Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2007 16:10    #18181     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
Coś czuje, że na wczorajszym dniu skończyła się moja przygoda z FM2008!
Może Wy czaicie o co chodzi, bo ja straciłem już koncepcję!
Gram już trzeci sezon moim Wigan, ale co się ostatnio dzieje w grze przechodzi ludzkie pojęcie!
Dwa poprzednie sezony zakończyłem na 8 miejscach, a mój skład znacznie się zamocnił, ale to co dzieje sie ostatnio w meczach to masakra!
Żaden mecz od bodaj sześciu spotkań nie jest normalny, a mój klub pogrąża się w kryzysie!
Żeby nie było w FM gram od 2005 r.
Przykłady:
Mecz z MU oni oddali 1 celny strzał na bramkę a ja 17 i 9 celnych i przegrałem... 2:1!
Gole traciłem w 1 i w 90 minucie!
Później mecz z Villą, po 25 minutach prowadzę 3:0, o dziwo Asto Villa zreinkarnowała się w ostatnim kwadransie i skończyło się 3:4 dla Villi!
Albo jeszcze jeden mecz z Newcastle, u nich Smith dostał czerwień na początku meczu i osłabieni w trzech akcjach po rząd strzelili mi 3 gole w 5 minut! Nawet taktyki nie zdążyłem zmienić!
NIe mówię już, że jeżeli strzeli się więcej niż 3 gole w pierwszej połowie, to nie ważne co by się mówiło w przerwie, przeciwnik zawsze! wygra drugą część meczu, choćby był słabiutkim klubem!
SILNIK MECZOWY TO PORAŻKA!
Mówiono, że nowy manager ma być trudniejszy niż wcześniejsze(dla mnie może być jeszcze trudniejszy), ale czemu jest niedorzeczny!
A i jeszcze beznadziejny pressing, masa rzutów wolnych z których padają bramki, albo dziwne serie(np 10 spotkań, w których nie tracę gola, a pózniej 10 spoytkań, w których tracę ponad 20 bramek, mimo, że przeciwnicy podobni, a taktyka ta sama).
O tym, że prowadząc w 80 minucie 2:0 wcale nie można być pewnym zwycięstwa nawet nie wspominam!
Poprzednie FM-y były za łatwe, ale mecze w tym przypominają mi amerykańskie filmy dla dzieci w stylu "Wielkie Kaczory", czy "Karate Kid"!
To nie dla mnie, niestety...

alastor Partyzant

Z radością informuję że zdobywcą pierwszego gola główką po rożnym został Milivoje Novakovic! :D

Dzięki:
K@rim: odkąd wgrałem patcha problem zniknął [tak myślę skoro pierwszy (i drugi, z resztą w tym samym meczu) gol już za mną :)], więc miałeś rację z tym że to bug w oryginale

Pawisco & Gentleman: Wasze taktyki są już teraz skuteczne :D

Red Devils_ Partyzant

26.12.2007 14:03    #18183     Sufler - Porady do gry - Ludzie pomocy ! :(
Też miałem taki problem, ale w FM 2007. Wiele meczy przez takie cos przegrywalem... wkoncu, gdy anulowalem caly sklad, zmienilem taktyke na inna i spowrotem na ta sama i pomoglo. Chociaz nie wiem jak to jest w FM 2008

borys1234567890 Partyzant

26.12.2007 13:58    #18184     Sufler - Porady do gry - Ludzie pomocy ! :(
Mam ogromny problem. A mianowicie dzieje sie tak ze jak gram z kims mecz.. to w pierwszej polowie jest wszystko w porzadku nic sie nie dzieje i wogole. a w drugiej polowie moj srodkowy obronca zamienia sie pozycja z ktoryms z napastnikow;/;/ i nawet jak wejde w taktyke i spowrotrem ich ustawie to to i tak sie dzieje znow;/;/ dostaje juz przez to szalu ;/;/ prosze pomozcie mi :( przez co to moze byc spowodowane ? :(( od razu mowie ze opcja zmiana pozycji u obroncy i u napastnikow jest wylaczona.... prosze o pomoc :( dzieje sie to w FM08

rafalinsky1906 Partyzant

26.12.2007 13:51    #18185     Sufler - Porady do gry - PROBLEM!!!
co trzeba zrobic, żeby gra przez neta chodzila jak mi wyskakuje - "nie można połączyć z serwerem". Nie mam pojęci co robie źle?!

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.12.2007 13:16    #18186     Sufler - Porady do gry - Nie dostepny gracz!
On jest zawieszony do 1.10.2007
http://www.cmrev(...)399.html

rich87 Partyzant

26.12.2007 12:33    #18187     Sufler - Porady do gry - Nie dostepny gracz!
Gram Hererenven w FM08 i moj problem polega na tym ze jedne z moich zawodniowk Alfonso Alves jest ciagle niedpstepny nie moge go wybierac do jedynstaki meczowej a nawet do rezer jak go przenosze to nie moze garc ? wie kto w jaki sposob zardzic temu ??tu jest link http://i16.tinypic.com/82mt0lt.jpg

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2007 12:13    #18188     Sufler - Porady do gry - styl Capello
otóż mam problemy w moim Fc Nantes . Ustawiam wszystko w ustawieniach dla piłkarzy tak , aby grali jak Arsenal bądź Az Almaar ( w sezonie 2005/2006) czyli szybkie tempo , krótkie podania itd . A tu wychodzi mi coś zupełnie innego , moi piłkarze grają jak Real z Fabio Capello na ławce trenerskiej. Mój zespół gra niesamowicie brzydko i nieefektownie , a przede wszystkim nieefektywnie. Mój team potrafi w jednym meczu rozgromić taki zespół jak Bastia 5:0 a przez następne pięć kolejek przegrywamy zawsze jedną bramką np. 2;1 3;2 4;3 . Zawsze moi zawodnicy jako pierwsi strzelają bramkę a ok. minutę później już jest wynik remisowy . Obrońcy mojego zespołu grają tak jakby grali w lidze podwórkowej , a nawet gorzej . Gdy przeciwnik biegnie środkiem pola to oni zamiast złapać go w ,,kleszcze" to rozbiegają się na boki . O bramkarzach wspominać ..........hmmmm nie wiem czy jest sens , gdyż umiejętności na papierku mają niezłe przyznaję , lecz puszczają tak niesamowite szmaty . Od początku sezonu grałem już ok . 5 bramkarzami ( bramkarzami z Nantes [2] Anthony Silva , Dwayne Miller , dałem nawet zagrać 16 latkowi z rezerw. Nie wiem co robić . Póki co zajmuję 7 miejsce w lidze , mam 4 punkty straty do miejsca 2 a do 1 aż 10 .
HELP xD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

karrido Partyzant

26.12.2007 11:22    #18189     Sufler - Porady do gry - Celność strzałów
Co zrobić aby u zawodników powiększyć celność strzałów.? no niestety mam z tym problem. np. na 15 strzałow 4 celne. troche mało. niewiem co zrobić żeby to zmienic. Z góey dziękuje za rady.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
26.12.2007 02:19    #18190     Sufler - Porady do gry - Ghana
U mnie nie ma z tym problemów.
http://img15(...)ejn2.jpg

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution