Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

FiftyPercentSkil... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.02.2008 19:08    #17691     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulką...
więc tak: gram Wigan, ściągnąłem sobie koszulki do całej premierleague, moje Wigan ma stroje home, away i third. i ta trzecia koszulka jest ale nie ma jej w grze tylko jest defaultowa... sprawdzalem w pliku config czy wszystko się zgadza no i się zgadza... co zrobić żeby pokazywala się w grze ?

Tzar Przodownik pracy

07.02.2008 17:35    #17692     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulką...
W Hiszpanii jest z tym najgorzej. Polecam mój [bezowocny :( ] dialog z Puckiem.

Perez - skasowałem Tzar Twoje 2 posty odnośnie FAQ :)

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.02.2008 17:31    #17693     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulką...
Sa z tym problemy, czasami pomaga wklejenie ich jeszcze raz albo zwyczajnie, sciagnij inne koszulki.

krisjar Partyzant

06.02.2008 23:21    #17694     Sufler - Porady do gry - problem transferowy
rakowiec89 przyznałbym Ci 100% racji bo szukałem ale u mnie jest inny problem, nie moge nawet złożyć oferty! nie mówiąc już o braku odpowiedzi, po prostu w tych opcjach po lewej stronie na dole ekranu mam tylko raport scouta, atrybuty itp. a nie ma złóż oferte, to mnie właśnie dziwi najbardziej, moze jest tak dlatego z powodu różnicy przepisów serie A i premier league? bo grając juve nigdy mi sie nic podobnego nie zdarzyło

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

powiem tak ja az takich koszmarow jak ty nie mam....wydaje mi sie ze troche za duzo osob wyolbrzymia problem bugow w tym FM-ie....moze i jakies bledy sa bo jak by ich nie bylo to by nie byl FM(hehehe)...ale tak na serio to zdarzaja sie przeciez takie mecze jak opowiadasz nawet w realu....osobiscie ci powiem ale ja takich meczy narazie nie mialem...a jak nawet mialem to bylo ich tak malo ze tak naprawde ten problem mnie nie dotyczy....a z tymi bugami to niektorzy powinni wyluzowac i skupic sie na grze....bo sa niektorzy co jak cos dla nich nie zrozumiale to od razu pisza na suflerze ze BUG i wielki problem....czasami trzeba troche optymistycznie podejsc do tej gry....mysle ze taki stan rzeczy wzial sie od tego ze na poczatku wydania gry byla mowa o zabugowaniu jej i wiele ludzi mysli ze to napewno BUG...pozdrawiam

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2008 22:41    #17696     Sufler - Porady do gry - problem transferowy
kiedys byl jak pamietam taki temat o tym problemie.....wejdz w wyszukiwarke i znajdz...tam bylo wyczerpujaco opisane o co chodzi...

krisjar Partyzant

06.02.2008 21:57    #17697     Sufler - Porady do gry - problem transferowy
w 2 sezonie w wigan chciałem ściągnać Fabiano Santacroce, współwłaścicielem jego była Fiorentina i tutaj niemiła niespodzianka: nie moge złosyć oferty, nie wiem zupełnie dlaczego, grałem troche w lidze włoskiej i wiem ze trzeba oddzielnie do każdego klubu oferte złożyć ale na saivie wigan po prostu nie mogłe złożyć oferty ani Bresici ani Fiorentinie, bład?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
06.02.2008 21:41    #17698     Sufler - Porady do gry - Jak gracie ?
http://cmrev(...)9/3.html

Poczytaj o tym, co ostatnio dzieje się w Suflerze.

aberdeen Młody aktywista

06.02.2008 21:21    #17699     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace
Gram ligą szkocką i mam taki problem: sprowadziłem zawodnika spoza UE, który nie dostał pozwolenia na prace, ale ok bo mam klub filialny w belgii. Zrobiłem jednak błąd, kóry wiele mnie teraz kosztuje- podpisałem z nim tylko 2 letni kontrakt. Grajek spędził 2 sezony w filii i do uzyskania obywatelstwa został mu tylko rok, po zakończeniu sezonu wrócił do mojego klubu. Kiedy zaproponowałem mu nowy kontrakt on się zgodził, ale dostałem komunikat, że "zawodnik po podpisaniu nowego kontraktu nie odzyskał pozwolenia na prace". W praktyce wygląda to tak ze nowego kontraktu wcale nie podpisuje! Ta stara umowa mu się skończyła, grajek siedzi u mnie w klubie, ja nie moge go nigdzie wypożyczyc i koło się zamyka. Jak wywalę go z klubu, to już do mnie nie przejdzie wiec ten pomysł odpada. Może wy coś wymyślicie

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

06.02.2008 20:23    #17700     Sufler - Porady do gry - Super Taktyka
Sufler jest nie miejscem gdzie pytania dotyczące grafiki nie są mile widziane ... a z czasem karane ... jeśli chcesz uniknąć naruszania zasad panujący na suflerze polecam tematy :

http://www.cmrev(...)218.html

http://www.cmrev(...)279.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.