Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tzar Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.03.2008 16:48    #17501     Sufler - Porady do gry - Hokejowe wyniki ...
Hehe, u was są hokejowe wyniki, a u mnie nareszcie wszystko wygląda tak jak powinno. Nie ma już 30 strzałów i superbramkarzy. Od zainstalowania łatki 8.0.2 najwyższe moje zwycięstwo to 3:0. Czasem zdarza się takiemu Realowi Madryt wygrać z kimś 6:1, ale tak było też na 8.0.1, więc nie widzę problemu.
Dla mnie ostatni patch znacznie urealnił rozgrywkę (no może poza sławnymi już problemami ze sprzedażą niepotrzebnych piłkarzy).

Tzar Przodownik pracy

14.03.2008 16:03    #17502     Sufler - Porady do gry - Obsułga Genie Scouta
Panowie, najlepiej dajcie sobie wszyscy spokój z Genie Scoutem pod FM 2008. Oficjalnie coś takiego się nie ukazało (tylko beta).
Średnio co tydzień pojawia się na Suflerze problem z tym właśnie programem. Dla tych, którzy MUSZĄ używać czegoś takiego jest Mini Scout (do pobrania w tutejszym Fileplanet).
Oszczędźmy sobie zbędnych tematów na Suflerze.

mc71 Partyzant

13.03.2008 23:43    #17503     Sufler - Porady do gry - Problem z grą i savem
Mam problem z wczytywaniem z sejwów w grze. Po wgraniu łatki 8.02 żaden save niechciał wczytać. Nawet jeśli zaczynałem nowa gre niechciała sięona znowu wczytać. Jeden z apisów gry miałem wrzucony na rapidshare ( był on zupladowany jeszcze przed wgraniem łatki ) więc postanowiłem odinstalować gre, zainstalowac ją ponownie i zainstalowac łatke 8.01 naktórej grałem wczesniej. Wrzuciłem save, ale nadal niechce mi go czytać. Wie ktoś czym to może być spowodowane??

123owca321 Partyzant

13.03.2008 22:43    #17504     Sufler - Porady do gry - Problem z zarzadem (kontrakt)
Witam.
Ile można czekac na oferte nowego kontraktu w klubie?! Kontrakt mi sie skonczyl 30.06.2010, mam 10.03.2011 i nic! W siedzibie zarzadu jest info, ze negocjuja ale cos dlugo. Cos da sie zrobic zeby to przyspieszyc ?

pierdutka Przodownik pracy

13.03.2008 19:43    #17505     Sufler - Porady do gry - problem
Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to: Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów:

# Musiał on zagrać w przynajmniej 70% spotkań w pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat.
# Państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA.
# Można odwołać się w przypadku nie uzyskania pozwolenia na pracę.
# Można wypożyczać zawodników do klubów filialnych należących do państwa będącego w Unii Europejskiej (przykładowo kupić zawodnika do MU i wypożyczyć go do filialnego klubu np. w Holandii, aby tam oczekiwał na obywatelstwo państwa należącego do UE)
# Warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych.
# Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
# Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

Pozwolenia na pracę nie obowiązuje obywateli Unii oraz obywateli Szwajcarii, Norwegii, Islandii oraz Liechtensteinu, które choć nie należą do Unii, z racji wysokiego poziomu gospodarczego, traktowane są jak one.

Romanek Partyzant

13.03.2008 18:53    #17506     Sufler - Porady do gry - Problem podczas meczy
Witam. Powiedzcie mi dlaczego grając np. Manchesterem City i mając naprawdę niezły skład potrafię ograć wszystkich średniaków, ale nigdy nie mogę pokonać Liverpoolu, Arsenalu, Manchesteru United, Chelsea itp. Dlaczego tak jest? Moi zawodnicy grając z tymi zespołami w ogóle grają jak popierdółki, to rywale ciągle atakują i tylko bramkarz ratuje mnie przed dwucyfrówką. Przecież w normalnych meczach na żywo w spotkaniach tego typu Manchester City potrafiłoby stworzyć sobie kilka ładnych okazji do gry i wcale nie przeżywałoby takich opresji przy swojej bramce jak ja w grze. Staram się, próbuje na spotkania z tymi zespołami dawać taktykę defensywną, próbowałem też grać z nimi normą, ofensywnie, wszystkiego próbowałem! Zawsze, ale to zawsze moi zawodnicy z Man Utd itd. grają piach...zero...nigdy nie ma nawet w miarę wyrównanej walki. Pokonuje wszystkich, a gdy przychodzi grać z Man Utd, choćbym dał na ultradefensywne, to przegram 0:3,0:4,0:5 zdarzało się, że 0:6. Doradzcie coś :P A i proszę nie pisać mi tutaj o rozmowach motywacyjnych, bo też wszystkiego próbowałem. :P

marcin89 Partyzant

13.03.2008 18:18    #17507     Sufler - Porady do gry - problem
kupilem swietnego gracza tylko ze nie dostal pozwolenia o prace co robic? czy juz nie dostanie

(L)onger83 Partyzant

12.03.2008 01:40    #17508     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
staram sie nie oszukiwac w grze bo to dla mnie mija sie z celem, najwyzej drobne numery jak napisalem wyżej. Jesli chodzi o kase to z tą nigdy nie mialem problemów w Juve, teraz mam na kącie transferowym do wykozystania ok 180mln!!!! :-D

Tzar Przodownik pracy

11.03.2008 02:13    #17509     Sufler - Porady do gry - poważny problem
Nie wiem, crimson od jak dawna grasz w FM-y, ale u mnie takie mecze się zdarzają - bez względu na wersję patcha czy samej gry (pamiętam 10 goli Szewczenki zdobyte w jednym meczu w FM 2006).
Pokazujesz jednego screena i nazywasz to poważnym problemem, z którym tylko wybitni eksperci (haha) mogą sobie poradzić. Otóż jako wybitny ekspert (hehe) odpowiadam ci, że FM-owi do rzeczywstości jeszcze daleko, więc wyluzuj - to tylko gra.

crimson Partyzant

10.03.2008 22:50    #17510     Sufler - Porady do gry - poważny problem
Witam, mam poważny problem i proszę o odpowiedzi tylko wybitnych ekspertów.
Mianowicie, czy coś takiego może zdarzyć się na prawdę, bo dla mojego sumienia i radości z gry stanowi to wielki ciężar (jeśli tak to odetchnę z ulgą...)

załączam obrazek, pomóżcie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.