Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
A ja jestem przeciwny. Sufler jest od tego, zeby byc suflerem a forum jest od tego, zeby byc forum. Doszly tematy gdzie mozna pisac o swoich sukcesach ("forumowy" temat), itp. Teraz ma byc mini forum i tak bedzie tego coraz wiecej i wiecej az w koncu i sufler przerobi sie na forum i wtedy tez wiekszosc bedzie narzekac....

Jak ktos chce porozmawiac o jakichs ustawieniach, zawodnikach to co to za problem wejsc na inna, forumowa strone i gadac do woli a nie tu walczyc o sforumowanie suflera.

PS. Przepraszam za kilka powtorzen.

full attack Młody aktywista

Sorry za niedoprecyzowaną nazwę tematu, ale nie wiem jak opisać to co mi się przytrafiło (co ciekawe spotkałem się z tym już w FM 2005 i 2006- w 07 nie grałem :/ )...

Otóż gdy wchodzę w ustawienia taktyczne pozycje moich piłkarzy są ok- od góry: B, O P,
O L, O S, O S, P P, P L, P S, P S, O PS i N, tak samo jest w zapowiedzi meczowej. Tymczasem podczas meczu piłkarze zamieniają się miejscami (co ważne: ustawienia indywidualne gracza się nie zmnieniają)! Wówczas wygląda to tak- od góry: B, O P, P S, P L, O S, P S, O L, OP S, O S, P P, N. Jest to strasznie denerwujące- szczególnie, gdy zmieniam piłkarzom ustawienia indywidualne podczas meczu...

Jak już pisałem w poprzednich edycjach też miałem taki problem, ale wówczas wszystko samo wracało do normy po jakimś czasie (pół sezonu), ale tym razem trwa to już drugi sezon!

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

30.12.2007 23:51    #18083     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
W tym problem, że zmieniam taktyki, edytuje polecenia drużynowe i dla piłkarzy. Może po prostu te drużyny mi nie leżą? :D

kurzy13 Młody aktywista

jak wgrywac kitsy to nie jest gowniany temat przynajmniej jest jakis problem do rozwiazania;-) ja nie jestem jeszcze przodownikiem pracy:-P ale serio jak chcesz sobie kulturalnie pogadac to jest forum tam takich tematow jest na peczki jak nie to zaloz:-) tu sie tylko pomaga...

jojas Partyzant

30.12.2007 20:17    #18085     Sufler - Porady do gry - zapis gry
Mam problem gdy zapisuje gre wyskakuje mi ze zapis gry zakonczyl sie nie powiedzeniem a na dysku ma wolne 3 GB .Co moze byc tego przyczyna?? prosze o szybka pomoc

Visioner Przodownik pracy

30.12.2007 19:10    #18086     Sufler - Porady do gry - gra na wyjazdach
ja gram u siebie i na wyjezdzie identyczna, ale dlatego ze w lidze nie mam problemow z wygrywaniem z sosnowcami itd.

Karl Partyzant

30.12.2007 17:12    #18087     Sufler - Porady do gry - Problem z save
POMOCY !!!! Kiedy wczytam zapisana gre wczytuje sie jakby nie do konca. Mam tylko 3 opcje DOM, BIURO PRACY i LISTE ZYCZEN. Kiedy daje kontynuuj ida tylko komentarze. w czym jest problem

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
30.12.2007 15:53    #18088     Sufler - Porady do gry - FUTURE REGENS
Fl0res napisz do mnie na GG 6028977. Mam rozwiązanie Twojego problemu. Tylko musiałbym zareklamować inną stronę czego tu robić nie wolno.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

drymek Partyzant

30.12.2007 15:28    #18089     Sufler - Porady do gry - Pomoc w awansie
portowiec1992 - wiem ze oszustwo dlatego szukam rozwiazania mojego problemu w inny sposob :P

wrobel86zzyzx Młody aktywista

Nie bo sprawa jest troche dziwna. Ochoa i Delgado maja ok 20 wystepow w swoich rep wiec wedlog mnie powinni dostac. W koncu to nie gracze z malediw czy turkmenistanu ale mex i arg. Moze ci idioci z urzedu pracy w anglii patrza tez na managera moze jakbym dodal sobie 2 obywatelstwo angielskie to moze byloby innaczej? bo myslle ze jakby to sir alex f. ich kupil to nie byloby problemu:/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.