Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

norbi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Moze to przez rozmowe motywacyjna? Moze za nerwowy jest i wywierasz sora presje na swoich kopaczy? Na poczatku tez mialem taki problem, teraz raczej daje im wiecej luzu i kaze cieszyc sie meczem co przynosi wieksze efekty szczegolnie z silniejszymi druzynami.

grzesiuefemaniak Partyzant

Skąd: Miasto Kutno!Środek Europy W Którym Zawsze Bywa Smutno!
Hej! gram w FM2007 i mam maly problem... Zacząłem grę lechem poznan.... na poczatku sparingi wszystkie wygralem... zatrudnilem do klubu trenerow na **** i ***** .... taktyka wiadac bylo po sparingach odpowiadala pilkarzom świetnie... lecz po rozpoczeciu ligi od 9 spotkan nie potrafia moim kopacze wygrac zadnego meczu.... zaliczajac po drodze takie wpadki jak - remis z Bytomiem 0:0 ,porażke z Gornikiem Zabrze 0:1 , z ŁKS-em 1:0 i wiele innych... prosze o pomoc i dziekuje bardzo za wskazowki:)))

K@rim Młody aktywista

A czemu chcesz przerywać gre?? poprostu wgraj łatke i graj dalej a problem powinien sie rozwiązać...Rzuty rozne sa nie dopracowane--- na oryginale zawsze po strzeleniu jest odgwizdywany faul a na 8,01 pomimo wyeliminowania łatką błędu z faulami piłki nadal padają 8/10 na krótki słupek ( przynajmniej u mnie )

mario84 Partyzant

23.12.2007 20:57    #18204     Sufler - Porady do gry - Crasch Dump HELP
Sorka za post pod postem ale Powinienem dodac punkt sam sobie ale to niemozliwe niestety :P Problem powodowal aktywny w trayu Spyware Doctor po wylaczeniu go wszystko Ok odpukac ... Nie mam tylko pojecia czemu blad wysypal tak nagle bo zawsze go uzywalem ;/ Wiec dla wszystkich borykajacych sie z tym bledem polecam sprawdzic swoje zabezpieczenia bo to one moga krzaczyc z gra :)

carlos9014 Partyzant

23.12.2007 20:18    #18205     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
właśnie w tym sęk że nie jakby ktoś mógł to niech rozwiąze ten problem

Delle_Alpi Partyzant

23.12.2007 20:08    #18206     Sufler - Porady do gry - Transfer
Mam problem mam w Juve w 2 sezonie paru niepotrzebnych grajkow miedzy innymi Salihamidzica i Belardiego ktorzy momo ze pierwszy sezon grali przyzwoicie zaden zespol ich niechce kupic. Belardi wyceniany jest na 2,1ML. Wystawilem go na liste transferowa i dalem ze ejst niepotrzebny, ale nikt sie po niego nie zglasza a wiec zmniejszylem ze oczekuje za niego 1MML ale dalej nic. Co robic prosze o pomoc nieda sie jakos chocby FMM??

MateuszM Partyzant

23.12.2007 19:18    #18207     Sufler - Porady do gry - znikające filtry
Mam mały problem odnośnie filtrów w ekranie składu.... Otóż znika mi opcja w filtrach by nie pokazywać niedostępnych zawodników. Może nie utrudnia to gry, ale ja lubię porządek ;) Wie ktoś może co zrobić? Załączam obrazek

mario84 Partyzant

23.12.2007 15:42    #18208     Sufler - Porady do gry - Crasch Dump HELP
no wlasnie problem ze edytora nie odpalalem wogole ... tylko tego czasu rzeczywistego. bawilem sie jedynie w przerabianie czcionki w turnstyle 08 i BUM ! 10 razy robilem reinstal ustawienia mi dalej zapamietuje mimo wywalenia wszystkiego co z FM zwiazane ;/ jednym slowem zalamka. Kasa wywalona w bloto ;/

mario84 Partyzant

23.12.2007 14:14    #18209     Sufler - Porady do gry - Crasch Dump HELP
A wiec problem zaczal sie wczoraj ... po sciagnieciu Turnstyle 08 i podmianie czcionki na polska ... Wyskakuje mi blad Crasch Dump. Nie moge rozpaczac zadnej nowej gry bo wywala do Wina, odinstalowanie nie pomaga ciagle to samo. Spotkal sie ktos kiedys z tym ? Aha i jeszcze jedno... po odinstalowaniu i zaintalowaniu gra pamieta poprzednie ustawienia np wybor lig ...moze to jest jakis klucz ? ;/ Czyzbym musial czekac do Fm09 zeby sobie pograc ;/ Format nie wchodzi raczej w rachube

wrobel86zzyzx Młody aktywista

23.12.2007 10:07    #18210     Sufler - Porady do gry - PROBLEM
Gentelman:) problemem moze byc to ze sciagneles jakies skiny albo cos. Ja jak sciagnalem blacka rozpakowalem go w tym folderze do ktorego go sciagnalem i POZNIEJ JESZCZE TAM GO RAZ SKOPIOWALEM to tez mialem czarny obraz. Musialem usunac ten caly folder i wszystko bylo jak dawniej. Pozdrawiam M.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.