Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hubert932 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2008 17:19    #17881     Sufler - Porady do gry - Problem ze zmianą skinu !
Witam, mam problem otóż gdy chce zmienić skórke w FM to autimatycznie gra mi się zacina.... co mam zobić ? reinstal nie pomaga.... pomocy!

kemot Partyzant

19.01.2008 15:52    #17882     Sufler - Porady do gry - zmienianie taktyk
mam taki problem, bo chciałbym tak w FM2008 zrobić że ustawie sobie dwie taktyki:jedną którą bedę grał w ważnych meczach a drugą w jakiś mniej ważnych. No ale jak tam ustawiam sobie jakąś taktyke daje zapisz a potem ustawiam sobie nową taktyke i też zapisuje no i jak chce wrócić do tej poprzednej to już jej nie mogę(wyskakuje ta druga co ją przedchwila zrobiłem tylko ustawienie obrońców się zmieniają).
Co mam robić??

pinco Partyzant

19.01.2008 15:46    #17883     Sufler - Porady do gry - Pytanie...
moze liczy ze jak znowu kibice legii beda chcieli przylaczyc jakies panstwo do Polski to uniknie problemow z iloscia obcokrajowcow w skladzie

bossjas Partyzant

19.01.2008 14:48    #17884     Sufler - Porady do gry - dobry napastnik
szukam dobrego napastnika do mojego Wrexham. Tylko mam problem bo to musi byc ktos kto zacznie odrazu bramki strzelac a nie jakis talent co sie rozwinie za 3 lata. Gram w 3 lidze ang. tj coca cola L1 . Do wydania tak okolo 100 tys euro na niego. Moze byc Polak tylko bym chcial zeby poziom chociaz Amoroso i Frankowskiego prezentowal. Macie jakis kandydatow?

Visioner Przodownik pracy

jejku ile juz bylo takich tematow, musisz poczekach na patcha 8.02., a poza tym taki urok tego FM, ja mialem taki sam problem na poczatku gry ale teraz sobie z tym poradzilem zatrudniajac odpowiedniego asystenta ktory umie zmotywowac moich graczy w odpowiedni sposob tak, ze zwykle wygrywam spokojnie 2 bramkami (jesli chodzi o lige) nawet jesli mam 20x wiecej strzalow, to i tak wygrywam, a ich radocha jest wieksza z kazdej strzelonej bramki ;)

pierdutka Przodownik pracy

a to stary problem z Fmm i nie ma na niego rozwiązania :/

pierdutka Przodownik pracy

Mam problem nie moge uruchomić scouta mini 1,3 . A do teog Fmm mi nie chodzi są oto takie błędy :

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
19.01.2008 02:28    #17888     Sufler - Porady do gry - Trwanie sezonu
ej, ale ja żartowałem, userzy nie bardzo już wiedzą po co jest sufler, doprowadziło do tego te głupie tematy które były po chwili zamykane..., A powiedz po co Ci ta informacja kto ile gra? no po co? Ten Temat o Sprowadzaniu też nie był na sufler, Sufler jest po to by pomagać ludziom którzy mają problem z grą.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

JaQbUs Młody aktywista

Taaa. Co 2 osoba miała z tym problem. Może pirat? Btw. Masz wyszukiwarke...

SeiDi Młody aktywista

18.01.2008 20:10    #17890     Sufler - Porady do gry - problem z kontraktem...
no i problem sam się rozwiązał nie wiem w jaki sposób... dziwne to troche ale cóż to tylko gra....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.