Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

FiftyPercentSkil... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.03.2008 22:22    #17511     Sufler - Porady do gry - EDYCJA LIGI - jak to zrobić?
a nie będzie problemów ze zmianą narodowości ligi na istniejącą?
w weekend moznaby się pobawić.

FilipS Partyzant

10.03.2008 17:10    #17512     Sufler - Porady do gry - blad
gram na 8.0.2 i nawet jak biore urlop to gra sie zacina :-/
Ta baze sciagnalem zreszta z CMREV. Jesli u Was nie ma tego problemu to cos jest nie tak...

FilipS Partyzant

10.03.2008 16:36    #17513     Sufler - Porady do gry - blad
witam,
od jakiegos czasu po zainstalowaniu patcha 8.01 i 8.02 mam problem z gra.
Otoz po rozegraniu 1 sezonu, w dniu 18 czerwca 2008 roku gra sie zacina...
Jest okno z przetwarzaniem i gra sie zacina. Nie da sie z tym nic zrobic i trzeba ja poprostu zamknac przez zakoncz proces...

Wie ktos moze czym to jest spodowowane i co z tym zrobic? Bo to robi sie irytujace...

SyZtem Przodownik pracy

09.03.2008 19:15    #17514     Sufler - Porady do gry - Fota w Fm08
Co do zdjęcia.. Wyszukiwarka działa - http://www.cmrev(...)938.html

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

09.03.2008 18:59    #17515     Sufler - Porady do gry - Problem z powołaniami
Z taką sytuacją jeszcze się nie spotkałem ... a mianowicie prowadzę rep. polski, trwają eliminacje do ME 2016 na ost. mecz eliminacyjny w roku powołałem wybraną grupę zawodników, i tu niespodzianka około 50% zawodników przebywa w drodze na zgrupowanie reprezentacji/wracają ze zgrupowania reprezentacji - innymi słowy są nie dostępni :/
Wszystko było by ok tylko jakim cudem przebywają w drodze na (...)/wracają ze zgrupowania na zgrupowaniu reprezentacji jeśli rep. nie grała ??
Co jest grane chłopaki zapili i pomylili reprezentacje, co się dzieje ?

Tzar Przodownik pracy

09.03.2008 00:27    #17516     Sufler - Porady do gry - Grafika - logo
Loga to nie problem - ściągasz sobie z neta obrazki z herbami (inna sprawa, że czasami trudno o takie w dobrej jakości/rozmiarach) i wycinasz co nie potrzebne tak jak przy facepackach cut-out (w Artykułach na CMRev jest poradnik).
Standardowe logo powinno mieć wymiary 180x180 (może być węższe, np. 135x180).
Do zrobienia jest config - najprościej wziąć jakiś z innego logopacka i usunąć z niego wszystkie linie wyglądające mniej więcej tak:

a zamiast nich wstawić linie dla naszych herbów, czyli np. dla Ceciny (nr ID 1404806) będzie:

Kiedy mamy już wszystkie loga zrobione (w plikach .png), to wrzucamy je do jednego folderu razem ze wspomnianym plikiem config.xml. Folder ten przenosimy tam gdzie inne logopacki. Dalej wiadomo już co robić.

P.S.
1. nazwa_pliku_z_logo ma być bez rozszerzenia, czyli np. dla cecina.png będzie to: cecina.
2. Do robienia configów można też użyć programu fmXML (nie liczcie na linki - jest przecież Google).

Tzar Przodownik pracy

08.03.2008 23:54    #17517     Sufler - Porady do gry - Problem ze skórką
Musisz sobie poćwiczyć z BB code, ale nie tutaj ;)

Co do skórki, to jest ona dość niedopracowana (poczytaj sobie ten temat) i to jest kolejny element, który nie działa.
Sposobem na włączenie widoku postępów (czyli strzałek) jest zrobienie tego na innej skórce po czym powrót na Siple Ultimate. Smutne, ale prawdziwe.

omega Młody aktywista

08.03.2008 23:20    #17518     Sufler - Porady do gry - Problemy w Wiśle
po 1 ludzie pokroju terry nie sluchaj bo nie maja pojecia o grze skoro wkleja link z wynikiem 4:4 i mysla ze to bug Dla mnie jest to efekt tylko i wylacznie kiepskiej taktyki w defensywie
Po 2 co do Twoich problemow to uwazam ze masz po prostu zla taktyke Co w niej jest nie tak to nie wiem bo nie wiem jak grasz jakie polecenia dla druzyny jakie polecenie indywidualne itd Czestym bledem sa sprzezczne polecenia dla zwodnikow ktorzy zwyczajnie nie wiedza co maja robic! Najprostszy przyklad ustawic napastnikowi nastawienie defensywne^^ Ja gram Legia na patchu 01 przez 6 sezonow tracilem najmniej bramek w kazdym wygrywalem lige + jakis puchar Teraz na patchu 02 mam koncowke 2 sezonu i znow bede na pierwszym miejscu i znow z najmniejsza liczba straconych goli W ktoryms z tem,atow (chyba "obrona";) opisalem po krotce jak ustawiam zespol w defensywie Wszystko zalezy od taktyki i taktyke dobiera sie pod zawodnikow a nie odwrotnie

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

08.03.2008 20:05    #17519     Sufler - Porady do gry - Baza danych
sciagnij jeszcze raz patcha....zainstaluj od nowa gre.....wgraj patcha tego jeszcze raz sciagnietego....moze pomoze nie wiem.....bo mi to wyglada jakbys cos szperal w edytorze i cos zle zrobil....albo nie ma jakiegos pliku.....zrob w cos w tym kierunku.....zobacz dokladnie tego patcha....moze wlasnie to jest problemem...

Tylek Partyzant

08.03.2008 16:08    #17520     Sufler - Porady do gry - Baza danych
Witam mam problem z najnowszym patchem 8.0.2 podczas gdy włączam nową grę pojawia mi się komunikat następującej treści "Nie można wczytać bazy danych" proszę o pomoc

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.