Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kuba222 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
jak bedziecie miali jakies pomysly to pisczcie ja problem opisalem'

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
To może być albo problem ze sterownikami graficznymi, albo z grą, albo trzeba zrobić formata...
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

kuba222 Partyzant

Mam problem. Zakupilem ostatnio oryginalna gre Football manager 2008. Zainstalowalem ja lecz gdy proboje uruchomic gra nie wlacza sie. Wyskakuje raport o bledach, zawarty w nim jest jakis plik txt zlokalizowany w katalogu temp. Gre instalowalem juz kilka razy, POMOCY!

Mirun23 Partyzant

sciagnij sobie z fileplanet plik: bomboniera, jest do FM07 ale na 08 działa bez problemu, musisz tylko przed rozpoczeciem nowej gry go miec, do aktualnej gry nie bedzie działąl

master_of_potato... Partyzant

23.01.2008 13:10    #17845     Sufler - Porady do gry - Problem z Facegen
W innych drużynach też nie działa.
Wydaje mi się, że to przez system, może przez jakiś wpis w rejestrze (przez takowy FM 07 w ogóle nie chciał mi się włączyć), bo jeden kolega ma taki sam problem jak ja, a inni z kolei mają wygenerowane facjaty.
screen z 'dźwięki i obraz' http://img23(...)zuw8.jpg
screeny z mojej drużyny juniorskiej http://img23(...)kwq3.jpg http://img23(...)dks5.jpg

Ech... Wie ktoś, jak temu zaradzić?

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.01.2008 12:24    #17846     Sufler - Porady do gry - Trenerzy a stałe fragmenty
http://www.cmrev(...)814.html

Tu masz wszystko wytłumaczone.

Cannigia10 Młody aktywista

hej:) mianowicie mam problem z niektórymi koszulkami. Wgrałem je i odznaczyłem buforowanie skórki. Niestety nie wszystkie koszulki mi działają:( Problem w tym, że config jest chyba w porządku bo sprawdziłem. Tak samo np. w tym kitspacku są trzy stroje Zaragozy a w fm nie odczytuje mi stroju domowego. Podobnie jest z kilkoma innymi drużynami. Czy jest na to jakiś sposób??

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Ja mam ten sam problem ale w drugą stronę;)
Gram bez skrzydłowych ale na szerokich boiskach ustawiam swoim pomocnikom aby grali szerzej i na razie jakoś sobie radze.Poza tym skoro boisko jest krótkie to środek jest zagęszczony i przez środek też ciężko się przedostać.Spróbuj w takiej sytuacji zmienić taktykę
na np. diament.

FiftyPercentSkil... Partyzant

23.01.2008 08:13    #17849     Sufler - Porady do gry - Mały problem...
...ze skutecznością. W meczu oddaję ok min. 10 strzałów z czego 6 jest celnych. zdarza się nawet ponad 10 celnych strzałów. Przeciwnik ma podobne statystyki, czasem mniej sytuacji a nie udaje mi sie strzelić bramki, za to przeciwnik strzela 2,3 bramki. co można zrobić w tej sytuacji? Potrzebuję czegoś szybko bo na półmetku jestem na dnie tabeli...

marcin89 Partyzant

jak grac jesli za krótkie jest boisko??i nie ma miejca dla skrzydłowych

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.