Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pyz7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.02.2008 00:15    #17551     Sufler - Porady do gry - Żenada
Cześć .Proszę o pomoc,bo za chwilę wyrzucę oryginalną grę przez okno.Mam 2014rok i objąłem Lyon .Sparingi ok wszystko gra jak należy.Ale pierwszy mecz sezonu w lidze francuskiej i na dole na pasku zupełnie inny bieg zdarzeń niż widok na boisku.Np. widok boiska-gra w środku pola a na dole na pasku goooooooool.Mówie ok następny mecz bedzie ok,ale nie moge skonczyc tego meczu ,konczy sie spotkanie a ja nie moge zrobic kontynuuj.Jest po rozmowie motywacyjnej a ja nie moge zrobic kontynuacji.Komputer w ogole nie pracuje(czerwona dioda).Tyle dni gry na marne-nie chce grac od nowa-ten blad znowu moze sie powtorzyc.Czy ktos mial taki problem?jak sobie poradzic?

Gumierpool Młody aktywista

28.02.2008 17:48    #17552     Sufler - Porady do gry - Kupowanie na raty
Konkretniej chodzi mi o transfery z opcją płacenia pewnej sumy przez 24 miesiące. Nie wiem czy to bug, nie wiem czy tak samo było w poprzednich FM-ach (dopiero teraz zwróciłem na to uwagę), ale trochę mnie to irytuję.

A dlatego, że gram sobie przez neta z kumplem, który notorycznie kupuje tak zawodników. Takie transfery robi się bez problemu - np. sprowadził z Arsenalu Cesca Fabregasa za 100 mln. euro, dając 20 od razu, a resztę w 24-miesięcznych ratach. Podobnie wyglądały zakupy Quaresmy, Kolo Toure, Barzagli'ego, Benzemy, Ben Arfy i paru innych. Kasa, która oferuje klubom od zaraz oczywiście znika z jego budżetu, ale reszta już nie. Co najlepsze jesteśmy już w trakcie drugiego sezonu, ale nadal jego budżet nie został uszczuplony o pieniądze, które powinien spłacać w ratach.

Nie wiem co tym myśleć. Może jest to zwykły bug, który on wykorzystuje, albo tak jest naprawdę i kiedyś ta kasa, która zagwarantował spłacać w ratach 'zniknie'. Sam takich transferów nie robię, ale może wy spotkaliście się z czymś podobnym? Co się w końcu dzieje z tą forsą?

omega Młody aktywista

28.02.2008 17:11    #17553     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
to w koncu masz jakis problem czy chciales sie wyzalic?
Widac znow mam to szczescie ze jako jeden z niewielu ja nie mam problemow o jakis wiekszosc pisze:) moze po za 1 meczem na caly sezon wygranym 8:2;] Jedyna roznica jaka ja dostrzegam to mniejsza ilosc sytuacji i troche lepsza skutecznosc... ale nie jakies wyniki hekojowe:)
Mimo wszystko rozumiem ze twoim problememe jest to ze nie mozesz dalej grac... i raczej juz na tym save nie bedziesz mogl grac gdyz zapisales go na patchu 02 ( a w ta wersje rozumiem nie chcesz grac) Jedyna szansa ze kiedys wyjdzie patch 03 lub 02 fix fixa i wtedy moze "twoje" bledy poprawia :)
Choc naprawde dziwie sie i bardzo sie ciesze ze ani na 01 ani na 02 nie mialem bledow gdzie prawie wszyscy je mieli:):):)

