Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wilq1993 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.01.2008 00:54    #17951     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
chciałbym mieć tylko takie problemy:) a reszta była by gites:)ale o tym to ja zaraz będę śnić:D
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

Lenor Partyzant

11.01.2008 23:33    #17952     Sufler - Porady do gry - CO to ma byc????????????????
Cóż począć taki zarząd:) ja w 1 sezonie w PSG cele długoterminowe to wlaczenie sie do walki o mistrzostwo w ciagu 3 lat , a na obecny sezon było zajęcia przyzwoitego miejsca , na samym początku byłem tam gdzie zarząd chciał , później nie mogłem wyjsc z podziwu jak komputer potrafi marnowac sytuacje sam na sam :D wiekszosc moich meczow w 2 polowie sezonu to ataki przeciwnika , mój bramkarz Hitman :D a ja niekiedy z 80% skutecznoscia :) i tak zajołem 2 miejsce i zarząd natychmiast zmienil zdanie co do realizacji planów już ich nie interesował środek tabeli ani walka o europejskie puchary , zarzucili mi ze mam walczyć o mistrzostwo :D i niestety jest problem wymienilem polowe składu i teraz wyniki sa dosc kiepskie a moja skuteczność została bardzo obniżona , chyba przez ten 1 sezon :) a zarzad jest rozczarowany obecnymi wynikami , dam ci znać jak sie zakończy przygoda :) chodź dodam ze są zachwyceni szybkim osiagnięciem celów dlugoterminowych

Tzar Przodownik pracy

11.01.2008 22:43    #17953     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
Ech, mają ludzie problemy...

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.01.2008 22:00    #17954     Sufler - Porady do gry - Pytanie
http://cmrev(...)902.html

Teraz już nie będę taki wyrozumiały. Przed chwilą zamknąłem identyczny temat.

Adasix Partyzant

Mam problem gram właśnie Widzewiem Łódz i mam straszny problem z obrońcami. połowa z nich mi odeszła. Zostało mi 4 obrońców a ponieważ mój budzet transfeowy jest skromny bo wynosi 90 tys. nie mogę kupić dwóch pożądnych, zdolnych obrońców, gdyż kluby nie zgadzają się aby sprzedać lepszych. A ja nie potrzebuje słabych graczy, ponieważ sytuacje mam złą. Czy mógłby mi doradzić ktoś kogo mógłbym pozyskać ewentualnie mógłbym sprzedać jakiegoś gracza, żeby mieć wyrzszy budzet.

boro92921 Przodownik pracy

11.01.2008 17:42    #17956     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem ze skinem Steklo
miałem ten sam problem wejdź tu:

http://www.cmrev(...)866.html

mkanius Przodownik pracy

11.01.2008 16:49    #17957     Sufler - Porady do gry - Dziwny błąd
Gdy ściągnołem sobie wersję 801 gry to miałem problem z gwiazdkami. Teraz się dowiedziałem że inni co mają oryginał nie mają tego problemu z gwiazdkami(obniżenie poziomu), a ja mam czemu. Przypominam że mam oryginał!

divinus Partyzant

11.01.2008 12:35    #17958     Sufler - Porady do gry - V.Briant
Mam problem z moim bramkarzem, Vincentem Briant (gram Nantes). Ma on podpisany kontrakt do czerwca 2009, jest koniec 2008, proponuję mu nowy, dużo lepszy kontrakt, a on... no właśnie, on nic. Komunikat mówi po prostu, że nie udało się podpisać nowej umowy. Żadnych wyjaśnień, nic więcej. Wcześniej, kiedy inny zawodnik był niezadowolony i nie chciał przedłużyć kontraktu, to komunikat był obszerniejszy i wyraźny. A tymczasem Briant jest "zadowolony z gry w klubie", nie ma żadnych problemów, ba! - moja osoba jest wśród jego ulubieńców! A umowy podpisać się nie udaje (właśnie takie jest sformułowanie). Obawiam się, że to bug, ale... może coś przeoczyłem?

DarioFM Partyzant

10.01.2008 22:25    #17959     Sufler - Porady do gry - karne
i wsumie to w kazdym menagerze jest problem cudownych bramkarzy

Adrianse89 Partyzant

Sorry że odnawiam stary temat ale mam problem !! Wgrałem sobie face packa ze zdjęciami typu AeroGlass i gdy załadowałem grę i wszedłem w profil zawodnika to jego zdjęcie było "przesunięte" w prawo i ucięte ;/ jak to mogę zmienić i czy da sie to zmienić ????

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution