Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mideros Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2008 23:25    #17591     Sufler - Porady do gry - nowy gracz w sieci
slabe lacze odpada... screena dam chyba dopiero na weekend jak sproboje jeszcze raz z bratem zagrac.... chyba ze ktos chetny ujrzec ten problem na wlasne oczy ?

szolik10 Partyzant

18.02.2008 16:38    #17592     Sufler - Porady do gry - koniec kontraktu a sprzedaż
Mam pytanie i zarazem problem: otóż kilku moim zawodnikom za 6 miesięcy konczą sie kontrakty, ale juz teraz inne kluby moga sobie ich zaklepac podpisując z nimi kontrakty, ale przejdą oni do nowych po wypełnieniu kontraktu u mnie. I tu mam pytanie bo nie chce niektórych zawodników oddawac do nowych klubow za darmo, dlatego pytam czy da rade ich jeszcze opylic za kase czy juz przepadło i pojdą za darmo (?). Probowałem dawac opcje proponuj klubom i ustaliłem ile chce za nich, ale tak jakby komputer to ignorował i nie dostawałem odpowiedzi.

Perez były Minister Literatury

18.02.2008 15:04    #17593     Sufler - Porady do gry - Zarząd i blokowanie pensji
Tak z 80% postów powinno dostać Reakcjonistę :P Gracz się pyta jak wyciągnąć kasę na pensję, a tu wszyscy mu radzą, żeby sobie innego zawodnika kupił. Niech będzie, obejdzie się bez "kolorowania". Ale następnym razem na temat piszcie.

A co do problemu można przenosić środki z budżetu jak masz nadwyżkę. To że masz 600k na płace, nie znaczy, że zarząd pozwoli wszystko wykorzystać. Może czeka Cię podpisanie nowych kontraktów - rezerwa musi być.

PS Oczywiście to rada na przyszłość :)

Perez były Minister Literatury

18.02.2008 14:57    #17594     Sufler - Porady do gry - Jedno zdjęcie
Reakcjonista za dublowanie tematów. Ten zamykam, pisać w tym http://cmrev(...)457.html

Adasix Partyzant

18.02.2008 10:28    #17595     Sufler - Porady do gry - Duże ambicje piłkarzy
Pamiętam jak grałem Wisłą chciałem, żeby w klubie został Fenin, który za wszelką cenę chciał opuśćić klub w poszukiwaniu ambicji. Oczywiście był to kluczowy zawodnik mojego zespołu, dlatego postanowiłem pokombinować. Jak dałem komunikat
FENIN MUSI ZOSTAĆ odp. była szybka Fenin żąda wystawienia na listę transferową.
natomiast, gdy dałem komunikat, że Wisła to miejsce w,którym będzie rozwijał się piłkarsko ( wisła to miejsce, które zaspoki jego ambicje ) zawodnik orezkł, że go przekonałem. Natomiast za jakiś czas pojawi się ten sam problem wtedy najlepiej prezdłuż mu o 5 lat kopntrakt i dopiero później się martw.

G4z Partyzant

18.02.2008 10:05    #17596     Sufler - Porady do gry - Zarząd i blokowanie pensji
To jest mój skład. W lidze miażdżą (CR dwa gole już). Zamknijcie temat bo i tak problem rozwiązany. ;)

Tzar Przodownik pracy

17.02.2008 11:13    #17597     Sufler - Porady do gry - Nowy update
Problem z cd-romem powiadasz? :)

No to pozostaje ci czekanie.
Chyba, że ktoś miły zrobi tego Matusiaka dla ciebie i wrzuci tego 60-megowego update'a na jakiś serwer.

jagielskce Partyzant

17.02.2008 11:06    #17598     Sufler - Porady do gry - Nowy update
512 ,ale dawno nie robilem formata i to pewnie przez to.gdy wlaczam edytor wyskakuje mi komunikat zebym przeinstalowal fm'a ,ale mam problem z cd-romem i to jest narazie nie do zrobienia :P

Maci3k_z_klanu Partyzant

17.02.2008 10:39    #17599     Sufler - Porady do gry - Problem z gra w sieci
za chwilkę sprawdzę , no ale ja hostuje większość gier przez sieć i nigdy nie miałem problemów ani moi koledzy co grali.

jagielskce Partyzant

17.02.2008 10:36    #17600     Sufler - Porady do gry - Nowy update
no ale mam problem z edytorem bo nie chce mi sie wlaczyc .wiec ta opcja odpada :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.