Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Visioner Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2007 20:53    #18221     Sufler - Porady do gry - Problemy osobiste
Kiedys zalozylem temat o tym, ze moj zawodnik ma problemy osobiste, wyslalem go wiec na urlop a po powrocie stwierdzil ze nie teskni juz za domem, wiec bylo wszystko ok. jednak po ok. miesiacu znowu mu sie pojawila ikonka z problemem osobistym. co zrobic, zebym nie musial go znowu tracic na jeden miesiac? jest listopad, chce zaczekac do konca rundy jesiennej a potem go ewentualnie wyslac, tylko ze on moze zaczac slabiej grac wiec nie wiem co robic.
P.S. dlaczego znowu zaczal tesknic za domem? przeciez istnieje ryzyko ze po powrocie caly czas bedzie tesknil, w tym wypadku bede musial go sprzedac z powrotem do dynama kijów ;/

Studi Partyzant

miszczu212 Partyzant

Panowie ja uważam ze wcale nie jest tak źle, gram w fma od zawsze i tez myslalem ze jestem juz dobry itd i mnie to irytowalo(brak skutecznosci itd) ale siadlem dlugo myslalem, rozegralem sparingi i ustalilem nowa taktyke, dobrana pod moich zawodnikow i nagle wszystkie problemy znikneły(awans do OE z duza przewaga) nawet napastnicy poprawili skutecznosc. fm 08 karze dbac o kazdy szczegol i dopoki tego nie dopilnujem jest ciezko i sie czlowiekowi glowa grzeje z nerwow. teraz odczuwam wielka satysfakcje z gry i uwielbiam patrzec jak graj moi pilkarze w nowej taktyce.

omega Młody aktywista

ludzie ogarnijcie sie;] tylko placz i zgrzytanie zebow;]
ja gram w marnej orange ekstraklasie Legia i w 1 sezonie mistrzostwo puchar ligi i dojscie do finalu pucharu polski teraz jest 2 sezon jestem 1 majac lekko przewage nad lechem caly czas gram w pucharze polski i ligi Osobiscie tez widze problem ze skutecznoscia ale to nie jest tak ze nic nie wpada Moze po prostu macie kiepska taktyke ofensywna? moze popelniacie najwiekszy blad FM2008 czyli ustalecie takktyke pod siebie a nie pod zawodnikow? moze dajecie im sprzeczne informacje co do taktyki (np gra defensywna i ustawione raidy do przodu) zawodnik zwyczajnie wtedy nie wie co ma robic;]

luki604 Partyzant

22.12.2007 13:08    #18225     Sufler - Porady do gry - PROBLEM
Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktorys z was udzielil mi odpowiedzi na jedno nurtujace mnie pytanie. Wiem ze kiedys ktos tu zakladal taki temat ale rozwiazania tego problemu nie bylo. Moze teraz ktos juz wie co i jak. Mam komp i laptopa. Na slabszym FM08 smiga bez problemow tylko ze strasznie muli i wolalbym sie na laptopa przerzucic. Kiedy instaluje na laptopie wszystko jest ok do momentu kiedy na poczastku gry koncza sie reklamy. Wtedy to gra ma przejsc do glownego menu... Z tym ze tak sie nie dzieje. Pokazuje sie czarny ekran i koniec chocbym czekal 2 dni sie nic nie stanie... Wiem ze pilka w prawym dolnym ekranie sie powinna krecic a ona stoi... Znajacego odpowiedz bardzo prosze o odpowiedz bo tak jak mowie bardzo mi zalezy... Z gory dzieki:D

99danilo Partyzant

22.12.2007 11:31    #18226     Sufler - Porady do gry - szukanie talentow
mam ten sam problem gram wisla i scouci zpolskiej ligi znalezli mi Ł. Gargułe Arbolede Iwańskiego Murawskiego Bojarskiego itd vczyli tych graczy którzy maja najwieksze CA i wlasnie scouci pomijaja wiek tylko patrza na Wysokosc Współczynników zawodnika a wiek i potencjal schodzi na dalszy plan.Bo np. scauci nigdy nie odnalezli by SAIVETA (17) CZy SAKHO z PSG tylko na ich miejce wola tych graczy ktorych wymienilem wczesniej.Wiec to zupelnie normalne tak samo bylo w poprzednich wersjach FM'a.pozdrawiam

99danilo Partyzant

22.12.2007 11:30    #18227     Sufler - Porady do gry - szukanie talentow
mam ten sam problem gram wisla i scouci zpolskiej ligi znalezli mi Ł. Gargułe Arbolede Iwańskiego Murawskiego Bojarskiego itd vczyli tych graczy którzy maja najwieksze CA i wlasnie scouci pomijaja wiek tylko patrza na Wysokosc Współczynników zawodnika a wiek i potencjal schodzi na dalszy plan.Bo np. scauci nigdy nie odnalezli by SAIVETA (17) CZy SAKHO z PSG tylko na ich miejce wola tych graczy ktorych wymienilem wczesniej.Wiec to zupelnie normalne tak samo bylo w poprzednich wersjach FM'a.pozdrawiam

THE GUNNERS Młody aktywista

22.12.2007 01:10    #18228     Sufler - Porady do gry - szukanie talentow
Wg mnie jeśli gracz ma wysokie PA to CA może mieć już tylko wyższe a nie niższe tp powinno być rozwiązaniem twojego skomplikowanego problemu ;P x)

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
21.12.2007 22:52    #18229     Sufler - Porady do gry - Ilez mozna ?!
Bo to jest tak że gdy nam nie idzie doszukujemy się problemów, gdy wygrywamy wszystko jest ok
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

1. wykanczanie akcji
2. opanowanie
3. koncentracja
4. obecna forma zawodnika
5. zgranie z zespolem
6. morale
7. jakosc bramkarza przeciwko ktoremu rozgrywasz mecz
8. ustawienia taktyczne
9. strzaly z dystansu (FM 08 jest chyba pierwszym managerem, gdzie zawodnik potrafi akcje 1:1 z bramkarzem zakonczyc poprzez szybki strzal z dystansu a nie podchodzi jak najblizej sie da i daje bramkarzowi szanse na skrocenie kata strzalu zmniejszajac tym samym szanse na jego powodzenie)
10. element losowy - to czy zawodnik ma dzien czy nie. Wydaje mi sie, ze jakos FM to kreuje. Zdarzaja sie bowiem spotkania, w ktorych kozacki zawodnik gra piach, a zdarzaja sie takie, ze cienias zalicza hattricka w 15 minut.

Chyba tyle. Jest sporo narzekania na skutecznosc a ja z tym problemow jakos w tym FMie nie mam.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.