Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.03.2008 15:07    #17521     Sufler - Porady do gry - bład and Quit
Mam problem mam nadzieje ze ktos mi pomoze Gram sobie ladnie w fm 3 h a tu nagle blad wyskakuje i gra sie wylacza oczywiscie bez zapisu gry :( blad mozna znalezc w folderze z gry w formacie DMP i moje pytanie brzmi czy jezeli da sie otworzyc ten plik bede mogl odzyskac stan gry ? albo w jakikolwiekt sposob odzyskac ?

Tzar Przodownik pracy

08.03.2008 01:14    #17522     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórką
Sporo ostatnio problemów ze skórkami...

Daj screena, nazwę skórki i linka do niej - wtedy się zobaczy :)

Kubaaa Partyzant

08.03.2008 00:27    #17523     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórką
Siema mam taki problem mam wgraną inną skórkę niż standardowa i gdy chcę nacisnąć opcję postępy zawodnika to się to nie pojawia
Jak ktoś nie wie o co mi chodzi mogę dać screena :)

k@rpiu Partyzant

07.03.2008 23:33    #17524     Sufler - Porady do gry - Problemy w Wiśle
Mam poważny problem. Mianowicie gram już drugi sezon Wisłą i jestem zupełnie bezradny wobec poprawienia stylu gry swojego zespołu. W prawdzie udało mi sie wygrac lige w pierwszym sezonie ale w fatalnym stylu (pełno remisów kilka porażekw wiekszosci na wlasnym boisku) a kadre mialem naprawde badzdo mocna jak na polskie realia( sciagnalem m. in. kirilla pavluchka gargule kaloude frankowskiego ). Grajac realem zdobylem w pierwszym sezonie potrójną koron (bez wczytywania). W Wiśle moi zawodnicy wogole nie wykonuja zalozen taktycznych (zawsze modyfikuje swoja taktyke pod innego przeciwnika, cos podobnego do analizy taktycznej na cmrev- w realu sie to sprawdzało). Myslalem ze moze dobralem nieodpowiedni trening, wiec sciagnalem rezimy treningowe ze sronki cmrev ale nic nie pomoglo;/ drugi sezon zaczalem od porazki u siebie z odra i remisu z widzewem czyli raczej slabymi zespolami... Macie jakies pomysly czym to moze byc spowodowane?

nyczu Partyzant

07.03.2008 22:46    #17525     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
Kiedyś też miewałem takie problemy.Doszedłem do wnisoku,że moi zawodnicy są przemęczeni(niska kondycja).Musisz mieć spora rotację w zespole i nie robić zbytnio ostrych treningów (szczegolnie siłowych).to główne powody przemęcznia,przez co zdażają się słabe występy.

portowiec1992 Weteran Wojny Ojczyźnianej

07.03.2008 21:21    #17526     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
Ten problem był już tyle razy poruszany że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem odpowiedzi w archiwach suflera.

artusa Partyzant

07.03.2008 21:15    #17527     Sufler - Porady do gry - Zniżka formy
mój problem polega na tym, że jakim zespołem bym nie grał średnio 2-3 razy na sezon moja drużyna przeżywa kryzys .Grają słabo męczę się ze słabeuszami i mam problemy ze strzelaniem bramek. Czy wy też macie taki problem ? Czy może być to spowodowane tym , że komputer dostosowuje się do mojej taktyki? Mogę to jakoś opanować?

Bycio Partyzant

06.03.2008 18:10    #17528     Sufler - Porady do gry - problem z uaktualnieniem
dziekuje za pomoc. problem polegal na tym ze trzeba bylo zainstalowac patcha 8.0.2 i dopiero potem wkleic uaktualnienie :)

Bycio Partyzant

06.03.2008 11:22    #17529     Sufler - Porady do gry - problem z uaktualnieniem
witam
mam problem z uaktualnieniem, mianowicie chodzi o to ze pobieram plik, wklejam do wskazanego folderu, odpalam FM daje nowa gra i nie ma do wyboru patcha. jakies pomysly?

kurczako Partyzant

Mam problem. Otóż grałem już dosyć długo karierę w FM'a 2008, nawet nieźle mi szło. Aż pewnego razu wracam do domu, odpalam grę, załączam save, a tam komunikat ,,Nie można wczytać gry''. Próbowałem zresetować grę, nadal to samo. Czym to może być spowodowane? Mam oryginalną wersję gry, mogę potwierdzić rachunkiem, zdjęciem pudełka, czymkolwiek. :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.