Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2007 10:17    #18131     Sufler - Porady do gry - NEC NIJMEGEN
ale masz problem chlopie. to moze lepiej daj sejwa komus innemu niech ic zagra, a ty bedziesz sie chwalil jakie sukcesy osiagasz. bez sensu.

Mattii Przodownik pracy

28.12.2007 09:25    #18132     Sufler - Porady do gry - Arsenal PROBLEM taktyka
No pasowałoby bo to nie forum tylko sufler!Tu się pomaga w problemach a nie prowadzi za kogoś karierę.Pytania w tematach typu:kogo kupić?jaką taktykę dobrać?Powinny być blokowane a autorzy w nagrodę "pomarańcz".

k-u-b-a1 Przodownik pracy

27.12.2007 23:15    #18133     Sufler - Porady do gry - grafika
to nie forum tylko sufler

miałem taki sam problem jak ty. antidotum na to było usniecie wszelkiej grafiki, jaka wrzucilem. Jesli usuniesz wszystkie dodatki ktore sciagnales, gra powinna normalnie chodzic.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.12.2007 23:14    #18134     Sufler - Porady do gry - Ocięty obraz Fm
Dlatego nie lubię Visty, bo tam często wyskakują problemy z FM-em.

NS Partyzant

27.12.2007 23:13    #18135     Sufler - Porady do gry - grafika
Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu zakładam ten wątek bo pierwszy raz korzystam z tego forum ale jak tak to sorki.

Mam problem bo ściągnąłem sobie logopacki, facepacki itp...wkleiłem je tam gdzie trzeba zgodnie z instrukcja, zakładałem foldery itd. napewno w dobrym miejscu wkleiłem

i jak włączam FM to tam gdzie jest "wczytaj ostatnia gre" "wczytaj grę" itp mam białe tło, wogóle te reklamy wczesniejsze sie nie pokazuja tylko jest czarne tło...

mógłby mi ktos pomóc?? moje gg - 11411169

to tutaj albo jak komus wygodniej to niech sie odezwie na gg:P
pozdro

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
27.12.2007 22:50    #18136     Sufler - Porady do gry - Wyższe krzesło
Rzecz w tym, że problem będzie pojawiał się także w przypadku innych programów czy stron internetowych.
Trzeba optymalizować miejsce pracy.

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

27.12.2007 22:49    #18137     Sufler - Porady do gry - Arsenal PROBLEM taktyka
klimek02
Kuba napisal slowo w slowo to samo w temacie "Nec Nijmegen" - ciekawe czy teraz sie uda

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
27.12.2007 22:47    #18138     Sufler - Porady do gry - Wyższe krzesło
Monitor LCD?
Spróbuj przechylić monitor.
Koledzy się śmieją, ale zanim kupiłem obrotowe krzesło z regulowaną wysokością miałem podobny problem. Jestem krótkowidzem, więc było to tym bardziej uciążliwe.
Wszystko zależy od kątu patrzenia.
Lek? Kupić krzesło, fotel z regulowaną wysokością lub po prostu przechylić monitor.i

klimek02 Partyzant

27.12.2007 22:35    #18139     Sufler - Porady do gry - Arsenal PROBLEM taktyka
Mam problem dotyczacy Arsenalu a dokładniej jego słabej gry. Widzialem temat sasaszy. U mnie głownym problemem to niskie posiadanie piłki (jada ze mna cały czas). Probowalem grac krotkimi podaniami na małej przestrzeni i szybkim tempem --- kupa. Bylo jeszcze gorzej jak dałem wszystko na normal. Napastnicy straszna skutecznosc po 15 strzalow na bramke i zazwyczaj 1 gol. W sparingach wygrywalem ale bez rewelacji przyszła liga to 1 mecz wymeczony u siebie z Blackburn a pozniej doszło do tego ze nie awansowalem do LM a gralem z Fenerbahce. (Jaki wstyd) Czy pomoze mi ktos kto tez gra Arsenalem i wie jak sprawic alby Kanonierzy grali tak jak na żywo - efektownie i skutecznie???

Karp Wigilijny Partyzant

27.12.2007 22:03    #18140     Sufler - Porady do gry - Wyższe krzesło
Koledzy, mam taki problem: otóż ściągnąłem sobie black skina autorstwa El Comendante Qwas'a. Wszystko byłoby ładnie, gdyby nie jeden mankament: mam krzesło(sprawdzałem - najwyższe w domu), na którym siadam i ekran komputera znajduje się wtedy kilkadziesiąt centymetrów powyżej wysokości mojej głowy. Do tej pory nie miało mi to prawa przeszkadzać, jednak po ściągnięciu tej skórki patrząc na ekran od dołu napisy są bardzo słabo widoczne (zbyt ciemne). Gdy nieznacznie wstanę z krzesła problem znika, jasno i czytelnie. Doradźcie, z góry thx.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.