Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

geforcPL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam panowie, i jak tam ? naprawiają tą grę regularnie i skutecznie ? coraz mniej problemów jest ?

peeste Partyzant

Cześć, mam problem zwiazany z kasą przeznaczoną na wynagrodzenie piłkarzy:

Podczas gdy chcę zatrudnic kogoś (menu - scouting) np z wolnego transferu czy w ogóle przescoutować jakiegoś piłkarza pojawia się taki obrazek podsumowujacy kwestie finansowe:

Natomiast przechodząc do "działu" z finansami mam tak:

mam przecież jeszcze ok 60k na wynagrodzenia!
Próbujac zatrudnic kogoś [rotacja składu, zaplecze] max pensja to 140 Euro/tydzien!!!

O co tu chodzi...?

marek17390 Partyzant

Panowie gdzie się zgłasza błędy w grze bo występuję poważny błąd w fm 2016 a nawet 2 jeden przedstawiłem dziś tu na forum mianowicie chodziło o to że podczas treningu np ofensywnego dany piłkarz nie ma gdy wchodzimy w jego trening zaznaczonych atrybutów które trenuje niżej screen,drugi problem to jest taki że podczas treningu nie można przydzielić piłkarzowi funkcji tylko pozycje

Zwolay Partyzant

29.11.2015 22:13    #1764     Sufler - Porady do gry - Przesunięcie trenera
Już za późno-podpisałem kontrakt na U-18 (myślałem że nie będzie problemów z przesunięciem do seniorów).Dzięki za pomoc :)

Zwolay Partyzant

29.11.2015 19:06    #1765     Sufler - Porady do gry - Przesunięcie trenera
Witam-póki co korzystam z dema fm16 i mam następujący problem-zatrudniłem trenera siłowego do zespołu u-18 (choć potrzebuję go do zespołu seniorów)-czy da się go jakoś do tych seniorów przesunąć?Zatrudnić do seniorów od razu nie mogłem bo limit trenerów (jedna sztuka :) już jest wykorzystany .

Przemo642 Partyzant

29.11.2015 15:45    #1766     Sufler - Porady do gry - Gra wyłącza laptopa
Witam

Mam problem Zaczynam grę jako nowy manager i po kilku meczach gra wyłącza laptopa Próbowałem zaczynać karierę na nowo Jednak Problem powraca Pojawia się on w różnych momentach gry Ale jest to zaraz na początku rozgrywki
Ma ktoś jakieś pomysły dlaczego się tak dzieje??

Przemo642 Partyzant

29.11.2015 15:23    #1767     Sufler - Porady do gry - FM 16 - Problem z rozgrywką
Witam

Mam problem Zaczynam grę jako nowy manager i po kilku meczach gra wyłącza laptopa Próbowałem zaczynać karierę na nowo Jednak Problem powraca Pojawia się on w różnych momentach gry Ale jest to zaraz na początku rozgrywki
Ma ktoś jakieś pomysły dlaczego się tak dzieje??

kosanostra Partyzant

29.11.2015 14:37    #1768     Sufler - Porady do gry - FM16 problem z kamerą 3D.
Witam,
podłącze się do tematu.
Również mam problem z trybem 3D ale w Windows 10.
Gdy dochodzi do meczu, wybieram skład klikam "zatwierdź", pokazuje się "zespoły przeprowadzają rozgrzewkę" i wtedy wyskakuje mi
"BŁĄD APLIKACJI. Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta" .
W trybie 2D gra działa normalnie, przy wcześniejszych FMach nie miałem żadnych problemów.
Pomocy
Pozdrawiam

Gizmo_90 Partyzant

U mnie z kolei po sezonie wykasowało statystyki z poprzedniego sezonu. Gram już sezon 2016/17, zainteresował mnie jeden zawodnik, chciałem sprawdzić jego statystyki z 15/16 i po prostu ich nie ma. Nie ma ich tak na marginesie w ogóle, nawet u graczy z mojego klubu. Myślałem, że może to jakiś "przejściowy" błąd (jak grałem 1 raz nie było też kibiców na trybunach, przy kolejnych "odpaleniach gry już się pojawili), jednak problem ten występuje dalej.

romantico Partyzant

[quote="Szalik88"]Mam problem z rozgrywką.
Zaczynam sezon w polskiej IV lidze, rozgrywam normalnie mecze (towarzyskie, kolejki i puchar okręgowy), aż do ostatniego dnia okienka transferowego - wtedy zawiesza mi się gra.

Ma ktoś pomysł jak sobie z tym poradzić?
Miał ktoś podobny problem?

Pozdrawiam![/quote]

Sprobuj przejsc ten dzien na urlopie. Moze pojdzie dalej.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution