Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Delle_Alpi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.02.2008 20:52    #17621     Sufler - Porady do gry - Umiejetnosci
Mam 4 sezon BVB stosuje trening TUGA i mam problem nieoczekiwanie umiejetnosci moich grajkow strasznie zaczelu spadac co mam robic ??:) prosze o pomoc.

Perez były Minister Literatury

Rano się śpi :) A tak poważnie był jakiś problem z kontem de Rapha i ktoś sobie wszedł. Sprawa wyjaśniona.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.02.2008 16:31    #17623     Sufler - Porady do gry - Nauka dla juniorków
http://www.cmrev(...)300.html
Na przyszłość radzę poczytać instrukcję dołączoną do gry.

DJJZ Partyzant

a co do Twojego PSV to się nie dziwię... ale z Ajaxem i PSV chyba twoje młodziki mają jakieś tam problemy nie??:)

literówka;/ miało być z Ajaxem i Feyenordem, wybaczcie spam

DJJZ Partyzant

Portowiec, dokładnie tak też było:) i to również postanowiłem zmienić obejmując kontrolę nad juniorami.

Perez, mój asystent nie może być cienki, bo to sam Henk Ten Cate:) A co do taktyki, to odpada, ponieważ w 1 zespole jest duża rotacja i szybke przchodzenie z 4-4-2 do 4-5-1 i na odwrót w różnych ustawieniach pomocników. A juniorzy grają 4-4-2....teraz pod moją wodzą grają tak jak 1 zespół... Dlatego nie mogę kazać asystentowi prowadzić zespołu po mojemu, bo on nie jest mną:D ... a co do Twojego PSV to się nie dziwię... ale z Ajaxem i PSV chyba twoje młodziki mają jakieś tam problemy nie??:)

valdik Partyzant

14.02.2008 13:30    #17626     Sufler - Porady do gry - raport scoutów
Co racja to racja tylko wszyscy oferuja dobrego scouta a jesli nasz kolega gra np w polskiej lidze to juz jest problem ze znalezieniem takiego scouta

deco87 Partyzant

14.02.2008 13:10    #17627     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Dannego Koevermansa
Własnie w tytm przypadku nie pomoaga ponownie złozenie oferty, jedynym problemem jest Ta premia. Spróbójcie go sciagnac do znanego zespołu. To jest dziwny bug.

DaReQ Partyzant

14.02.2008 13:01    #17628     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Dannego Koevermansa
Też tak często miałem. Zazwyczaj skutkowało jak wycofywałem oferte transferu, następnie składałem ponownie taką i nie było już problemu z podpisaniem.

deco87 Partyzant

14.02.2008 12:48    #17629     Sufler - Porady do gry - Kontrakt dla Dannego Koevermansa
Mam problem. w czasie negocjacji holender zazadał premii za jego wystepy. Z mila chęcia zaproponowałem mu ją. Ale nastepnego dnia pojawiła sie wiadomosc a w niej ze kontrakt powinien zostac uzupełniony o premie uwzględniające ilośc jego występów w 1. składzie. Zaoferowałem mu najwieksza możliwą premie (gajac FC BARCELONĄ) i nadal ta sama spiewka , myslałem ze chodzi o wielkosc premi wiec z ciekawosci objałem stanowsko managera Chelsea. I nadal holender nie chce przejsc (mimo najwyższej premii)

Moze o czyms zapominałem?? Prosze o pomoc

Carrot Młody aktywista

looooool :D
czyli widze ze ja mam nie lada problem bo mam 3 przyciski i kazdy cos znaczy, ma zastosowanie :D
pierwszy jest do nadania numeru, drugi do raportu o zawodniku, a 3 prowadzi do ustawienia treningu dla tego zawodnika :D
zawsze mam te 3 przyciski i wszystko jest eleganco...
hehe ^^

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.