Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
01.01.2008 19:54    #18061     Sufler - Porady do gry - Niezwykle ciekawy wynik!
Na czym polega Twój problem i jak mogę Ci pomóc? Nikt nie odmieni silnika meczowego, chyba że patch 8.0.2 w lutym.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bartix94 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
01.01.2008 19:11    #18062     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
jesli masz windowsa xp to klikasz na 'Start' potem na gorze masz jakis obrazek ( pilke, statek czy cos) klikasz na niego, dajesz wstecz i po lewej stronie masz napisane utworz nowe konto. wpisujesz nazwe klikasz dalej i potem klisasz utworz nowe konto. i wchodzisz w tego uzytkownika odpalasz Fm-a i grasz. moj kuzyn mial taki problem i tak go mu rozwiazalem :)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.01.2008 19:03    #18063     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
No trza by wybrać miejsce(to jest największy problem).Wynająć jakiś lokal czy coś,zrobić zrzutę(najpierw lista osób które na 100% będą)Ale miejsce może zniechęcić wiele osób.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.01.2008 18:59    #18064     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Organizacja to akurat mały problem;)

Michael Owen Partyzant

01.01.2008 18:51    #18065     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
Mam duży problem mój FM popsuł sie .Jak gram to w pewnej chwili wywala mnie do windy
( ZAWSZE JAK SIE łADUJE MECZ LIGI MISTRZOW SPORTIONG - VILLARREAL).W trakcie ładowania wywala mnie do windy i wyskakuje komunikat "Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknieta .Plik z informacjami o błędzie został utworzony w:
SYLWEK-613D594E/C:/Documents and Settings/Sylwek/Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/crash dumps

Pucek Stachanowiec

01.01.2008 13:46    #18066     Serwis - Uwagi i propozycje - Talenty na CM Revolution
Wujku Przecinaku.

Zastanawiałeś się kiedyś nad tworzeniem pododdziału newgenów? Myślę, że byłoby to ciekawe doświadczenie. Byłby problem ze sprawdzaniem gościa ale jakby ktoś zrobił screena to może warto by się zastanowić? Nie jako osobny dział ale jako dodatek...

Może na Nowy Rok jakieś innowacje?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Wujku Przecinaku.

Zastanawiałeś się kiedyś nad tworzeniem działu newgenów? Myślę, że byłoby to ciekawe doświadczenie. Byłby problem ze sprawdzaniem gościa ale jakby ktoś zrobił screena to może warto by się zastanowić? Nie jako osobny dział ale jako dodatek...

Może na Nowy Rok jakieś innowacje?

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

01.01.2008 11:56    #18068     Sufler - Porady do gry - Ludziki zamiast kulek?
Ja mialem podobny problem z moralami... Zrobilem sobie w graphics/pictures folder "other" i tam wrzucilem folder 'icons' z moralami. Tez mi nie dzialalo pomoglo dopiero przeniesienie 'icons' od razu do folderu graphics.

ogbuke Partyzant

31.12.2007 21:03    #18069     Sufler - Porady do gry - potencjał pomoc
ja mam taki problem np.zawodnik ma mały potencjał a chce żeby miał ogromny potencjał to co muszę zrobić. bo umiejętnosci to wiem trening.

kecup9- Partyzant

Loczus mi nie chodzi o punkty aby chce wiedziec czy mu pomoglismy czy jego problem został rozwiązany

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.