Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Jose Mourinho JR Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.01.2008 19:27    #17891     Sufler - Porady do gry - Wasze składy w lidze polskiej
a jaki masz problem kolego?

ka_adamczyk Partyzant

18.01.2008 18:43    #17892     Sufler - Porady do gry - Umorzenie długu.
no wlasnie o to chodzi zeby splacic calosc od razu, gdyz mam kupe pieniedzy na koncie, z ktorych bez problemu moglbym splacic calosc dlugu.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

18.01.2008 17:24    #17893     Sufler - Porady do gry - Transfery w USA
Kampo, a umiesz czytać? ;) wiem co to draft, jednak mój problem jest z leksza inny.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

Kazdy chyba na tej stronie chce sprowadzac 'mlode talenty', takze specjalnie oryginalny nie jestes=) Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem tego typu rozwiazan kadrowych, ze za pomoca gowniarzerii lat 19 - 21 wygrywa sie LM, ale to temat na osobna dyskusje.

W kazdym razie - z Bundesligi raczej sie nie ucieka, choc nie jest to najbardziej atrakcyjna liga swiata. Ale jak bedziesz stawial sobie ambitne cele i osiagal je, to nie bedziesz mial problemu z odchodzacymi z klubu pilkarzami.

BTW -> Burussią, nie Borussiom
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

a dlaczego nie? wielu pilkarzy przejdzie do tak dobrego klubu. w fm07 gralem borussia dortmund i w drugim sezonie dry doszedlem do 1/4 ligi mistrzow po drodze pokonuja m.in. inter 3-0. wiekszosc pilkarzy zoltych nie robi jakis problemow, ze chce odejsc. po pierwszym sezonie spokojnie mozna sie wzmocnic kilkoma dobrymi i ciekawymi graczami, jezeli oczywiscie zajmie sie dobre miejsce w lidze. powodzenia i zycze sukcesow !!!

18.01.2008 15:03    #17896     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
Cannigia10
Nic Pan nie zrobisz. Masz klub z Polski, ktora jest slabo rozwinietym pilkarsko krajem. Ambitni zawodnicy wola grac w greckim czy niemieckim sredniaku niz w krajowym potentacie z Polski czy Bosni i Hercegowiny, niezaleznie od tego co zdobyles w tym czy poprzednim sezonie. Dopiero za dobre pare sezonow, jak polskie kluby beda czesciej w Europie, takich problemow bedziesz mial mniej.

Szkoda tracic takiego pilkarza tym bardziej patrzac jak Ci idzie w LM. Kontrakt zapewne wygasa mu latem, takze mozesz sprobowac cos ugrac w LM, wypromowac go jak najbardziej (niech wykonuje np. karne jesli potrafi) a potem pchnac do Francji czy Turcji za grube banki.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

Cannigia10 Młody aktywista

18.01.2008 14:19    #17897     Sufler - Porady do gry - Budżet płacowy
hej:P Mam problem. W Wiśle w sezonie 2010/2011 mam kilku już na skalę europejską zawodników. I tak dwóch z nich nie chce przedłużyć kontraktu. Czy istnieje mozliwość zatrzymania go? Czy lepiej teraz go sprzedać z zyskiem ,zanim odejdzie za darmo?
2 pytanie to w jaki spobós można zmniejszyć budżet płacowy?? Obecnie przekraczam go o 88 tys. zł. Czy nic oprócz redukcji pensji nie da się zrobić?

18.01.2008 13:25    #17898     Sufler - Porady do gry - problem z kontraktem...
To nie jest bug zaden.

Zawodnicy nie narzekaja na kontrakt - wszak jest on w 100% taki jakiego oczekiwali. Problemem ich jest to, ze nie dotrzymujesz zobowiazan kontraktowych. Dales wazniejsze stanowisko w druzynie a potem zmieniles albo nie wystawiasz ich w skladzie. Albo nie traktujesz jak np. pilkarzy kluczowych (czy jakichtam im ustawiles).

- Bob Paisley

Artur2350 Partyzant

18.01.2008 11:45    #17899     Sufler - Porady do gry - Problem w Lidze Mistrzów
Najpierw weźmy pod uwagę czy grałeś te mecze u siebie czy na wyjeździe. Jeżeli grałeś na wyjeździe to może problem tkwić w tym źe zagrałeś za bardzo ofensywnie. Na mecze wyjazdowe najlepiej grać ustawieniem defensywnym i kontratakami. Jeżeli grałeś u siebie to może źle zmotywowałeś swoich zawodników.To sie też tyczy przy grze na wyjazdach. W Milanie na pewno masz dobrych asystentów więc najlepiej niech oni motywują zespół.I jeszcze jedno. Najlepiej przed meczem LM daj odpocząć najlepszym zawodnikom. Wtedy będą mieli więcej sił na grę.

Hicik31 Partyzant

18.01.2008 11:37    #17900     Sufler - Porady do gry - Problem w Lidze Mistrzów
Gram Milanem 2 sezon w poprzednim sezonie wygrałem wszystko.W tym sezonie w Lidze po 8 kolejkach mam 7 zwycięstw i 1 remis, ale w Lidze mistrzów przegrywam najpierw z Schalke potem z CSKA . Najpierw myślałem że to zmęczenie ale okazało sie że nie. Nie wiem co mam zrobić ,bo nie chce grać w Pucharze UEFA a przeciesz w LM słaby początek i możesz nie wyjść z grupy.Prosze poradzcie coś!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.