Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Cos ma problem z załączenie m screenów :/ na wszelki wypadek zapytam w jakim formacie powinnien być screen?

ag-25 Partyzant

Przytrafił mi się taki przypadek grając w FM-a 2008 (8.0.1) w 4. lidze angielskiej, a mianowicie chodzi o to co się stało w połowie meczu, nie mogłem przejść do rozmów z zawodnikami w przerwie meczu, bo automatycznie i samoistnie gra włączyła od razu drugą połowę nie dając mi możliwości korekty w taktyce i co najważniejsze porozmawiania z piłkarzami. Gdy ku mojemu zaskoczeniu gra sama ruszyła starałem się jeszcze coś zrobić i udało mi się przejść do tychże rozmów, ustawiłem wszystko co chciałem mimo iż druga połowa trwała ok minutę!!! Potem udało mi się wrócić z dużymi problemami do gry (przycisk "graj był szary - nieaktywny";). Żałuję, że z tego zdarzenia nie mam screena. Po skończonym meczu sprawdziłem z ciekawości co mój asystent powiedziałby piłkarzom po meczu i zachował się tak jak by to była przerwa! (oczywiście sam porozmawiałem w końcu z piłkarzami) i z tego zdarzenia zrobiłem już screena (nr 1). Patrząc już kompletnie po wyjściu z ekranu meczowego na opinie asystenta o rozmowach mot. w przerwie i niestety mimo moich wcześniejszych starań nie było żadnej rozmowy w przerwie (screen nr 2). Czy Wy też mieliście taka sytuację??

pec12 Partyzant

mam podobny problem ale mi nie przerywa gry. ja jjuz od poczatku mialem problem z uruchomnieniem najlpiej na oddzielnej paartycji zrob swierza wersje windowsa i to na tyl powinna pomoc u mnie juz blad znikl

Tzar Przodownik pracy

yukka -
miałem identyczny problem w FM 2007, wtedy pomógł mi savecleaner, ale niestety - o wersji tego programu do nowego FM'a nie słychać :(
Może piszę to niepotrzebnie, ale jeśli grasz na wersji 8.0.0, to zainstaluj patcha...

blau_grana Młody aktywista

28.01.2008 22:12    #17795     Sufler - Porady do gry - Czysty przypadek?
Wystawiaj go często do pierwszego składu, gdy ma serię 3-4 dobrych meczów nie zapomnij go pochwalić, wzrośnie mu morale i wtedy będzi mieć mniejsze problemy z aklimatyzacją. Jeśli go kupisz i będzi graż głównie ogony lub siedział na ławie to na 99.9 % pod koniec rundy jesiennej dostaniesz raport o tym, że dany piłkarz źle się w klubie czuje. Ta uwaga dotyczy generalnie zawodników z Ameryki Południowej. Zwróć też uwagę, gdy dokonasz transferu, jaka jest pierwsza wypowiedź gracza. Jeśli wspomina on o trudnościach w przełamaniu bariery językowej to tak jak pisze 9pucek, sprowadź jego krajana bądź osobę przez niego poleconą.

fudi Przodownik pracy

Były już takie problemy. Spróbuj usunąć folder crash dumps który Ci się pojawił (jest gdzieś w katalogu z grą) odejdź na urlop i zobacz czy jest to samo. Jesli nie pomogło sprobuj przeinstalować grę.

yukka Partyzant

siema! pomóżcie ,mam następujacy problem ,juz po raz trzeci dochodze z roznymi klubami do daty 5.12.2009 i mnie wyrzuca z gry i pojawia sie komunikat ze napotkano powazny blad aplikacji crash dumps i od tego dnia juz nie moge kontynuowac gry ,tylko rozpoczynam nowa i jak dochodze do tej daty jest to samo ,czy to znaczy ze z zadna druzyna nie bede mogl rozegrac wiecej niz 2,5 sezonu?! prosze pomozcie

umbrela Partyzant

28.01.2008 15:13    #17798     Sufler - Porady do gry - Angielskie wstawki
Hello !!! Dlaczego na jakimś skinie (nie pamiętam jakim) wystepują angielskie słowa. Zamiast wzrostu i wagi to pisze po angielsku weight i height. To problem ze skinem, czy z fm?

artur78 Partyzant

28.01.2008 00:46    #17799     Sufler - Porady do gry - ilosc trenerow
no i po problemie. po awansie reputacja wzrosla do ponad 4k i moge juz rozszerzyc sztab.

davidgm Partyzant

ja jeszcze dzisiaj przeinstalowalem fma a ten problem i tak sie pojawil tylko np jak mam na innym koncie uzytkownika w windowsie to fma odpalam normalnie ale ja chce zeby to dzialalo na administratorze :P i pojawia sie ten sam problem

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution