Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.01.2008 20:02    #18041     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Mam niewiele blizej niz Pucek nad morze (jestem z Wrocka) i chyba to bedzie moj najwiekszy problem ;] Ale chce zrobic duzo zeby tam byc.

MATI31 Partyzant

Mam ogromniasty problem z FM 08. Gralem w kazda edycje od CM 4, i nie omieszkam, bylem w to dosyc dobry (niemal zawsze wygrana LM), i stosowalem ciagle ta sama taktyke. Ale teraz jest klopot ze skutecznoscia. Poczatek byl niezly strzelilem 22 bramki w 5 mecach w lidze (dziekuje, dziekuje ;D), i wywdawalo sie, ze nic mnie nie powstrztyma. Jednak mam juz Poczatek stycznia, i spadlem na 3 pozycje. W LM ledwo wywalczylem awans na drugiej lokacie (za Olypique, przed Steua i Szachtarem). Moi zawodnicy maja tragicznie niskie morale, stosuje taktyke 442 ofensywna, rotacja sklad - to oczywiste. Rozmowy przeprowadza moj asystent (motywacja 20), moja wiecej zlego robie niz dobrego :). Bylem dwa razy na dwutygodniowym urlopie, i poprawa byla tylko chwilowa. Chcialbym dodac, ze mecze u siebie, potrafie wysoko wygrywac (np. ostanio 5:0 z Man City), gorzej z wyjazdami - nie potrafie wygrac nawet z najgorszymi! Styl treningu zrzucilem z poradnika, a moi trenerzy ucza zawodnikow bardzo dobrze min. 4 gwiazdki na kazda statysyke. Probowalem zmienic taktyke, ale to tylko pogarsza sprawe. Jak moj MU moze sie podniesc?

PS. Kasy na transfery nie ma, bo kupilem za 20 euro AsamoAH Gyana ktory do dzis nie otrzymal pozwolenia na prace, nawet po nowym kontrakcie, i probie wypozyczenia do klubu patroanckiego.

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

02.01.2008 17:05    #18043     Sufler - Porady do gry - Gwiazdki w patchu :/
ale masz chlopie problem. moze odinstaluj i zainstaluj z powrotem patcha. bo nie wiem co ci przeszkadza, gwiazdki? ******

Lesio Partyzant

02.01.2008 15:54    #18044     Sufler - Porady do gry - gra defensywna do bani!
Pomyślałem, że jak lepiej grasz ofensywnie, to może być też problem z ustawieniem twoich środkowych obrońców. Zmniejsz im pressing, ale daj ścisłe krycie i grę1 na 1. I zero rajdów dla OŚ.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

02.01.2008 15:33    #18045     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Jak wpłaci to przyjedzie a jak nie to jego problem.
Wypali poza tym kiedyś trzeba to pierwsze zrobić.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
02.01.2008 15:26    #18046     Sufler - Porady do gry - Zjazd FM'maniaków.
Porusze pierwszy problem. Cześć osób zapewne nie ma namiotów. Dlatego wynajęcie czegoś jest po pierwsze bardziej uniwersalne, wygodniejsze, bezpieczniejsze ale droższe.
To jest konkret. Czyli forma zakwaterowania. Tylko dlaczego mówimy o formie zakwaterowania nie mając - przewodnika, przywódcy czyli głównego organizatora. Przypominam, że lepiej by było aby była to osoba "zaufania publicznego". Podstawą jest jej wiek - musi być pełnoletnia. Potrzebujemy kogoś z krzyżem, chyba że Ty Seju obejmiesz stery naszej łodzi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

02.01.2008 15:08    #18047     Sufler - Porady do gry - Problem :(
bycio na nowej nie powinno byc problemu

co za problem??popros scouta zeby jeszcze raz jechal go zobaczyc i porowna go do innego zawodnika

cycuac Partyzant

02.01.2008 14:28    #18049     Sufler - Porady do gry - Problem :(
Witam Panowie. Miałem podobny problem tylko w FM07. Próbowałem wszystrkiego re-instal, savecleaner. Nic nie pomagało. Zeby było śmieszniej znalazłem sava w którym zapisany był stan gry chyba z sezon w stecz od daty w której mnie wywalało. Zwolniłem sie z klubu, wziełem idz na urlop (żeby szybciej przelecieć przez ten rok) i co - I TO SAMO. Jak gra doszła dp felrnej daty to wywalała mnie do Windy. Podejrzewam że nic z tym fantem nie zrobisz. ALe próbuj.

02.01.2008 14:16    #18050     Sufler - Porady do gry - Problem :(
ale gra nie odczytuje z sejwa skladnika i juz lipa dalej nie pojdzie!ja tylko probuje dociec problemu bo nigdy sie z takowym nie spotkalem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.