Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2007 15:32    #18151     Sufler - Porady do gry - FM 08, a WIN 98
Panowie (i ewentualnie panie), tutaj rozwiązujemy problemy związane z grą, a nie kłócimy się.

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
27.12.2007 15:28    #18152     Sufler - Porady do gry - Problemy z silnikiem meczowym
OK temat można zakończyć!
Oczywiście najwięcej rozpisali się Ci, którzy mówili, że takiego problemu nie ma, a na koniec sami na niego narzekali! ehh
I chciałbym, żeby jak ktoś zakłada temat mógł wyłączyć odpowiedzi niepełnosprytnych osób o ograniczonych zdolnościach do myślenia typu 9pucek, dmx2000, itp.
POZDRO dla reszty, co się tu wypowiadali i tych co mówili, że problemu nie ma, niech zobaczą, ze jest ponad 60 wypowiedzi!, co rzeczywiście znamionuje, że problem nie istnieje, narki

Visioner Przodownik pracy

[urlx="http://cmrev.com/sufler/problem/3686/9.html"]jeszczeraz[/url]

[urlx="http://cmrev.com/sufler/problem/3686/9.html]dzieki[/url]

Piotrś Młody aktywista

27.12.2007 13:59    #18156     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
loozer jesli sam rozkminisz ten problem to satysfakcja bedzie wieksza;) Trudno trafic narazie w ta gre;P jedni radzą sobie lepiej inni gorzej xD nikt Ci nie da raczej taktyki gotowej...PS ja tez zaczynałem diamentem bez zadnego pozytywnego skutku... radze zmienic:P j

dmx2000 Partyzant

27.12.2007 13:28    #18157     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
Widze, ze znow co niektorzy zaczynaja idealizowac poprzednie czesci? Matti ma racje. W FM-ie 2007 tez byl ten problem. I w poprzednich czesciach takze. Moj rekord to ponad 50 celnych strzalow na bramke, w ktoryms jeszcze z czasow tekstowych CM-ow. Tak nawiasem to pamietam jak wyszedl FM 2007 to ludzie narzekali jaki jest kiepski i pisali : "Chyba wroce do starego dobrego FM 2006". Teraz widze, ze znow jest podobnie.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2007 12:54    #18158     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
ja tam nie widze problemu w sezonie zdaza sie 3-4 mecze ktorych nie mam prawa wygrac zazwyczaj ze slabeuszami i to wku...rza wiec wllanczam gre i robie cos innego az mnie najdzie ochota znowu na gre

salawalas Partyzant

Dzisiaj grałem mecz. Rzut rożny.Idealna wrzutka na "piątkę", mój AM przy bramkarzu dochodzi bez problemu do piłki, strzela, BRAMKA! Sędzia gwiżdże, nie ma bramki, mój AM był NA SPALONYM! Uśmiałem się jak pszczoła. FM2008 może spokojnie kandydować do najbardziej zabugowanej gry roku. Tytuł ma w kieszeni.

Mattii Przodownik pracy

27.12.2007 09:47    #18160     Sufler - Porady do gry - Smiech na sali
Widzę stary problem się odnwoił...loozeer ten problem miało wielu graczy także w FM2007 więc to raczej twoja wina coś wynika zawsze z czegoś...może masz słaby trening,złą taktykę,fatalny sztab szkoleniowy?A może brak umiejętności(twoich)?To wszystko "może" odpowiedz na te pytanie w duchu i pomyśl sam co robisz źle,największa przyjemność grania to "gra bez pomagania".

P.S.
Jeśli zrobiłeś już "rachunek sumienia" i wszystko masz na "nie" to poczekaj zagraj jeszcze kilka kolejek,a "może"(o ja nie mogę który to już raz:PP)miałeś pecha,a rywale zwykłego farta,a może(:PP) coś kręcisz?hmm...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.