Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

il Genio Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2007 22:45    #18161     Sufler - Porady do gry - Błąd Crush Dump
O co chodzi z błędem crush dump? Da sie rozwiązac ten problem? Gram swoją pierwszą dłuższą kariere a tu nagle taki psikus... mam grudzien 2010... Pomóżcie jeśli możecie...

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2007 22:42    #18162     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja latki
kampo łap
też taki problem miałem ale ściągnąłem http://www.sends(...)QZ9OTYN/ łatkę z tej stąd i wszystko ładnie śmiga :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Tzar Przodownik pracy

26.12.2007 22:03    #18163     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja latki
Były już takie problemy na suflerze. Pomagało ściągnięcie patcha z innego mirrora. Ja tak miałem i pomogło.

zyn82 Partyzant

26.12.2007 22:00    #18164     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja latki
Witam, właśnie zainstalowałem (oryginalnego) fma, ściągnąłem łatkę i... mam ten sam problem co Kampo. Pomocy ! Juz nie mogę się doczekać pierwszego meczu !

Kampo Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2007 21:18    #18165     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacja latki
Po reinstallu fma czas na instalacje latki.Wczesniej gralem tylko na wersji beta tej latki.Sciagnolem normalna wersje patcha i napotyka mnie taki blad ! ; o Czy ktos wie co zrobic ?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.12.2007 20:45    #18166     Sufler - Porady do gry - Piłkarze z Brazylii
Po prostu wcześniejsze części fm byly nie dopracowane.Przecież bez problemu ściągałem zawodników np. z Santosu.Co prawda juniorów ale z Santosu.Tu juz jest to dopracowane.

iowa-oj chyba chcesz mi podpaść;)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2007 20:40    #18167     Sufler - Porady do gry - Obserwacje i transfery
Ja bym napisal opowiadanie, ale juz mi szanowna redakcja napisala, ze musi byc od poczatku kariery, a ja mam 3 sezon, wiec kicha. Moze bym napisal poradnik taki jaki byl niedawno o Newcastle tyle, ze moj byl by o moim ukochanym Śląsku, ale pasowalby do wiekszosci druzyn 2 ligi, nie liczac tych najslabszych. Mam w tym miejscu pytanie do Redakcji czy ten pomysl ich interseuje i jak to powinno wygladac, bo niestety mam problemy z wejsciem na ta strone gdzie jest poradnik o Newcastle ( widzialem tylko tytul ). Mam nadzieje, ze wy tez poprzecie, badz zganicie moj pomysl :)

dmx2000 Partyzant

26.12.2007 20:33    #18168     Sufler - Porady do gry - Piłkarze z Brazylii
Z moich obserwacji wynika, ze Brazylijczycy nie chca przechodzic do polskich klubow poniewaz bazy treningowe w Polsce nie umywaja sie do tych w Brazylii. Do tego reputacja wielu klubow brazylijskich jest bardzo duza. Do tego dochodza tez zapewne problemy z aklimatyzacja. Stad zapewne latwiej kupic mlodego Francuza niz Brazylijczyka.

dmx2000 Partyzant

26.12.2007 20:30    #18169     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
Najwiekszym problemem nie jest wielka liczba strzalow na bramke (bo duza liczba strzalow to od wielu lat jeden z "urokow" FM-a i CM-a) tylko jakosc tych strzalow. I chodzi mi nie tylko o sytuacje sam na sam ale takze strzaly z dystansu i z rzutow wolnych. Nawet zawodnik o duzych wartosciach atrybutow strzalow z dystansu i rzutow wolnych potrafi strzelac bardzo niecelnie. A jak zauwazyl Visioner taki "leszcz" z teoretycznie slabszej druzyny potrafi ustrzelic hat-tricka po wspanialych uderzeniach. I jak dla mnie to jest najwieksza wada tej czesci gry. Roznice w atrybutach sa praktycznie niewidoczne. Bez wzgledu na przeciwnika zawsze gram jak rowny z rownym. Nawet jak wezme mecz towarzyski z druzyna z Oceanii to i tak ledwo wygrywam a przeciwnicy potrafia stwarzac dobre sytuacje. I to w stylu jakiego nie powstydzilyby sie druzyny z Hiszpanii.

MeTHoD Partyzant

odmladzam swoj problem ;p czy przywracanie systemu bu cos dalo? ;/ (wczesniejszy zapis tego save)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution