Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

speedey Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.01.2008 00:58    #17931     Sufler - Porady do gry - zgloszenie zawodnikow
witam mam problem musze zglosic paru zawodnikow do rozgrywek bo inaczej nie beda grali w kolejnych meczach ale nie wiem jak pomocy !!! :(

dobre? Partyzant

14.01.2008 23:05    #17932     Sufler - Porady do gry - Problemy drużynowe...!
przeczekaj to po pol roku lub na koniec sezonu to zniknie i bedzie oki jesli nie sprzedaj jednogo lub wypozycz;] ale ten problem sam znika mialem tak juz 3 razy i znikal zawsze po pewnym czasie

bartix94 Młody aktywista

14.01.2008 21:47    #17933     Sufler - Porady do gry - dzialanie na nerwy
a z jakimi piłkarzami masz taki problem ??

boro92921 Przodownik pracy

14.01.2008 21:30    #17934     Sufler - Porady do gry - dzialanie na nerwy
Mam podobny problem ale nic sobie z tego nie robię jakoś grają ;) było już kilka takich tematów i tam inni mówili że można sprzedać tego zawodnika albo przesunąc go do rezerw więc na razie proponuję Ci nic sobie z tego nie robić ale jeśli dostaniesz jakąś korzystną ofertę sprzedaży tego zawodnika to go sprzedaj no chyba że jest dla Ciebie zbyt ważny

Deivid Partyzant

14.01.2008 21:25    #17935     Sufler - Porady do gry - dzialanie na nerwy
siema
mam problem w fmie jeden z moich zawodników ma ze inny dziala mu na nerwy czy cos takiego nie wiecie co morzna zrobic zeby to zniklo? a i prosze zeby ten pucuś czy pucek sie nie wypowiadal bo nie umie pomagac z gory dziekuje innym za pomoc

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

14.01.2008 19:27    #17936     Sufler - Porady do gry - Sejv
W wyszukiwarce do FM2008 wpisalem sejv, ale nic pomocnego nie znalazlo. A więc mam następujący problem. Miałem sejva. Miałem formatowany dysk, na którym były te sejvy. Czy teraz da się je odzyskać. Jeżeli tak to proszę o konkretną odpowieedź jak. Jeżeli nie, no to cóż, szkoda... Dzięki. !

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
14.01.2008 19:21    #17937     Sufler - Porady do gry - Zalozenie klubu
Nie wiem co napisać bo jak to widzę to nie wiem...na suflerze pomaga się graczom mającym problemy z FMemem. Jeżeli tak dalej pójdzie to za niedługo niektórzy będą tu odrabiać zadania aby dostać punkta. Ten temat może być przykładem niezwykłem głupoty i zapisuje go do swojego rankingu największych głupot na suflerze.

Proszę o zamknięcie tego tematu. To jest żal sam w sobie. Przykro mi bo myślałem, że już pewien etap głupoty się skończył. Klub z takim piłkarzem to nie zbyt ekscytująca perspektywa. Życzę powodzenia i wyjazdu na EURO 2012.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

tmk_88 Partyzant

14.01.2008 11:25    #17938     Sufler - Porady do gry - Problem z finansami
Witam, mam pewien pproblem w Bayernie. Otoz gram juz drugi sezon(dopiero zaczelem) i po pierwszym sezonie zostalo mi na transfery 8 mln, bylem zadowolony, ze ta sumka przeszla rowniez i na drugi sezon. Jednak tutaj pojawia sie problem bo na drugi sezon dostalem od zarzadu 20mln na transfery, przynajmniej taka dostalem wiadomosc i gdy wchodze na finanse budzet na transfery dalej pokazuje ze mam tylko 8mln, i tu pytanie do was, gdzie te 20mln?? Dziwna sprawa...
Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam!

adamkoss Partyzant

A ja nadal mam ten problem. Nie działa ani na Operze ani na IE. Ktoś ma jakiś pomysł?

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

ja miałem podobny ,,problem '' w fm 2005

Lyon
Sanli Tuncay - 50 bramek - 25 asyst ( grając jako of.po)
Carlos Tevez - 30 bramek - 10 asyst
Robinho - 20 bramek - 30 asyst

Dortmund
Kapo - 10 goli - 30 asyst
Ewerthon - 60 bramek - 20 asyst

wiem że brzmi to niewiarygodnie ale tak było :)
a teraz przyszedł realizm i jak wygram 3-0 to się cieszę xD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution