Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

krooger1988 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.01.2008 17:54    #17941     Sufler - Porady do gry - erlend thorvaldsen
Kolego a jaki masz problem??

MATI31 Partyzant

Eeee tam w FM 07 to Iaquinta wymiata. Kupilem go jako zmiennik Sahy, a okazal sie najlepszym zawodnikiem ligi, krolem strzelcow ligi i Ligi Mistrzów! Na poczatku ma problemy z aklimatyzja, alepotem jest juz tylko lepiej. Pamietam, ze w pieciu meczach po kolei strzelil 14 bramek! (w tym z Arsenalem a wyjezdzie)

crimson Partyzant

FM 2008 / realizm realizmem, a Martins najlepszym napastnikiem w grze ...
Newcastle 35 bramek w sezonie, inna gra - Fiorentina 37 bramek w sezonie. Mecz z Milanem przegrywam 4:0, wchodzi na ostatnie 30 min zmęczony Martins i nagle robi się 4:4.

Bez problemu ogrywa takich obrońców jak Barzagli, Nesta, Terry, Ferdinand i ładuje takie bomby z każdej pozycji (często prosto w bramkarza), że najlepsi golkiperzy w grze nie mają z nimi szans, do tego wykorzystuje w przeciwieństwie do innych napastników w grze niemal wszystkie sytuacje, co powoduje że fiorentiną w lidze wygrywam już 3 sezon seriea bo nawet jak trace 2,3 gole to i tak martins napierdzieli ...

Statystyki przeciętne poza kilkoma elementami, b.słaba błyskotliwość, a dosłownie jak nie strzeli 2 bramek na mecz to się dziwie.
Najlepsi napastnicy tacy jak Eto, Rooney, Henry są dużo słabsi od SUPER OBAFEMIEGO min. 35x na sezon

jaki jest wasz pogląd na temat najlepszego snajpera fm2008 (źle że w ogóle jest taki, ale że martins?!)
piszcie

omega Młody aktywista

13.01.2008 12:13    #17944     Sufler - Porady do gry - Problemy drużynowe...!
czasami problem znika ale jesli nie zniknie to do konfliktu moga dolaczyc sie inni zawodnicy ktorzy po jakims czasie tez beda chcieli odejsc lepiej sie jednego z nich pozbadz

m-a-t-t-e-o Partyzant

13.01.2008 12:10    #17945     Sufler - Porady do gry - Problemy drużynowe...!
Otóż mój problem polega na tym że piłkarze z mojej ekipy zaczęli sobie grać na nerwach... Oboje są dla mnie bardzo ważni więc nie chciałbym musieć wybierać między nimi... Czy można ich jakoś pogodzić? Może po jakimś czasie problem sam znika? Proszę o pomoc :)

Sz@szłyk Partyzant

13.01.2008 11:55    #17946     Sufler - Porady do gry - Problem z cmrev.com
Witam. Ponieważ jestem tu nowy to na wstępnie chciałem się przywitać! Po drugie to mam taki problem właśnie z tą stronką, otóż gdy chce obejrzeć sobie jakiś profil piłkarza w talentach to nie wyświetlają się atrybuty, opis ani zdjęcie! co robić?

screen->
Jak widać strona załadowała się do końca!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
12.01.2008 23:10    #17947     Sufler - Porady do gry - 3 liga polska i 4
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

miszczu212 Partyzant

12.01.2008 15:41    #17948     Sufler - Porady do gry - Wisła Kraków
panowie bo wystarczy wpisac na wyszukiwarce suflera jakis wyraz i po problemie.
ja raczej rzadko pisze itd ale ajk mam pytanie to najpierw poszukam i dopiero prosze o pomoc, a tematy na zasadzie dajcie tanie talenty itd sa denerwujace.
jakby wpisał na szukaj to by wiedzial jak uzytkownicy reaguja na takie tematy.
i nie mam kompleksow i nie byl to popis.
ja denerwuje sie na co innego i w inny sposob niz kerry.

bartix94 Młody aktywista

12.01.2008 15:00    #17949     Sufler - Porady do gry - Blad aplikacji-pomocy!!!
bReCZ miałem ten sam problem :) Grałem 6 sezon Hannoverem, w 5 zdobyłem Mistrzostwo Niemiec ( 2 Bayern miał do mnie 6 pkt. straty), Atak:Farfan-Podolski, w Pomocy Matias Fernandez, Villaluz, Merida itd :( pewnego dnia włączam Fm-a daje wczytaj Ostatnia Grę i wyskakuje mi to samo co tobie :(i nie możliwe jest to, ze mam za mało ramu( mam 2 GB ) czy mam syf na kompie bo mam nowiutkiego kompa.

bReCZ Partyzant

12.01.2008 14:17    #17950     Sufler - Porady do gry - Blad aplikacji-pomocy!!!
Mam ten sam problem, ogromna baza danych FM 2008 (orginalny), 3 sezon sie zaczal, jestem pod koniec lipca, klikam kontynuuj i wychodzi do pulpitu i pisze ze napotkano powazny blad i aplikacje zostanie zamknieta, i jeszcze ze raport z bledem znajdzie sie w moich dokumentach/sports interactive/football manager 2008/crash dumps, tylko ze go tam nie ma :(
przeinstalowalem gre i nic, rezygnowalem z posady w klubie nic, tak samo urlop ;(
Da sie cos z tym zrobic ? :( Mialem genialne 2 sezony i chcialbym jeszcze pograc, a nie moge :/
Dodam ze ostatnio dokupilem 512 ram i mam juz 768, Procek Pentium 4 2,44 GhZ
Zaczalem gre po dokupieniu RAM..
Pozdrawiam !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution