Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bycio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2008 14:10    #18051     Sufler - Porady do gry - Problem :(
jarek19883 - ja wiem ze to jest problem z save, bo jak zrobilem re-instal Fm no to nic innego.

bartek.janusz16 - robilem reinstal (pisalem nawet) i gra sie wczytuje

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

02.01.2008 14:04    #18052     Sufler - Porady do gry - Problem :(
problem z sejwem

Bycio Partyzant

02.01.2008 14:02    #18053     Sufler - Porady do gry - Problem :(
gram sobie wisełką wszystko fajnie. mija jeden sezon, mija drugi. i to pojawia sie bląd. mianowicie chodzi o to ze jak zakonczy sie sezon, pilkarze wyjada na wakacje i beda sobie juz na nich jakis czas, dam kontynuacja i FM mi sie minimalizuje i wyskakuje taki o to błąd : "EUR_SEEDING::set_continental_cup() - team should have active rule group". robilem reinstal FM i nie dziala. moja wersja FM to 8.0.1.

Prosze o pomoc

woojas Partyzant

FM 2008 mozna odpalic na Linuksie pod warunkiem jezeli masz go zainstalowanego na Windowsie. Musisz skopiowac katalog Sports Interactive z zainstalowana gra i uruchamiac bezposrednio z katalogu przez Cedege/Wine. Na Linuksie instalator ma problemy z Java wiec nie jest mozliwe zainstalowanie go przez emulator. Jedynym wyjsciem jest skopiowanie katalogu jak juz wspomnialem wyzej. Opis dziala, sprawdzalem na Ubuntu 7.10.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.01.2008 13:25    #18055     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Ogolnie powiem tak - pomysl bardzo dobry. Wydaje mi sie ze morze to odpowiednie miejsce zwlaszcza jesli ma byc to latem. Wiadomo ze mozna duzo pisac ale trzeba jeszcze wiecej zrobic bo to naprawde trudna sprawa. Najwiekszy problem to oczywiscie przyjazd wiadomo zebrac FM'maniakow z calej Polski to rzecz trudna. Ale do zrealizowania. Mysle ze jesli nasi Admini wypowiedza sie szerzej na ten temat moze nam to duzo dac, byc moze bedziemy juz miec pewien zarys. Ja patrze poki co na to z dystansem ale nie mowie nie.

PS. Kto z Wrocka ;> ;p

omega Młody aktywista

02.01.2008 11:28    #18056     Sufler - Porady do gry - gra defensywna do bani!
Powiem krotko zle ustawiasz taktyke... ja nie mam tego problemu w lidze trace co sezon najmniej bramek zazwyczaj kolo 1 bramki na 2 mecze... wystarczy dobrze ustawic druzyne wazne sa instrukcje dla pilkarzy!
co do raidow... to nie wiem czemu mowisz ze tylko skrzydlowi i boczni obroncy u mnie maja to jeszcze 2 pomocnikow w srodku i napastnik jedynie DP oraz srodkowi obroncy nie maja a czasem jak widze ze przeciwnik bedzie atakowal zmieniam bocznym obronca na mieszne raidy

lyro Partyzant

Witajcie
Mam problem, FM 2008 ogólnie szybko mi chodzi z wyjątkiem wczytywania meczy w lidze, której aktualne gram. Podam przykład:
Mam po dwie ligi z Anglii,Hiszpanii,Włoch oraz Polski. W polskiej drugiej lidze gram ŁKS Łomża wszystkie mecze w ligach się ładują szybko prócz tej w której gram. Sprawdzałem bo myślałem, że to błąd fm08 i odpaliłem nową grę tym razem grając FC Barceloną i to samo, tj. wszystkie ładują się szybko prócz 1 ligi hiszpańskiej. Formatowałem dysk, instalowałem Windowsa - zero poprawy. Dodam, że mecze z ligi której gram ładują się ok. 5 minut, z pozostałych kilka sekund...
Może mieliście podobny przypadek ?

mkanius Przodownik pracy

01.01.2008 22:11    #18058     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki w patchu :/
hehe pitrś będę pamiętał. Wolo ale to w patchu się zmieniło więc dlatego będę grał na 800 trudno nie będzie normalnych teamów w ME 2008 dlatego że kupiłem płytę na Gram.pl i właśnie dlatego jest taka rzecz. Fudi ma wersję ANG i nie ma takiego problemu!

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

01.01.2008 21:30    #18059     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
kurde zartowalem z tymi abstynentami!glowny organizator tez poszedl spac wiec na dzisiaj skonczmy temat bo admini dali nam tylko 10 stron na ten problem a konczy sie 6

mario84 Partyzant

01.01.2008 21:18    #18060     Sufler - Porady do gry - Wielki problem
tez mialem z tym problem ale sobie poradzilem ! Uruchom system w trybie awaryjnym z obsluga cdrom. powylaczaj wszystkie antywiry internet itp. I uruchom fma powinien zaladowac save bez zadnego problemu. U mnie problem powodowal Spyware Doctor + Kaspersky ! Odinstalowalem Doctora i wszystko ok ! Sprawdz co ostanio instalowales i co ci dziala w tle ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.