Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

talvikko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.03.2008 18:47    #17491     Sufler - Porady do gry - Nowy patch=nowy klimat?
A najlepiej pzed ewentualną nową "karierą" wejdź w edytor i obniż procentową ilość dni deszczowych dla typu pogody, który jest przyporządkowany dla twojego terenu. W FM2007 był taki problem w lidze fińskiej, że bez przerwy lało i była wichura. Nie było rady, musiałem wejść w edytor i wrowadzić spokój.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

16.03.2008 16:53    #17492     Sufler - Porady do gry - Skazany na porażkę?
Zwykły błąd graficzny, który dla większości nie stanowi problemu.

omega Młody aktywista

16.03.2008 16:27    #17493     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
To nie jest prawda co mowi Marianinho przynajmniej w kazdej mojej grze stosuje praktycznie caly zcas ta sama taktyke i nie ma czegos takiego jak rozpracowanie A czesta zmiana taktyki spowoduje ze Twoi zawodnicy nie beda wiedziec jak grac Tak jak powiedzialem wczesniej przyczyna Twojego problemu jest niedopracowana taktyka ktora kompletnie nie sprawdza sie z silnymi lub takimi jak ty przeciwnikami Poogladaj te mecze zobacz czemu tak sie dzieje i zwyczajnie to zmien:)

omega Młody aktywista

16.03.2008 16:15    #17494     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
Az dzwie sie tym co napisales... ja rowniez gram Legia na patcho 02 poki co tylko 2 sezony a na 01 kolo 6 i nigdy problemow nie mialem z liga Zawsze pierwszy + jakis puchar krakowy
Jedynie co moge powiedziec ze masz zla taktyke Skoro wygrywasz ze slabeuszami i srodkiem to glownie odgrywaja umiejetnosci pilkarzy a nie taktyka Legia i Wisla maja bardzo podobne sklady nawet Wisla na z poczatku troche lepszy ale jakos nie mialem takich problemow jak Ty. Slowem podsumowania masz zla taktyke:) a co w niej nie gra to sam musisz wiedziec.
Ja taktyki praktycznie nie zmieniam jedynie zmieniam ustawienia szerokosc gry i linia obronna w zaleznosci od przeciwnika.

Tulkas-mocny Partyzant

16.03.2008 15:26    #17495     Sufler - Porady do gry - Jak grać z najlepszymi
Mam następujący problem. Prowadzę Legię moja drużyna potrafi sobie świetnie poradzić z drużynami dołu i środka tabeli potrafię narzucić im swój styl gry odnoszę nad nimi wysokie zwycięstwa. Ale kiedy trzeba zmierzyć się z najlepszymi doznaję dotkliwych porażek jak chociażby ostatnio 0:3 z Wisłą na własnym stadionie a przecież nie mam dużo słabszego składu. Czy możecie mi poradzić jak grać z najlepszymi drużynami u siebie i na wyjeździe?

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
16.03.2008 12:48    #17496     Sufler - Porady do gry - Przydomki
Niektórzy mają przydomki, a niektórzy nie. Nie wiem za bardzo w czym problem. Ktoś woli mieć na koszulce przydomek, ktoś pełne nazwisko. Cała filozofia.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bury__86 Partyzant

15.03.2008 22:43    #17497     Sufler - Porady do gry - 3 dni meczy pod rząd!!
Rok 2009 i final UEFA, wes daj jakis link ze skladem bo tez jestem bardzo ciekawy. Ja gralem Legia z 4 sezony i mi sie nie udalo, wogle mam w europejskich pucharach problemy a w Polsce gromie kazdego ze odehciewa sie gry. Oczywiscie mozesz byc bardzo dobrym managerem i tego zycze ale jak mozesz pokaz sklad.
Pozdro

" LEGIA BYŁA JEST I WIELKA POZOSTANIE! ! ! ! (L)"

Makro Młody aktywista

14.03.2008 20:19    #17498     Sufler - Porady do gry - Obsułga Genie Scouta
Jose jest jedna rada. Testowałem ja na potrzeby kuzyna no ale podzielę sie tym...chodź nie wiem czy u innych będzie to działać. Genie działa (nie wiem jak dlugo ale działa) pod jednnym warunkiem..no moze dwoma :P. Pierwszy: Save na ktorym grasz ani razu nie był zapisany z kompresacja save(MOj naprzykład nie chcial działać..PS:Własnie przetestowałem i stworzyłem dwie gry..jedna zapisałem z kompresacja(NIe działało) i stowrzyłem potem nowa gre ale tym razem zapisałem bez kompresacji i działało:P) :P Drugi(raczej porada:P): Jezeli taka sytulacja zaistniała no to jak zaczniesz nowa gre ale odznaczysz kompresacje save i zapiszesz...to genie powinnien sobie bez problemu poradzic. NIe wiem jak potem bo nie rozpoczynałem nowej kariery po to tylko zeby bawic sie tym programem.
Pozdro
P.S: Sorka za błędy merytoryczne :P

xxxbaranekkxxx Partyzant

Witam mam problem sciagłem dzis Patcha sobie 8.0.2 z fixem wypakowałem i przy Instalacji wyskakuje taki oto Bład
"Access to C:Program FilesSports InteracitveFootball Manager 2008data editor.exe was denied" Prosze o Pomoc niegrałem w Fm miesiac;;/;/;/ niemiałem czasu teraz chce zzacząc ale na nowych składach co mam zrobic!! ??

Bartez Przodownik pracy

14.03.2008 17:22    #17500     Sufler - Porady do gry - problem
Prośba do panów "ministrów" aby nowo założone tematy, których treść wskazuje iż były zakładane inne z tym samym problemem, aby były automatycznie zamykane.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.