematu ma sie wiazac z jego trescia! Widze ze jestes nowy wiec powinienes to wiedziec (:

woodz Partyzant

Jak w temacie - chodzi mi o to, że domyślne tło dla mojej strony jet jak dla mnie za ciemne, w jaki sposób moge to zmienić? Wiem, że są dostępne tła, dlatego jeśli chodzi o inne drużyny/ strony nie mam z tym problemu, ale chciałbym zmienić też swoją, dzięki za poradę. Pozdro

woodz Partyzant

15.12.2007 20:30    #18306     Sufler - Porady do gry - Edytor - małe pytanko
czyli bez problemu będę mógł kiedyś rozbudować stadion i przyjdzie mi wtedy troche więcej ludzi raczej, no chyba po rozbudowie ta used capacity tyeż się zmieni, prawda?czy nie?

rinho Partyzant

15.12.2007 19:49    #18307     Sufler - Porady do gry - Co to za oznaczenia ?! 2 pytania
Co do 2. problemu - w poprzednich wersjach taki problem był w lidze hiszpańskiej. To pewnie po prostu jakiś błąd.

MeTHoD Partyzant

15.12.2007 18:56    #18308     Sufler - Porady do gry - Kolor - Komentarz
siema! mam problem odnosnie kolorow man city. ich domyslne kolory to blekitny i bialy. podczas meczu nie dosc ze mozna dostac oczojebca to gowno widac z komentarza gdyz jest on na blekitnym tle pisany biala czcianka. wiec moje pytanie brzmi: da sie zmienic czcianke z bialej na np. czarna? jezeli tak to jak?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
15.12.2007 18:13    #18309     Sufler - Porady do gry - folder z grafiką
Wyszukiwarka służy do czegoś...
http://www.cmrev(...)064.html
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

woodz Partyzant

Witam, mam pytanko o mozliwości sprzedazy zawodnika, dlaczego w opcjach sprzedaży - adresaci oferty nie mogę znaleźć elementów takich jak np "kluby elitarne", czy tez "kluby wybranej ligi"? Jest tylko "kluby graczy" czy jakoś tak. Jak to zmienić? Pomocy, dopiero się FM 2007 uczę, wcześniej na 2005 grało wszystko w ten sposób. Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.