Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

marcelinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.02.2008 16:37    #17641     Sufler - Porady do gry - mam problem
1.czy mozna jakos przesunac to zdjecie ktore jest na screenie?
2.jak zrobić samemu plik config?

Extreme Partyzant

Mam taki problem - chciałbym dodać swoją fotkę do gry, ale już w trakcie gry, po kilku sezonach. Wiem, że na początku istnieje taka opcja, ale jakoś to pominąłem a teraz żałuję. Niby głupotka, ale jak ktoś wie, to proszę w kilku słowach opisać, będę wdzięczny. Zrobiłem sobie zdjęcie 190x190 i zapisałem jako png, zrobiłem też plik konfiguracyjny (znalazłem w grze mój numer ID), myślę, że poprawnie, ale problem polega na tym, że nie wiem gdzie to wstawić żeby zadziałało.

Perez były Minister Literatury

12.02.2008 16:05    #17643     Sufler - Porady do gry - Screeny
LOL? Jak znalazłeś do FM 2007 - trzeba było spróbowac, a nie od razu pytać. Po drugie Wyszukiwarka:
30.01 - http://www.cmrev(...)205.html
21.01 - http://www.cmrev(...)078.html

Reakcjonsta i zamykamy.

youpi Partyzant

11.02.2008 21:24    #17644     Sufler - Porady do gry - polecenia dla piłkarzy
a mianowicie mam problem z ustawieniem optymalnych wartości w tych opcjach... moglibyście mi coś podpowiedzieć, a ewentualnie podać własne ustawienia tych, że parametrów. Uściślając gram milanem pierwszy sezon, ustawienie 1-4-3-1-2. Z góry dziekuję

Makro Młody aktywista

Ja tak nie sądze. Przecież w realu reprezentacje nie organizują sobie spotkań towarzyskich kiedy tylko chcą. Jak by to wyglądało jak jakas reprezentacja chciala by sobie rozegrac mecz towarzyski a większość zawodników o ile nie wszyscy mieli by mecze ligowe ?. Specjalnie (tak mi sie wydaje) FIFA wyznacza takie terminy żeby nie było żadnych problemów. Jeżeli tak nie jest to widocznie sie kompletnie nie znam na piłce ;]...trudno by mi było w to uwierzyc, ale trudno ;]

bzychol Partyzant

3. Ja nie mam dużych problemów z rzutami wolnymi. Jacek Krzynówek strzela u mnie takie gole , że aż szczęka opada. Co do strzałów w mur to wcale nie jest to reguła. Jeżeli masz dobrego wykonawcę takich wolnych to strzela dobrze i przynajmniej u mnie baaardzo rzadko w mur.

pozdro

bartex55 Przodownik pracy

11.02.2008 15:31    #17647     Sufler - Porady do gry - problem z dzialem talenty mam
Ani razu jeszcze nie miałem takiego problemu. Jest to zapewne wina skryptów, które nie działają pod różnymi przeglądarkami (używam Firefoxa i wszystko jest w porządku).

nierytmiczny me... Partyzant

11.02.2008 14:45    #17648     Sufler - Porady do gry - problem z dzialem talenty mam
gdy chce sobie obejrzeć jakiś tam talent to mi tak jak na załączonym obrazku się robi:

ryc.1:
http://img20(...)dyc5.jpg

dodam, że żaden zawodnik nie chce się ujawnić. a 3 dni temu (albo 4) jakoś nie miałem z tym problemów. i nie wiem, czy to od serwisu, czy ja mam kłopot w ustawieniu. no nie wiem poprostu...

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

1. Ja z rzutami roznymi az takich problemow nie mam. Fakt - czestokroc powtarzane sa wiele razy, ale zdarzalo mi sie strzelac bramki z kontry po rzucie roznym, zdarzalo mi sie takie bramki tracic, zdarzalo mi sie za pierwszym razem z rogu strzelac. Takze mysle, ze to troche teoria spiskowa=) Bledow bym sie jakos nie doszukiwal. Tyle tylko, ze ja gram na wersji 8.0, moze patch cos zmienil w tej materii (jesli oczywiscie grasz na patchu). Moja rada - pokombinuj z wykonywaniem rogow (kombinowac tu mozna dowolnie, nie wplywa to na zgranie zawodnikow, inaczej wiec niz w przypadku zmiany taktyki), sprobuj dac kogos na krotkie rozegranie, u mnie to skutkuje.

2. Ja z wolnych strzelam sporo bramek. Takze znow podobna sytuacja - problem mysle, ze lezy w sposobie rozgrywania tych stalych fragmentow. Daj kogos, zeby stal w murze i zaklocal jego spojnosc (jest taka opcja). Ja z wolnych strzelam w co 3 meczu.

3. Kibice wyciagaja opinie ze sredniej ocen, nie z minut spedzonych na boisku. Nie oszukujmy sie - jak inaczej komputer ma to oceniac? Piatti dostal oceny 6-7-6, kosztowal Cie iles forsy, a wczesniej gral w rezerwach. Skoro wydales na niego pieniadze zalozmy w sierpniu, dales grac po ilus miesiacach, a tam mial slabe oceny - kibice beda niezadowoleni. Komputer po prostu nie jest w stanie zanalizowac - tworzac opinie kibicow - takich czynnikow jak ilosc spedzonego czasu na boisku, prokurowanie karnych, ambitna gra i tworzenie zagrozenia itp. Tym bardziej nie potrafi 'przejrzec' Twojej - cokolwiek slusznej - strategii polegajacej na tym, ze jak pilkarz jest mlody, to ma jeszcze czas itp. Takze moja rada w tym przypadku - albo to olej, bo nie wplywa to chyba na nic (nie widzialem jeszcze, zeby pilkarz sie speszyl po nieprzychylnych opiniach kibicow), albo daj mu wiecej grac od poczatku - wtedy Piatii bedzie mogl sie wykazac i miec lepsze oceny.

Pozdrawiam.
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

10.02.2008 23:12    #17650     Sufler - Porady do gry - CA i PA
Rozumiem ale czy o ten problem Ci chodziło co w linku powyżej tzn. w tym przeze mnie podanym?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.