Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Wiem jak sie robi screeny, ale mam problem z zamieszczebniem ich tu, bo jak probuje to pisze ze wystapil blad. Problem nr 2 rozwiazany. W 1. nie chodzi mi o to, ze w jakims kraju ktos dostaje wczesniej, tylko o to, ze gral 17-18 dni, a pisze jakby graj te 647 dni. Raczej to bug.

Nastir Partyzant

Witam

Mial ktos taki problem? Po rozbudowie stadionu o 1500 miejsc siedzaych (ze stadionu ok. 6600) nagle robi sie 1900 miejsc (juz po rozbudowie) O co tu chodzi?

Piotrś Młody aktywista

03.02.2008 18:27    #17733     Sufler - Porady do gry - Kasa w klubie
Old.. ten sam miałem problem w depor ^^ nie doszedłem co i jak , faktycznie brakowało jakis europejskich pucharów...ale rzutem na tasme złapałem 4 miejsce :] sprzedalem guardado za 18 baniek i jakos poszłO(sprzedałem tylko dla tego by uratowac sie od - 10 stan konta)
Pawisco ale to powinna byc wtedy jakas porzyczka albo coś:P a teraz mam poraz pierwszy finanse na maxa...(zastanawiamy sie nad zwolnieniem ksiegowego bo tak dobrze zarządzasz swoją małą fortuną) za literówki przepraszamm byłem na dworzee i trochee odczOwam zimnO^:P jeslią są ^^>...;]

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
naimad83 [Partyzant] @ 02-02-2008 22:29

Autor tematu uznał odpowiedź za pomocną.
Co oznacza pozwolenie na pracę i dlaczego nie każdy je otrzymuje?

Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Tak więc grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów. Po pierwsze - musiał on grać w przynajmniej 75% spotkań pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat. Po drugie - państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA. Oprócz tego warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych. Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

Napisał to naimad83 w ostatnim temacie tego typu, wystarczyło poszukać

A co do drugiego pytania to możesz to ominąć, w FMM wystraczy zmienić zawodnikowi obywatelstwo, ale to jest oczywiście oszustwem
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

03.02.2008 16:39    #17735     Sufler - Porady do gry - Kasa w klubie
Brak znaczących dochodów - oto twój problem. Jak sam napisałeś twój stadion jest mały co równa się małym dochodom za bilety. Nie grasz w europejskich pucharach, więc nie dostajesz za nie kasy. Nie sprzedajesz piłkarzy - zero dochodu. Postawiłeś wszystko na jedną kartę - albo awansujesz do pucharów, albo będziesz musiał sprzedać wszystkich zawodników, gdyż będzie krucho z kasą. Niestety musisz kogoś sprzedać, a także obniżyć pensję zawodników, sztabu szkoleniowego i twoją.

Tzar Przodownik pracy

03.02.2008 15:12    #17736     Sufler - Porady do gry - Wasze odkrycia
Ja się przed chwilką zarejestrowałem, trwało to 20 sekund i żadnych problemów nie było.

zxc Partyzant

03.02.2008 15:10    #17737     Sufler - Porady do gry - Wasze odkrycia
Co do problemów z otrzymaniem kodu aktywacyjnego to Cię rozumiem Fenix...

dpuk Partyzant

03.02.2008 14:51    #17738     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
Chyba w zlym miejscu o tym pisalem ale tylko tu znalazlem problem z ta czcionka i poprosilem o pomoc ale ja mam ten problem w FM 2007 a nie FM 2008(ten chodzi ok)
Zalezy mi na rozwiazaniu tego problemu.

Tzar Przodownik pracy

03.02.2008 13:21    #17739     Sufler - Porady do gry - błąd z obrazem.
Heh...
Jeśli tak będzie wyglądało pomaganie na Suflerze:
[quote="Tzar"]
A: Mam taki i taki problem.
B: Tu masz mój nr gadu - napisz, to ci pomogę.
A: Temat do zamknięcia, "A" już mi pomógł.
[/quote]
to jaki jest sens publikacji takiego tematu?

Ludzie się produkują, wymyślają możliwe rozwiązania, dołączają ci z podobnym problemem, a tu klops! "Temat do zamknięcia."

Drogi Ylvie lub k-u-b-o1: napiszcie jak rozwiązaliście problem, na pewno wielu użytkowników będzie wdzięcznych, jeśli nie teraz, to za jakiś czas kiedy będą używać wyszukiwarki.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

03.02.2008 12:00    #17740     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
No to jest juz problem... Moze wystaw status 'dostepny do wypozyczenia' i ktos sie zglosi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.