Lenor Partyzant

28.02.2008 16:59    #17554     Sufler - Porady do gry - Problem z save'm
Ja mam taki mały problem , kiedy rozpoczynałem grę PSG była ona na patchu 8.0.1 wyszedł nowy patch wiec go zainstalowałem przy końcówce 3 sezonu , zagrałem 3 miesiące żeby stwierdzić ze ten patch jest jednym słowem porąbany :P wiec odinstalowałem grę i chciałem wrócić do gry na 8.0.1 ale jak próbuje wczytać grę to mi pisze ze "wczytanie gry nie powiodło sie" a jak zainstaluje ponownie 8.0.2 to działa wie ktoś jak zrobić żeby mi grę wczytało na łatce 8.0.1 .
Ten patch 8.0.2 według mnie jest bardzo śmieszny , wyniki jak w hokeju , a kiedy sie gra z lepszym rywalem to komputer jest wręcz 100 % :/
Mam nadzieje że wie ktoś jak sie z tym uporać bo troszkę szkoda będzie tych 3 sezonów , a nie mam zamiaru zaczynać gry od początku:/
Pozdrawiam

Gumierpool Młody aktywista

27.02.2008 11:51    #17555     Sufler - Porady do gry - Problem z grą przez neta
Problem mam spory. Gram sobie z kumplem przez neta, ja Chelsea, on MU (wiem, dosyć mało ambitne, ale liczy się frajda...) i jesteśmy już w półfinale LM, trzy mecze do końca Premiership, a tu taki zonk! Wczytuje kolega dzisiaj grę, a tu nagle patrzy i ma kontrole nad OBOMA menadżerami. I swoim, i moim. I oczywiście nie może się 'odłączyć' od mojego, ani ja 'podłączyć' pod swojego. I tak tkwimy w miejscu bez wyjścia.

Wygląda to mniej więcej tak:

http://img22(...)mna2.jpg

Kolega kontroluje obu menadżerów, ja żadnego, on nie może się odłączyć od nieswojego, a ja nie mogę się podłączyć do swojego... I tak koło się zamyka.

Może zdarzyła wam się kiedyś taka sytuacja? Może jakoś da się przejść z tego stanu do normalnego grania? No bo jakoś przejście na emeryturę i tworzenie nowych profili pozostawiamy jako ostateczną ostateczność...

Z góry dzięki.

rojiblanco86 Partyzant

26.02.2008 17:48    #17556     Sufler - Porady do gry - Fm Modifier 2.24
Witam mam problem: ten modifier nie chce mi działać na laptopie. Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd "access violation at address [tu jakiś kod] in module 'FMM2.2.exe'. write of address [kolejny rząd cyferek]". Czy ktoś może wie jak temu zaradzić?

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.02.2008 15:42    #17557     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

25.02.2008 15:33    #17558     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
kup jakiegoś supersnajpera i po sprawie.

a poza tym nie pytaj innych ludzi o taktyki, bo nikt ci nie poda gotowca na tacy. to TY jesteś managerem i to ty odpowiadasz swoim tyłkiem za wyniki i sam musisz sobie poradzić z kłopotami. umiesz liczyć, licz na siebie. myślę, że sam najlepiej wiesz co idzie źle, więc zostaje ci tylko chwilę pomyśleć i to naprawić. satysfakcję będziesz miał dużo większą. a po co grasz w FM? żeby oglądać kuleczki czy żeby stworzyć ekipę do wygrywania i mierzyć się z ich problemami i cieszyc się razem z nimi ze zdobytych tytułów. odpowiedz sobie sam i powodzenia w daszym prowadzeniu Man City

adson43 Partyzant

25.02.2008 15:11    #17559     Sufler - Porady do gry - Taktyka w Manchester City
Witam. Mam problem. Gram Manchesterem City. Wyszukałem taktyke nie pamietam kogo ale z cmrev.com. Nazwa: 25 . I otóż mam problem. Na poczatku szłem jak burza w pucharze, w lidze. Ale po paru kolejkach... nie porafie strzelic nawet bramki!! Gram na treningu Tug'a Prosze o jakis pomysł na taktyke żeby znów mi dobrze szło. Z góry dzieki

Tofu Młody aktywista

Hm, zrobiłem niby facepack milanu, wszystko ładnie pięknie, tylko nie chce mi to u mnie chodzić. zastanawiam się czy to jakiś problem z configiem. Jeśli jest taka możliwość to może przysłałbym to komuś kto by mi sprawdził czy u niego działa, lub ew. pokazał mi gdzie robię błąd?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.