Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mesjo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2008 19:49    #17981     Sufler - Porady do gry - Krycie
a możesz konkretnie podać przykład ,,niepełnosprawnych" zachowań obrońców bo z twojego posta nie moge dostrzec konkretnego problemu

pinco Partyzant

08.01.2008 19:41    #17982     Sufler - Porady do gry - Krycie
Moze mi ktos powiedziec od czego zalezy jak w fmie kryja obroncy? Bo juz naprawde wysiadam , co mecz trzy starcone bramki obroncy graja jak niepelnosprawni ;/ mam swietnych obroncow jezeli chodzi o atrybuty ustawiam im krycie i tak dalej o oni ciagle swoje ;/ moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tym kryciem bo wczesniej nie mialem takich problemow

boro92921 Przodownik pracy

08.01.2008 15:54    #17983     Sufler - Porady do gry - Talenty Sergio Aguero
no jest dobry ale w czym problem?

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2008 15:21    #17984     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
Arsenal ma potezny dlug (o ile sie dobrze orientuje, kolo 1.2 mld zł) w grze, z tym ze u nich jest to spowodowane przejsciem na Ashburton Grove. Tez maja ow dlug splacac kolo 20-30 lat. Z tego co pamietam, to Glazer'owie kupujac ManU wpakowali klub w ogromne problemy finansowe. W kazdym razie skoro sam mowisz, ze te dlugi Ci nie przeszkadzaja, to w czym lezy problem? Do 2024 roku zdazysz sie przynajmniej kilka razy znudzic gra w Manchesterze...

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2008 14:53    #17985     Sufler - Porady do gry - Jakaś pożyczka ?
Po pierwsze gratulacje za ambicje. Ja gram Leeds, ktore zaczyna z ujemnymi punktami, niskim morale i dlugiem przewyzszajacym wartosc klubu. Wlasnie (po dwoch sezonach) wprowadzilem ich do Premiership (co sezon awans). Natomiast dlug mi systematycznie malal. Jest to kwestia wynikow sportowych. Natomiast odpowiadajac na zasadnicza kwestie:
Pierwsza rzecz - po awansie dostaniesz gotowke, zmaleje dlug Takze skup sie na meczach, a nie martw sie problemami finansowymi.

Po drugie - po awansie wzrasta wartosc kazdego z pilkarzy, nawet kilkakrotnie. Takze potem bedziesz mogl ich sprzedac z duzym zyskiem.

Po trzecie - sparingi, jak sie ktos nie chce zgodzic, to dajesz mu polowe przewidywanego zysku z biletow albo i wiecej. W koncu sie zgodza, a Ty i tak bedziesz mial kase. Czesto oplaca sie dac np. 80% tego, co mialbys dostac z biletow takiej Barcelonie niz zgarnac 100% kasy z meczu przeciwko jakims cieniasom z Czarnogory.

Po czwarte - modyfikacja budzetu (sprobuj tam pokombinowac).

Po piate - ultimatum do zarzadu (choc ryzykowne).

Po szoste - zacznij grac efektowniej. Im wiecej goli, tym wiecej kibicow, prosta zaleznosc, ktora sprawdza sie w FM.

Po siodme - zawsze mozesz liczyc na to, ze jakis biznesmen kupi sobie Pelikana Lowicz i stworzy z Toba duet a'la Abramowicz-Mourinho=) Zdarzaja sie takie sytuacje. Ja przezylem cos takiego, jak gralem (jeszcze w FM07) Nottingham Forest. Moj klub kupil sobie jakis biznesmen z Bosni i w drugiej lidze nagle zrobil mi sie budzet na poziomie 25 mln euro i jeszcze stadion mi zbudowali=

Takze zycze powodzenia i owocnej drogi z Pelikanem do finalu Ligi Mistrzow!
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

wojtoń Partyzant

08.01.2008 14:51    #17986     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
oldgunz thx za odpowiedź...skoro tak uważasz to czemu np. Barca , Real czy Bayern nie mają zadłużenia o którym każdy matoł wie...(w FM) żaden z tych 3 klubów nie ma najmniejszych problemów z długami w grze a MU akurat ma je co do 1 mln euro...trochę to dziwne:) Chyba po raz kolejny twórcy FM nie popisali sie regularnością i myślę że powinno to zostać zmienione tak aby gra była realistyczna , bo nie ma większego sensu grać w grę w której jest ktoś "faworyzowany" bo tak to trzeba nazwać. MU ma budżet na transfery ok. 20 mln euro a bardzo duża część kasy klubu idzie na spłatę tego zadłużenia. Co idzie za tym jest coraz mniej pieniędzy na koncie i gra staje się bardzo trudna(nie biorąc pod uwagę ewentualnych wygranych trofeów)...

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2008 14:36    #17987     Sufler - Porady do gry - Oszustwo???
no a usunięcie zadłużenia uważam za oszustwo (ale co mi tam jak się lubi oszukiwać samego siebie) - zresztą polecam temat w jaki moim zdaniem powinno się grać

http://www.cmrev(...)853.html

a dla autora tamtego posta należy się wielki szacun za ambicje ...
a nie pójście na łatwiznę jak w twoim przypadku

wojtoń Partyzant

08.01.2008 12:21    #17988     Sufler - Porady do gry - 2 problemy...
Więc sprawa wygląda tak :
1.Czy ten patch 8.0.1 zmienia coś w silniku meczowym? jest poprawa w skuteczności albo z tymi rzutami rożnymi?

2.Anderson do momentu gdy Scholes wyleczył kontuzje gra pięknie(same 89, 7 goli w 10 meczach, 2 razy najlepszy młody piłkarz PL, itd), lecz gdy owy Scholes odzyskuje po pary meczach w rezerwach pełna kondycje i przygotowanie do sezonu Anderson przestaje w ogóle grać(6 meczy 0 goli, 0 asyst oceny na poziomie 56 i 7...) czy to jest błąd? Miał ktoś podobny problem?(zaznaczam że Andersona ma kondycje 9897% morale 20, jest zadowolony że gra w MU, itd) POMOCY!!!

maillo7303304 Partyzant

07.01.2008 22:23    #17989     Sufler - Porady do gry - Agresja piłkarzy
Witam
Mam taki problem, od początku gry (gram FC Barceloną), Puyol, Milito, Ronaldinho narzekają, że "Xavi gra im na nerwach" trwalo tak 4 miesiące, potem Xavi przeprosił, myślałem, że będzie dobrze, a tu po tygodniu Iniesta, Messi, Xavi, że Eto'o gra im na nerwach.
I tu mam pytanie czy tak cały czas będzie, czy da się zrobić by unikać ciągłych kłótni?

Daję tutaj screena

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2008 21:37    #17990     Sufler - Porady do gry - problem z piłkarzem
Boze...
Jesli juz to podstawowy i Eboue

A to taki problem znalezc dobrego prawego obronce takim klubem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.