Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
"Skoro grales w LM, nie mogles zagrac w LM." :P Chyba cuś Ci się Pawisco pomieszało ;d

Adasix kręcisz ostro, choć nie wiem po co. Gdybyś wiedział, że zwycięzcy (od niedawna już nie, ale kiedyś tak było) Pucharu Intertoto grają w PUEFA, to raczej byś tego nie napisał. Nie można przecież grać w LM i PUEFA w tym samym czasie, tego pewnie także nie wiedziałeś :)

Wracając do problemu: ja grając Aston dostałem zaproszenie do PI, a byłem na 15. miejscu w tabeli. Zapro przyjąłem, udało mi się co prawda wydostać z tamtej strefy (awansowałem do PUEFA) i nie musiałem grać w Intertoto, aczkolwiek samo zaproszenie mnie zdziwiło. W końcu prawdopodobieństwo, że będziemy najlepszym zespołem z tych, które przyjęły propozycję było znikome. Najwidoczniej takie prośby dostają najlepsze kluby danej ligi oraz te, które są na pozycji 'w okolicy' Europejskich Pucharów.

bialy13 Młody aktywista

13.02.2008 20:17    #17632     Sufler - Porady do gry - fm 08 sieć
Jeśli macie problemy z połączeniem przyda wam się Hamachi.

robinho09 Młody aktywista

13.02.2008 19:47    #17633     Sufler - Porady do gry - fm 08 sieć
http://www.cmrev(...)300.html

http://cmrev(...)138.html

Ja osobiście używam programu hamachi.

oldgunz Żołnierz frontu ideologicznego

13.02.2008 17:40    #17634     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Frej
Nie do konca. Wyobraz sobie gre zalozmy strategiczna. Mozesz grac bez dodatkowych informacji, dochodzic do wszystkiego samemu itp. Albo mozesz tez przeczytac sobie (i skorzystac z tego), ze jesli zainwestujesz w to, to i tamto, wykladajac malo pieniedzy/surowcow/czegokolwiek, to potem bedziesz nie do zajechania.

Podobnie z managerem. Nie problem rzucic sie na tych wszystkich Cardenasow, Cabrerow czy Stancuw zanim polapia sie lepsze kluby i zmontowac w dwa pierwsze tygodnie rozgrywki druzyne warta po dwoch sezonach kilkaset milionow.

Problemem jest zatrudnienie scoutow, przeszukiwanie poszczegolnych panstw, wyszukiwanie mlodych zawodnikow, rywalizacja o nich z pozostalymi klubami (w przypadku zlozenia oferty kontraktowej jednemu z licznych zawodnikow z dzialu talenty w pierwszym dniu prowadzenia klubu powoduje, ze zaden z zespolow kontrolowanych przez komputer nie zdazy zareagowac). Jestem ciekaw ilu mlodych, utalentowanych pilkarzy kupuja tego typu gracze, jak wiekszosc z 'gotowcow' z dzialu talenty jest juz wykupionych...
If you're in the penalty area and don't know what to do with the ball, put it in the net and we'll discuss the options later.

- Bob Paisley

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

12.02.2008 22:48    #17635     Sufler - Porady do gry - Dickson Choto
To jest niestety urok FM.Nic nie zrobisz.Możesz co najwyżej proponować go innym klubą za jak największą sumę.

Perez - portowiec1992: masz już Reakcjonistę i nadal piszesz o pierdołach. Jak już masz w takim bezsensownym temacie odpowiadać, to już choć napisz ile ten Choto u Ciebie "wytrzymał", a nie rzucasz banałami w stylu: "To jest niestety urok FM". Własnie takimi postami napędzacie tematy, które niczemu nie służą, z dobitnym przykładem ostatnich dni na czele: http://www.cmrev(...)348.html (za którego nota bene dostałeś Reakcjonistę).

Vanlive Partyzant

lepsze jest wziecie dodatkowego kraju zamiast ligi bo nie zwalnia tak kompa i naprawde warto aby Si pomyslalo jak ulepszyc gre aby wziecie ligi nie zwalnialo tak kompa bo u mnie niesety wziecie 3 lig +kilkanascie dodatkowych krajow bardzo zwalnia sprzet- taki kom juz:/
Mogli by wzorem CM 08 isc bo tam u mnie normalnie chodza wszystkie wziete ligi na podgladzie i pewnie gdyny wzial kilka lig to by nie bylo problemu, ciekawe zkad jest ta roznica...

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Jest na oryginalnej skórce bo gram na takiej i mam ten "problem".

Perez były Minister Literatury

12.02.2008 18:25    #17638     Sufler - Porady do gry - mam problem
Widzę, że autor płodny jeśli chodzi o tematy ( http://www.cmrev(...)383.html + http://www.cmrev(...)386.html ). Reakcjonista w głównej mierze za nazewnictwo tematów, a po części za ich treść.

perez glupia pipo... smierdzi ci z tylka, ale ja to lubie, wiec sie nie przejmuj ;)
twoj wieczeni oddany A. De Raph

Perez były Minister Literatury

12.02.2008 18:15    #17639     Sufler - Porady do gry - Greece

Pawell Partyzant

12.02.2008 17:20    #17640     Sufler - Porady do gry - Niezadowolony piłkarz
Mam problem ponieważ jeden z moich piłkarzy jest niezadowolony ponieważ uważa że jest zbyt duża walka o miejsce w pierwszym składzie (jest to piłkarz rezerwowy ale wystawiam go od czasy do czasu). Da się jakoś przekonać?? bo na razie nie chce przedłużyć kontraktu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.