Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

majorzabrze Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.12.2007 17:51    #18271     Sufler - Porady do gry - działanie "moda"
witam wszystkich
pytanko - chodzi mi oto czy majac zainstalowanego moda moge bez problemow wgrywac logopack, facepack , kitspack itp. z wersji "FM 07" na wersje "FM 08" i bedzie napewno wszystko dzialac ?

k-u-b-a1 Przodownik pracy

18.12.2007 17:23    #18272     Sufler - Porady do gry - Sprzedarz piłkarzy
dlaczego bug? tych ktorych nie chce sprzedaje bez zadnych problemow. jesli kluby mowia ze nie sa zainteresowane to nic nie szkodzi, dajesz potem temu zaowdnikowi gdzies dwie szanse na wystep w lidze, jesli sie poprawnie spisze to znow bedzie o nim glosno i wtedy powinni sie zgodzic na cene..

heniek87 Partyzant

18.12.2007 16:49    #18273     Sufler - Porady do gry - problem z grafiką
halo. czy ktoś może mi pomóc? powoli tracę nadzieje że zobaczę logo ukochanego Juventusu w FMie. w poprzednich wersjach nie miałem z tym problemów.

FmFan Partyzant

18.12.2007 15:41    #18274     Sufler - Porady do gry - Orange Ekstraklasa Full Facepack
mam zamiar ktos na forum sie za to wziac ? jesli nie to moze ja bym zrobil... teraz znajdzie sie wiecej czasu wiec zaden problem :)

heniek87 Partyzant

18.12.2007 14:24    #18275     Sufler - Porady do gry - problem z grafiką
witam wszystkich. mam następujący problem z herbami klubów z serie a: wypakowuje winrarem pliki do folderów documentsandsettings/sportsintersctive/footballmanager2008/graphics/piscutres/logopacks i cały czas nie mam herbów w grze. w ustawieniach gier odznaczyłem buforowanie skórki a następnie zaznaczyłem idalej nic. herby ściągnąłem z fmitaly czy jakoś tam. facepaki i kitspaki normalnie mi gra wykrywa a herbów nie chce. wszystko mam z tej samej strony. HELP

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

może jeszcze raz napisze w czym tkwi mój problem :
gram taktyką 3-2-3-2 gdzie dwójka napastników wymienia się między sobą pozycjami, i wszystko jest ok dopóki podczas meczu nie dokonam zmiany (np.za napastnika wchodzi zawodnik grający na innej pozycji np obrońca) ... czyli chcę aby drużyna grała tylko jednym atakującym i np. 4 obrońcami ... ale pomimo tego że odznaczę w opcjach zmianę pozycji (przypominam że za jednego z napastników którzy mieli się wymieniać pozycjami wszedł obrońca) ... to napastnik zmienia się nadal pozycją z nowo wprowadzonym zawodnikiem ... a opcja zmiany pozycji ile bym nie ustawiał "zmiana pozycji : NIE" jest nadal aktywna ... prob. występuje tylko podczas meczu

naimad83 Młody aktywista

ja zaczalem grac kszo bo awansowali do 2 ligi w nastepnym sezonie.tez posypaly sie oferty po latkowskiego nie chcialem go sprzedac do 1 ligi a on odpowiedzial ze kszo jest jego klubem i bez problemu podpisal ze mna nowy kontrakt.taki charakter nie chce opuscic kszo.

wojciak Partyzant

18.12.2007 00:09    #18278     Sufler - Porady do gry - FM 2008 bez płyty
Jeżeli skopiujesz płytę będziesz potrzebował cracka, żeby odpalić grę

Nic podobnego

CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

Można lecieć na pocztę i odsyłać, tylko po co...? To bez sensu jak trzymanie pieniędzy na lokacie. Osobiście polecam wykonanie obrazu płyty.

Dacik Partyzant

17.12.2007 22:49    #18279     Sufler - Porady do gry - FM 2008 bez płyty
CDP - wydawca gry w Polsce daje dożywotnią gwarancję na płytkę. W razie jakichkolwiek problemów można wymieniać uszkodzone nośniki zupełnie za darmo (no, chyba jedynie koszty przesyłki - wysyła im się starą, dostaje nową płytkę, czy jakoś tak), więc nie trzeba się przejmować ewentualnymi rysami :)

artusa Partyzant

ciezko powiedziec ale wydaje mi sie ze to bug, tez mialem taki problem i zrezygnowalem z zamiany pozycji ;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.