Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

johnny77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2007 02:15    #18251     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
No dobra a ja mam problem bo kupiłem Kalinichenke, Ukraińca i on ma ponad 30 wystepow w kadrze a i tak nie może grać.
To co po pewnym czasie jednak dostanie te pozwolenie??

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

19.12.2007 00:22    #18252     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Zgodzę się z Visionerem, że to jest dołujący i, mówiąc delikatnie, wkurzający problem. Ja właśnie grałem pierwszy mecz sezonu (Wisłą) z Ruchem Chorzów. Oddałem 23!!! strzały na bramkę, a mimo to wynik meczu brzmiał 0:0. I to na dodatek grałem u siebie. A jeszcze gorsze jest to, że pierwszy bramkarz Ruchu doznał kontuzji, a w jego miejsce wszedł młodzieniec z kadry u-21. I co? Broni cały mecz na 9, chociaż jego atrybuty są tragiczne... Rozumiem, że czasem zdarza się problem ze skutecznością, ale bez przesady.

Czwartek Partyzant

19.12.2007 00:16    #18253     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
"Z tymi sytuacjami 1na1 to jest chyba tak ze tu winni sa obroncy. bardzo czesto zdarza sie ze srodek obrony po prostu ucieka na boki kryjac innych zawodnikow a jedem z pilka wbiega sobie spokojnie w pole karne."

Jak najbardziej się z tym zgadzam. Wydaję mi się że przez to, że tych sytuacji jest więcej niż w życiu, to automatycznie jest więcej zmarnowanych sytuacji. Bo tak naprawdę akcji kiedy napastnik wybiega sam na sam z bramkarzem to coś około 2, 3 maksymalnie w meczu, podczas gdy w FM-ie jest ich spokojnie nawet do 8-9.

Żeby była jasność - nie uważam że absolutnie nie ma problemu ze skutecznością, sądzę tylko że jest on o wiele, wiele mniejszy niż w poprzednich edycjach. Pozdrawiam i dobranoc.

artusa Partyzant

18.12.2007 23:44    #18254     Sufler - Porady do gry - Pmn
ja kiedys wyslalem ronaldo bo mial problemy osobiste (przez co nie strzelal goli), jak wrocil to dalej mial te problemy wiec go sprzedalem

dmx2000 Partyzant

18.12.2007 23:29    #18255     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Ale problemy ze skutecznoscia napastnikow byly w Fm-ie oraz Cm-ie od kiedy tylko pamietam. Od kilku lat mam nadzieje, ze w koncu zrobia cos z ta fatalna skuteczoscia ale jak na razie ciagle jest to samo. Co ciekawe, odnioslem wrazenie, ze na wersji beta patcha napastnicy strzelaja bramki normalnie. Dawno nie gralem na tamtym patchu wiec moze nie pamietam za dobrze. Pamietam tylko, ze takie odnioslem wtedy wrazenie. Zreszta za dlugo nie gralem bo po wyjsciu "normalnego" patcha od razu go zainstalowalem. Ogolnie odnosze wrazenie, ze silnik meczowy z Fm-a na Fm-a jest coraz lepszy ale panowie z SI ciagle powielaja te same bledy.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

18.12.2007 22:35    #18256     Sufler - Porady do gry - Problem po oknie transferowym!!
czwartek ty mowisz o ustalaniu mumerow w 2 i mlodziezowej druzynie.......to zostanie porawione.....ale on ma problem(tak jak zrozumialem)z 1 druzyna.....ja musialem poczekac do ostatniego dnia zglaszania mumerow gdzie gra sama kaze ustalac i wtedy bylo ok....

Czwartek Partyzant

18.12.2007 22:29    #18257     Sufler - Porady do gry - Problem po oknie transferowym!!
Jest to znany problem który ma zostać naprawiony w kolejnej łatce, na dzień dzisiejszy niestety nic nie da się z tym zrobić (podobno).

arkadeusz Partyzant

18.12.2007 22:26    #18258     Sufler - Porady do gry - Problem po oknie transferowym!!
Mam mały problem. Gram Realem Madryt (wiem wiem bardzo ambitnie :D) w nowego managera. Minęło mi pół sezonu, skończyło się okno transferowe i muszę wybrać jak zawsze 25 zawodników na resztę sezonu. I tu zaczyna się problem. Gdy już wybiorę graczy i zatwierdzę zespół wyświetla mi że żaden z moich zawodników nie jest zarejestrowany i nie może wystąpić w meczu. Pytanie brzmi: CO TO MA ZNACZYĆ??????? Nie wiem czy to jakiś bug ale jeśli komuś przydarzyło się coś podobnego i poradził sobie z tym to bardzo proszę o pomoc.

Visioner Przodownik pracy

18.12.2007 22:24    #18259     Sufler - Porady do gry - (za) duzo traconych goli?
mam identyczny problem miszczu, takze musimy niestety uzbroic sie w cierpliwosc albo zagryzc zeby przed nastepnym meczem w Fm ;)

Renifer Partyzant

18.12.2007 22:20    #18260     Sufler - Porady do gry - Nic mi nie działa?! Help me!
tak herby/loga zaznaczone! co do ustawień gry to są raczej ok. problem tkwi raczej z kopiowaniem rozpakowanych folderów, do folderów nowo utworzonych jak np:graphics, czy logopacks.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.