Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

max20067 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.01.2008 14:13    #18011     Sufler - Porady do gry - problem
Czy mecze reprezentacji mogą się porywać z meczami ligi mistrzów?

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

a blad polega na tym iz mozna zglaszac zawodnikow TYLKO do 1 druzyny....a do 2 i juniorow nie....ja to rozwiazalem ten problem tak ze ustawilem sparingi dla tych druzyn zeby chociaz ci co sa mlodzi grali jakies mecze....bo jezeli sie tego nie zrobi to pilkarze niby w statystykach maja rozegrane mecze ale wolniej ida im atrybuty....tak jakby wogole nie grali...

full attack Młody aktywista

04.01.2008 20:58    #18013     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący komunikat error!!!
krzysiu88;
a co z tego, że usunie grę, a zostawi facepacki??? Problem jest z jednym zdjęciem! Niech zrobi tak jak napisałem wyżej.

Knopi;
jak nie wiesz co to za zawodnik, to uruchom grę i spróbuj znaleźć tego piłkarza- jak będziesz wiedział z jakiego klubu on jest, to prędzej znajdziesz błędnego configa...

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

ja kiedys odpowiadalem na to pytanie....jarek19883 to nie chodzi o to ze nie moze wystawic kogos bo wystapil wczesniej w rezerwach...chociaz tak jest w rzeczywistosci...i nie jest to zaden BUG....na to pytanie odpowiedzial wczesniej THE GUNNERS....chociaz nie wiem czy dokladnie bo napisal ze problem znika po jednym sezonie a chyba tak nie jest.....

kamilnet1987 Partyzant

04.01.2008 20:21    #18015     Sufler - Porady do gry - bramkarz do colchester
witam wszystkich... rozpoczynam karierę drużyną colchester... i mam problem bo nie ma tam porządnego bramkarza... kasy mam bardzo mało bo zostało mi jakieś 300tys zł... pomyślałem że wypożyczę jakiegoś rezerwowego z premiership... możecie kogoś polecić... może być z innej ligi... byleby się zgodził na wypożyczenie...gram na łatce 7.0.2 z góry dzięki za pomoc...pozdro

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

jezeli ktorys z tych zawodnikow ktorych chcialbys wystawic w meczu rozegral mecz w rezerwach dzien wczesniej to nie mozesz go wystawic,moze w tym problem

rokfor Partyzant

Czlowieku ja znam zasday wszystkich lig lepiej niz ty bo gralem juz w niejednej i w niejednego managera...!!! i gdybym nie mial problemu to bym sie do ludzi nie zwracal!!
Przeciez napisalem ze nie moge powolac tych innych 6 zawodnikow z innej druzyny...

jarek19883 Żołnierz frontu ideologicznego

04.01.2008 20:00    #18018     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący komunikat error!!!
usunęles ale jego config zostal i w tym problem!

Knopi Partyzant

04.01.2008 19:46    #18019     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący komunikat error!!!
witam...mam pewien problem..gdy wchodze w gre FM08 ładuja sie reklamy...i po tych reklamach wyskauje mi komunikat..: not.well-formed (invalid token) at.line 69 of config.xml

cord from="Jorma Ruotsalainen" to="graphics/pictures/person/8506695/portrait" wydaje mi sie ze wyskauje ten komunikat bo chodzi o jakis błedny obraz z tym gosciem niby go usunolem z facepaku Mypy tego Jorma Ruotsalainen ale nadal wyskauje ten komunikat..przy uruchamianiu gry...a gdy wpsiaywalem wyszukaj obrazo w ta sciezke..to mi nic nie znaleziono..niby jak wcisne ok.na ten komunikat to moge normalnie grac..ale wkurza mnie przy kazdym uruchamianiu mi on wyskakuje...wie ktoś moze jak sie tego pozbyć?

mks1973CK Partyzant

04.01.2008 19:26    #18020     Sufler - Porady do gry - Popsuty save?
mkanius.........ja ten folder mialem na pulpicie ;| sproboj wyszukac i powinno rozwiazac problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.