Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Bartez Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.01.2008 20:22    #18031     Sufler - Porady do gry - Bomboniera
A poza tym, swoją bombonierę można stworzyć besproblemowo.

michu1515 Partyzant

Mam jeden problem.Grałem na starym kompie w fm 08 jeszcze tydzień temu , a teraz zmieniłem komputer na lepszy no i nie moge wogóle zainstalować fm 08 .
przy instalacji dochodzi tylko do trzech kresek i już dalej nie idzie prubowałem kilka razy i nic .
prosze o pomoc.zgóy dziekuje
pozdr.

omega Młody aktywista

03.01.2008 16:33    #18033     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczność
ja naprawde nie rozumiem ludzi ktorzy pisza ze jest jakis problem ze skutecznoscia u zawodnikow i to prawie w kazdym meczu u mnie sie to zdarza bardzo zadko czasem fakt gram cisne i dupa ale tak rowniez jest w normalnej pilce... ja osobiscie zadnego bledu z tym nie widze

norbi Partyzant

Hmm ja gram caly czas lige hiszpanska i nie mam takiego problemu (chodzi o 1 sezon) normalnie gracze z rezerw moga grac.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
03.01.2008 12:23    #18035     Sufler - Porady do gry - Maciej Żurawski
Zapraszamy tematu o przechwałkach -> http://www.cmrev(...)299.html

jender17 Partyzant

03.01.2008 09:07    #18036     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Ja też mam problem z koszulkami tyle tylko, że nie Barcy a Realu:) Nie wyświetla mi się koszulka wyjazdowa, a są domowa i trzecia. Gdzie w ogóle można znaleźć koszulki oryginalnie dodane do gry? Z góry dziękuje za pomoc.

rokfor Partyzant

03.01.2008 08:42    #18037     Sufler - Porady do gry - Baza Huge
Jak tylko sciagnalem ten plik to go zainstalowalem i rozumiem ze on sie wkleja wowczas sam tam gdzie potrzeba...??A teraz moj problem: Wchodze w nowa gre i nie moge wybrac tej bazy:|:| gram na 8.0.1 i skinie black 2in1czy cos takiego... Co moge zrobic aby baza dzialala??

Pozdro i dzieki za odp;)

aberdeen Młody aktywista

@Portowiec1992
Może ciężko w to uwierzyc ale gram przez cały czas tą samą taktyką od czasu CM03-04
(z niewielkimi modyfikacjami) i we wczesniejszych werjach nie miałem tego typu problemu.

omega Młody aktywista

ja gram Dp i nie mam tackich problemow mimo ze gram ostro ale byc moze czesc roboty rowniez odwalaja srodkowi pomocnicy (gram 4-5-1 lub 4-1-2-1-2) a srodkowi pomocnicy maja normalny odbior

MATI31 Partyzant

Hmm zawodnkow daje srednie premie... A dzialaczom nic nie mowilem, tylko dla nich minimalne posanowienia do zwyciestwo w lidze. U siebe zawsze gram ofensywnie (chyba ze z naprawde trundym przeciwniiem, wtedy staram sie wciagnac na swoja polowe i z kontry), a na wyjezdzie defensywa. Z moralami problem jest z tym, ze w poprzednich menedzerach praktycznie wszscy mieli znakomite, i to nawet jesli nie zawsze wygrywalem. Nie widze, zeby jakis zawodnik narzekal na kontrakty, gracze sa zadowoleni z obciazen treningowych... Moze wyciagne z polki zakurzonego FM 07 i dopiero potem zagram w trudniejszego 08...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.