Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Deduś Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2008 16:49    #17571     Sufler - Porady do gry - Zbyt duża agresja...
Witam.Otóż mam taki problem.Gram systemem4-4-2 gdzie dwóch środkowych pomocników ustawionych jest centralnie w środku pola z tym że jeden w momencie ataku ma strzałkę daną do przodu i gra jako ofensywny a drugi ma strzałkę w tył.I mam ogromny kłopot z tym co ma zadania bardziej defensywne;/;/ Mianowicie-żółte kartki.Mam na tej pozycji naprawdę klasowych grajków np. Fabregasa który ma agresywność 11 a jest on najbardziej brutalnym zawodnikiem w sezonie dostaje średnio około 20 żółtych kartek i ze 2 czerwone;/Przez to jego oceny meczowe mimo że ma fenomenalne statsy są jakie są.Podobnie jest z drugim zawodnikiem na tej pozycji którego mam w skladzie.Ma agresywność 6 a tnie rywali jak kosiarka do trawy:D 14 żółtych kartek.Myślę że to jest zdecydowanie za dużo.Rozumiem ze środkowi pomocnicy,że walczą...ale nie ma na to jakiejś mądrej rady? Zaznaczam że mają ustawiony delikatny odbiór.Strasznie mnie denerwuje to że w co 3 meczu oni nie mogą grać.

suler Partyzant

22.02.2008 21:34    #17572     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem na prace
Chcialem kupic jednego pilkarza z brazylii, klub zgodzil sie na transfer, ustalilem warunki kontraktu i pojawil sie problem z pozwoleniem na prace, odwolalem sie i moglem w koncu za kontraktowac pilkarza, gdy w koncu przyszedl do mojego klubu nie moge go wystawiac do skladu bo nie ma pozwolenia na prace. Jak to mozliwe skoro sie wczesniej odwolalem i moglem go kupic. Jak uzyskac pozwolenie?? Co robic?

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.02.2008 21:31    #17573     Sufler - Porady do gry - FM 2008 Patch 8.0.2 ( FIX )

Mattii Przodownik pracy

22.02.2008 21:13    #17574     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
Uważam,że problem tkwi w twoich zawodnikach,skoro mówisz,że napastnicy nie wykorzystują sytuacji sprowadź nowych?
Przegrywasz może masz słabych obrońców,albo bramkarza?Rada wyżej.
Może za bardzo przywiązujesz się do piłkarzy,masz pupilków w składzie a to jest podstawowy błąd menadżera/trenera.
A trening?Właśnie co z nim?

Odpowiedziałeś na te pytania?Jeśli nie to zastanów się nad swoimi błędami,bo może to nie dokońca wina zawodników?

Złota myśl:nie ma
Rada:jest:
poszukaj zawodnikólw na wypożeczeniach,wolnych kontraktach,liście transferowej.

Miłego grania...i wygrywania!

DJJZ Partyzant

22.02.2008 19:25    #17575     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
Wklej najlepiej swój sklad, a na pewno rady będą bardziej precyzyjne co do skladu... screen z taksą tez by sie przydal:):) ja tam z utrzymywaniem sie beniaminkami nigdy nie mialem problemow...co wiecej, czesto walczylem o miejsce w pucharach... jednym z kluczów do sukcesu beniaminkiem są wypozyczenia...wypozyczaj z poteg mlodych grajkow:):)

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

22.02.2008 19:02    #17576     Sufler - Porady do gry - Facepack
O sprawy związane z grafiką pytaj się na forum albo w ostateczności tu:
http://www.cmrev(...)338.html

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2008 18:26    #17577     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Witajcie.

Wgrałem sobie do FM-a koszulki. Niestety, ale domowe nie działają. Gdy gram na wyjazdach, to białe normalnie mi wyskakują, ale w domu mam białe.

http://img24(...)dnl5.png

Wiem, że mam styl z FM-a 2006, ale przy innych stylach jest tak samo. Możecie mi powiedzieć co mam zrobić, aby mieć domową koszulkę?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2008 17:00    #17578     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
Chłopie graj w I Lidze! Wyobrażasz sobie jakby w rzeczywistości to wyglądało?

- Panie prezesie, mam za słaby skład, nie utrzymamy się w I lidze, dlatego musimy zagrać w II lidze.
- Rozumiem. Jest Pan zwolniony. Dowidzenia
- Dowidzenia.

W I lidze bedzie więklsza kasa, a jak zostaniesz w niższej klasie, to ten problem i tak do cibie wróci po sezonie. Grając w Ekstraklasie masz większe szanse na pozyskanie dobrego zawodnika.

omega Młody aktywista

22.02.2008 16:43    #17579     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
ale wielki masz problem normalnie tragedia
odpowiedz jest prosta:
albo jestes slabym manadzerem (zla taktyka zle rozmowy z pilkarzami itd) albo masz za slabych zawodnikow aby walczyc o cos wiecej i tyle
Myslisz ze jak awansowales to w next sezonie od razu bedziesz walczyl o mistrza??? Widac roznica klas zespolow jest nieporownywalna w 1 i w 2 lidze

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2008 16:28    #17580     Sufler - Porady do gry - Fatalna forma zespołu
Zapewne twoi zawodnicy sa za słabi, skoro takie masz gwiazdy (Napoleoni - najlepszy?)

Po za tym poczytaj to:
http://www.cmrev.com/sufler/problem/11176.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.