Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.01.2008 13:48    #17811     Sufler - Porady do gry - On nendzy do piniendzy x)
Na wstępie chciałbym wszystkim powiedzieć że nie jestem dzieckiem NEO :)

Gram sobię Fc Nantes (chyba wszyscy znają ten klub xD ) i mam drobny problem , gdyż kończę 1 sezon ( mam dokładnie 15 dzień kwietnia 2008 ) i myślę już nad wzmocnieniami swojego zespołu. Zbudowałem niezły skład z niezłymi zawodnikiami jak Bogdan Stancu Leonardo Gioda Balazs Dzsudzsak czy Marvin Angulo. Wiem , że są bardzo dobrymi zawodnikami , jednak już niedługo zespół awansuje do Lig Ę xD i wzmocnienia wydają się nieuniknione. Chciałbym sprowadzić do klubu dobrych zawodników m.in Alexandre Songa Rigoberta Songa Vassiriki Diaby czy brazylijczyk Ewerthon , który nie ma pewnego miejsca w składzie w VFB (w Zaragozie też pewnie będzie grzał ławę) .
Niestety moje marzenie o potędze nie powiodą się bez odpowiedniego budżetu .
Co mam więc zrobic , aby dostać przynajmniej 8 mln Funtów .
Wiem że mógłbym sprowadzić nikomu nieznanych zawodników , lecz ja chcę zbudować skład który będzie walczył o najwyższe cele od razu a nie za 2 czy sezony.........

Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

27.01.2008 12:16    #17812     Sufler - Porady do gry - Liberum Veto!
Jeśli masz taki problem i nie wiesz czy ten zawodnik jest w tej wersji gry nadal talentem to wyślij scouta do niego a ten da Ci raport i będziesz wiedział.Poza tym ten dział talenty jest głównie dla osób które zaczynają swoją przygodę z FM.Doświadczony gracz poradzi sobie sam.Oczywiście nie twierdze że jeśli ktoś korzysta z tych talentów jest złym menadżerem.Na pewno często lepszym ode mnie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
27.01.2008 11:43    #17813     Sufler - Porady do gry - Liberum Veto!
Dobrze rozumiem, że jeżeli np. Pan 999 był talentem w Football Manager 2007, i ten sam Pan 999 jest talentem w Football Manager 2008 to nie ma go w bazie do talentów 2008? Jeżeli tak, to także nie uważam tego za dobry pomysł.

Takie rzeczy na maila się pisze Sigonie, Twoja ranga odpowiada Twojemu problemowi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

26.01.2008 21:08    #17814     Sufler - Porady do gry - zglaszanie zawodnikow
Jeżeli w ekranie składu nie ma na dole przycisku zmień, to masz taki problem, że lepiej zacząć grę od nowa.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

matulik Partyzant

26.01.2008 21:02    #17815     Sufler - Porady do gry - zglaszanie zawodnikow
Witam, mam problem takiego typu: zapomnialem (pominalem w wiadomosciach) zglosic druzyne do rozgrywek ligowych, przypomnialem sobie dopiero gdy przy wybieraniu meczu pojawilo mi sie kolo 20. tzw. "szarakow". Czy moge cos z tym zrobic?
Gram w polskiej ekstraklasie.
pozdrawiam

Visioner Przodownik pracy

26.01.2008 16:16    #17816     Sufler - Porady do gry - Wartość zawodnika
otoz mam pewien problem, jeden z moich najlepszych zawodnikow chce odejsc, ale jego wartosc jest zbyt mala, zeby oplacalo mi sie go sprzedawac, a kluby zainteresowane nie chca dawac wiecej. mimo ze moj gracz jest niezadowolony, to jak mam go sprzedac za 1mln euro, kiedy jest to taki swietny zawodnik?! w ogole mi sie nie oplaca, juz wole poczekac do konca kontraktu i wtedy go dac, wyjdzie prawie na to samo... a pogra jeszcze troche. w ogole w mojej wisle najwiecej zawodnik jest wart 2,4 mln euro! to sa drobniaki w porownaniu do jego umiejetnosci... co zrobic zeby zwiekszyc wartosc graczy? gram w LM, wielu sie wyroznia, nie mowie o tym ze w lidze pierwsza 10. wg sredniej ocen nalezy do nich, wszystkie rozgrywki w polsce nasze, wiec co zrobic zeby byli warci tych pieniedzy co trzeba?? patrzcie na modricia i dinamo, oni chca 50 mln euro, pewnie i za duzo, ale juz byly oferty ponad 20 mln wiec mimo wszystko jest wart swoich umiejetnosci, a moja 11 jest warta tyle co on, wiekszosc zawodnikow warta ok. 800tys-1,2 mln euro. malo realistyczne... tak jakby SI wiedzialo, ze tylko w polsce za taki frajer oddaja zawodnikow, a najdziwniejsze jest to ze inni ligowcy, w ogole strasznie przecietni, ida za podobne pieniadze :/ jakies pomysly ??

Pucek Stachanowiec

26.01.2008 11:54    #17817     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Dla mnie też. Nie wiem dlaczego ktoś nie chce newgenów. Czasami trudno zrozumieć niektóre problemy.

MaD789 Partyzant

26.01.2008 09:30    #17818     Sufler - Porady do gry - Patch 8.01 :(:(:(:(
Mam problem jak włączam FM z wgranym Patchem 8.01 to wyskakuje mi bład że nie znaleziono płyty cd w napędzie a jak wgrywam cracka z wersji 8.0.0 to mi nie che znaleść tej bazy danych z patcha ;/

FiftyPercentSkil... Partyzant

25.01.2008 20:41    #17819     Sufler - Porady do gry - PROBLEM Z URUCHOMIENIEM GRY :(
gdy próbuję uruchomić fm2008 to wyskakuje mi taki błąd: "System does not meet minimum requirements"

co się dzieje? jeszcze 2 dni temu Manager mi działał :(

Vergil Młody aktywista

25.01.2008 14:56    #17820     Sufler - Porady do gry - Dwa Pytania.
w fmie 07 mialem tez problem ze splata dlugu ktory wynosil 400 tys. zlotych i mimo ze moglbym bez problemu zaplacic to raty wynosily 0zl do 2033
El Fenomeno

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution