Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kerry Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.03.2008 06:00    #17531     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
Moi drodzy. Mam duży problem ze skinem dDs2. Początkowo nie było widać atrybutów, więc zastosowałem pewną radę, jaką znalazłem przeglądając stare tematy (zmienić nazwę fm colour na settings - czy jakoś tak). Niestety, ale po tej operacji wszystko mi zniknęło. To znaczy w ogóle nie widzę kadry zespołu i sztabu szkoleniowego, a nazwy państw i drużyn "nakładają" się na siebie i wyglądają jak złomowisko. Proszę o pomoc, bo dDs2 to mój ulubiony skin i chciałbym na nim pograć.

Adasix Partyzant

04.03.2008 18:01    #17532     Sufler - Porady do gry - Edytor i Mini Scout
Witam wszystkich. Mam problem a mianowicie chciałbym dodać talen na CMREV, ale nie znam PA i CA tego zawodnika. Wiem, że można to sprawdzić w edytorze i oto moje pytanie w, którym folderze znajduję się edytor, gdyby mi ktoś napisał dokładnie co i jak byłbym wdzięczny. Wiem także, że można to sprawdzić za pomocą Mini Scouta. Niestety po jego zainstalowaniu wyświetla mi się komunikat - initializaton error! Ściągnęłem wersje 1.3. Gram na managerze 8.0.0. Czy z tym można coś zrobić ? Z góry dzięki

omega Młody aktywista

04.03.2008 01:10    #17533     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
chyab wyraznie to napisalem ja takich problemow nie mam trace bardzo malo bramek ew masz zlego bramkarza;]

Vesoly Partyzant

03.03.2008 23:18    #17534     Sufler - Porady do gry - Żenada
Mam ten sam problem, choć nie w każdym meczu. Na forum si powstało już kilka wątków na ten temat, u części osób problemem jest pamięć RAM, a dokładnie różne czasy dostępu kości zainstalowanych w komputerze. komuś też pomogło całkowite przeinstalowanie gry, wraz z zainstalowaniem najnowszej Javy, oraz odznaczeniem opcji buforowania skórek i atmosfery przedmeczowej (tak na marginesie, to chciałbym się dowiedzieć co to jest, bo w instrukcji ten punkt nie został wyjaśniony). Mi żaden z tych sposobów nie pomógł, pewnym rozwiązaniem, a raczej półśrodkiem jest ustawienie szybkości meczu i szybkości wyświetlania akcji na tym samym poziomie oraz wyłączenie powtórek, wtedy, przynajmniej u mnie, problem ten występuje rzadziej.

ciesiel Partyzant

Cieszę się, że problem rozwiązany. Lesio-co cię obchodzi ile czasu Pucek spędza na suflerze. To jego życie i on będzie decydować o tym, co w nim robi.Zgadzam się z tym co napisał irekrog - dla niedoświadczonych graczy ktoś taki jak Pucek jest niezastąpiony. Spójrz ile razy pomógł innym. Nie znasz go osobiście i nie masz pojęcia jakim jest człowiekiem. Najpierw poznaj, potem oceniaj. Sorki za off topa, ale szewskiej pasji dostaję widząc podłość niektórych ludzi

pyz77 Partyzant

Witam. poradzilem z tym problemem:
1.sprobujcie zainstalowac patch 8.02 albo
2.Problem spowodowany jest uszkodzeniem save gry przez aplikacje działające w tle (np.. Program antywirusowy itp.), w tym wypadku niestety należy korzystac z innego stanu zapisu gry ewentualnie rozpocząć rozgrywkę na nowo.

Proszę sprawdzić, czy inne programy nie mają negatywnego wpływu na uruchomienie gry.
W tym celu uruchom system operacyjny w trybie czystego bootowania i w tym trybie wystartuj grę:

1. Kliknij "Start" na pasku zadań
2. Wybierz "Uruchom"
3. W oknie uruchom wpisz "msconfig" (bez cudzysłowów)
4. W narzędziu konfiguracyjnym wybierz "Uruchamianie selektywne" i odznacz:

Przetwarzaj plik system.ini
Przetwarzaj plik win.ini
Załaduj elementy startowe

5, Przejdź do zakładki "Usługi"
6. W zakładce usługi zaznacz "Ukryj wszystkie usługi firmy Microsoft" i wyłączyć wszystkie pozostałe usługi.
7. Zatwierdź zmiany i ponownie uruchom komputer

Pamiętaj, że w każdej chwili możesz powrócić do uruchamiania normalnego (powtarzając powyższą procedurę).

Tylko,że u mnie na starym savie mozna normalnie grac.
Serdeczne dzieki dla szokroka i cd projekt

Nastir Partyzant

03.03.2008 21:45    #17537     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
I kurva znowu zapomnielm dodac kategroii i oczywiscie wsyztsko co pislaem poszlo w pisdu... nie mozna tego jakos zmienic, zeby nie kaswala wypowiedzi ?!!?

Ale nic to ...

Problem jest nastepujacy:
Czy wy tez macie problem z hokejowymi wynikami? U mnie co drugie spotkanie to laczna liczba bramek ponad 7 ! Gram ustaiwniem 4-4-2 umiarkowwanym z gra skrzydlami. czyli normalka. I co chwile wyniki 4:3, 2:6, 1:7, 4:5, 5:3 ... Rozumiem ze bramkarz caly emcz spedza na ataku czy o co tu chodzi? Przeciez to kpina jest jakaś.
Kombinowalem z nastawieniem i nadal nic. Obroncow mam dobrych, wspolpraca na wysokim poziomie (ponad 14 kazdy). Jeden ze srodkowych pomocnikow ze strzalka na DP.

Przeciez to dramat jakis jest, juz nie wiem co mam robic zeby jakies normalne wyniki padały. 7 w obronie 2 w pomocy i 1 w ataku ?!

kruger1985 Partyzant

03.03.2008 20:44    #17538     Sufler - Porady do gry - Problem z Fm2008
Mam problem gdy uruchamiam Fm to mi wyskakuje błąd ale gdy klikam na kontynuuj i po 3 razach działa ale mi to przeszkadza

Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu

Pozdrawiam

Adasix Partyzant

03.03.2008 19:19    #17539     Sufler - Porady do gry - Pojemność stadionu ...
Mam pewien problem gram sobie Lazio Rzym ( skończyłem pierwszy sezon ) i zajrzałem w dział informacje na temat klubu. Od razu moją uwagę zwróciła pojemność mojego stadionu
81193 myslę sobie całkiem nieźle. Jednak zerkam wyżej a tam pisze przeprowadzka na stadion Delle Alpi. A tam pojemność 69041. Jaki sens ma taka przeprowadzka?? I czy da sie coś z tym zrobić ??

pyz77 Partyzant

"pyz7

"Twój problem był poruszany wielokrotnie na łamach suflera. Jesli byłbys tak laskawy to prosze skorzystaj z wyszukiwarki bo ona naprawde nie boli. "

"Po pierwsze temat został wznowiony jest z końca grudnia. Po drugie ludzie z biegiem czasu się zmieniają i od tego czasu nie pamiętam kolejnej armii sprawiedliwości z mojej strony. Po trzecie za takie wypowiedzi już odpokutowałem. Po czwarte s4hide do czego służy to wiadomo. "

Do dwóch pajaców tzn.Pucek i krooger 1988-zamiast być takimi wygadanami i zachowywac sie jak banda szczeniakow i robic ze mnie wroga ludu(mam to w glebokim powazaniu-moge wam pokazac) to ten dzial sluzy do pomocy mimo wszystko.Moj problem byl poruszony az jeden raz,niestety nie bylo w nim wskazowek jak go rozwiazac.I nie jest to problem typu pada za duzo bramek,czy brak skutecznosci,ale niemoznosc kontynuowania gry.Jak napisal kolega powyzej -okulary z nosa zdjac,odejsc od komputera i poruszac dupska tluste zapewne na rowerku albo basenik to moze spojrzycie na zycie z innej perspektywy i nie bedziecie z siebie robic kaczorow dwoch.Nie sledze tak jak wy tego forum codziennie i przeoczylem poruszany watek.A ta wasze wyszukiwarka jest......podparta..Tematow bug,problemy itp jest 200 i który z nich dotyczy mojego problemu?????zegnam ozieble

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.