Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.02.2008 19:41    #17561     Sufler - Porady do gry - Obrońcy
Ja też nie mam takich problemów a często robie tak jak wyżej.

omega Młody aktywista

24.02.2008 19:39    #17562     Sufler - Porady do gry - Obrońcy
nie radze ci sluchac portowca;] jesli tak ustawisz i pomocnicy przeciwnikow zaczna atakowac to twoi obroncy pojda za napastnikami i wlasnie zrobia dziure pomocnikowi:) Powiem szczerze ze ja takich problemow nie mam Srodkowi obroncy u mnie maja wszystko wylaczone na zadko nastawienie maja w polowie miedzy namniejsza wartoscia a najwieksza wartoscia zaliczajaca sie jeszcze do def wylaczone scisle krycie i gra strefa
Boczni obrancy maja czesto dosrodkowania i pilki prostoadle oraz czasami raidy reszta na zadko Maja grac nastawieniem normalnym i rowniez strefowo rowniez bez scislego krycia
ew moze powinines zaczac grac DP ew cofnac jakiegos MC ze strzalka na DP

polllllll graham Partyzant

Siemka:)) mam taki problem mam własny update który robłem tydzień i tam w nim poprawiałem atrybuty zawodników lepszych i pogarszałem słabszych bardzo ladnie to wyszło:))ALe do rzeczy wyszedł patch i chciał bym na nim zagrać bo w meczu nie ma takich błędów jak przed nim.I moje pytanie jest takie czy ktoś wie czy jest możliwe a jak tak to jaki plik podmienić aby te atrybuty ze swojego update przenieść na patch 8.0.2.CZekam na Odp.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.02.2008 08:29    #17564     Sufler - Porady do gry - Błąd TAXI
Nie może, a na pewno rozwiąże problem. To wina tego, że nie masz zainstalowanej łatki. Tak więc, musisz ją jeszcze raz ściągnąć z neta i zainstalować. Wtedy wszystko już będzie poprawnie działało.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

23.02.2008 22:47    #17565     Sufler - Porady do gry - Kto zagra przez neta ?
Jest specjalny temat w którym gracze się umawiają na grę przez neta:
http://www.cmrev(...)300.html
Radzę się zapoznać z zasadami panującymi na suflerze.

MikaS Partyzant

23.02.2008 22:41    #17566     Sufler - Porady do gry - Błąd TAXI
Napisze to inaczej było to tak że odinstalowałem kiedyś FM 07 i teraz nagle mi się zachciało grać i miałem fajnego sejwa chciałem go wczytać i wyskoczył komunikat o poważnym błedzie i informacje o nim znajdują się w TAXI/C:/Program Files/SI/Football Manager 2007 czy to może być spowodowane że ten sejw utworzyłem kiedys na łatce a po zainstalowaniu gra przecież jest czysta??Cyz zainstalowanie łatki rozwieze problem?

Tzar Przodownik pracy

23.02.2008 21:19    #17567     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Moim zdaniem pomoże, bo reinstal jest dobry na wszystko.
Życzę ci, żeby po którymś z kolei uruchomieniu gry problem nie wrócił - u mnie zawsze wracał.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
23.02.2008 20:08    #17568     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Gadałem z nim przez GG i w czasie 40 minutowej rozmowy, przesyłania plików moje pomysły na rozwiązanie problemu się wyczerpały. A było ich kilka :) Stanęło na reinstallce i zobaczymy czy to coś da.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Tzar Przodownik pracy

23.02.2008 19:38    #17569     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Nie masz domowych tylko w Wiśle czy u wszystkich drużyn?

Na tym kitpacku, który podałeś u mnie jest wszystko OK z małym wyjątkiem - Odra Wodzisław nie ma domowej koszulki (patrz screen).

Możliwe, że występuje tu błąd, z którym zmagaliśmy się (ja i Pucek) w tym temacie.

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.02.2008 17:17    #17570     Sufler - Porady do gry - problem z koszulkami
Ale jest problem, bo mam strasznie słaby transfer na cmrev. Normalnie mam bardzo dobry (patch mi się ściąga niecałe 10 min.), ale jak ściągam byle co z CM Revolution (choćby koszulki) to mój transfer wynosi z 4 kb/s.

Zresztą. Wyjazdowe koszulki mi działają, a domowe nie. To chyba nie chodzi o te powody co podałeś, bo gdyby tak było to wyjazdowe też by mi nie działały.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.