Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

manuel90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2008 16:08    #17481     Sufler - Porady do gry - Premia za występ
tylko tam w sumie tylko o taktyce jest napisane... nie ma nic o tym jak utrzymać zawodnika w klubie, ani o problemach z zadaniami indywidualnymi... ale dzięki za chęci ;)

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Dokładnie, mam taki sam problem jak Franas. Jakiś temat 'aktualizuje' się i pojawia na górze okna "ostatnio komentowane", ale gdy się go kliknie to najnowsze posty są sprzed kilku dni. Tych nowych jakby nie było.

Besthopper Partyzant

Ja mam dużo problemów z FM2008.
Nie działają mi żadne dodatki mimo że umieszczam je w dobrym miejscu.
W FM2007 mi dzialaly.
Po zainstalowaniu menadżera skkrót mi sie nawet nie pojawił na pulpicie.
A we wszyskich programach również mi sie nie pojawia(jak rozwijam Sports Interactive.)
W Zmień/Usuń w programie panel sterowania też nie ma FM.
Tak jakby go nie było.
Na szczęscie moge w niego grać bo jest w folderze "Gry".
Mam system Operacyjny Windows Vista.
Wie ktoś dlaczega taak sie dzieje?

pyz77 Partyzant

18.03.2008 13:58    #17484     Sufler - Porady do gry - Żenada
Problem niestety powrócił jak bumerang!!!!odechciewa się grać!!!po to 20 dni z życia zmarnowałem żeby fma do kosza wyrzucić!!!!

Mam oryginalnego FM`a 2008 oraz wgraną łatkę 8.02.
Gram w tej chwili Lyonem i problem polega na tym, że w czasie meczu komentarz nie zgrywa sie z akcją na boisku, pasek mruga od padających bramek, kibice krzyczą z radości... (czytałem kiedyś o tym, ale to jeszcze bym zniósł), natomiast największy problem to to, że tuż po zakończonym meczu nie mogę przejść dalej- to znaczy nie mogę opuścić okienka meczowego. Sytuacja jest o tyle dziwna, że w podsumowaniach i komentarzach pomeczowych jest napisane że sędzia zakończył mecz, a patrząc na boisko wszyscy zawodnicy udali się do szatni (boisko jest puste poza sędzią).
W normalnej sytuacji powinniśmy mieć po zakończeniu meczu dostępny przycisk kontynuuj ,a ja mam do wyboru graj/pauza- tak jakby mecz toczył się dalej...próbowałem wchodzić w różne opcje, ale jak gdzieś wyjdę poza mecz to jest dostępny tylko przycisk Mecz; gra wymusza na mnie powrót do meczu, którego nie mogę zakończyć. Czyli stoję w kropce, nic nie mogę w tym momencie zrobić... :-(
Jedynym wyjściem jest save-owanie gry przed każdym meczem i po wystąpieniu błędu uruchomienie gry od nowa i rozegranie danego meczu jeszcze raz z nadzieją, za drugim razem błąd nie wystąpi....ale komu sie chce robić to tak często???
Błąd związany z niezgraniem sie komentarzy z akcją powtarza sie za każdym razem, a sytuacja ma miejsce tylko w 2. połowie
Jeśli spotkaliście sie z takim poważnym błędem, który prawie całkowicie uniemożliwia grę i wiecie to z tym zrobić, to proszę o pomoc.

Arko Młody aktywista

18.03.2008 13:58    #17485     Sufler - Porady do gry - Premia za występ
Do tego drugiego pytania. U mnie nie mam takiego problemu, ale jak zmienisz zawodnika to wybierz: instrukcje/polecenia indywidualne i potem nejedź na gościa i kliknij między jego numerem a nazwiskiem, wtedy będziesz mógł ustalić mu polecenia

manuel90 Partyzant

18.03.2008 13:58    #17486     Sufler - Porady do gry - Premia za występ
no to jest jakieś rozwiązanie, ale gdy np. przeciwnik ma szybkiego napastnika to często prócz opieki śr. obrońców daje mu plastra w postaci DEF POM. i to fajnie działa, napastnik wyłączony z gry, ale pozniej jakies zmiany w ustawieniu, i zespół sie gubi... CZYLI WY NIE MACIE TAKICH PROBLEMÓW? JAK PO ZMIANIE ZAWODNIKA KLIKACIE NA NIEGO 2X TO WYŚWIETLA WAM SIE BEZPROBLEMOWO EKRANIK ZADAŃ INDYWIDUALNYCH? bo jak tak to czeka mnie reinstal chyba;) Dzięki wielkie za porady jak to obejść, ale mnie chodzi bardziej o to czy wszyscy tak mają czy tylko ja;) JESZCZE RAZ DZIĘKI:)

żandarm Partyzant

18.03.2008 01:34    #17487     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką gry
Po zainstalowaniu łatki 8.0.2 nie wyświetla mi po uruchomieniu w "Trybie widoku" strzałek treningu przy liczbach oznaczających wysikość umiejętniści po uruchomieniu " Pokazuj zmiany wysokości atrybutów" czy ktoś moze wie czym to jest spowodowane zaznaczam że mam legalną gre. Denerwujące jest to że nie widać jak na bierząco trenują zawodnicy. Proszę o pomoc.

dodo361 Młody aktywista

17.03.2008 19:48    #17488     Sufler - Porady do gry - Problem z FMem
Było wszystko wporządku dopóki nie zciągnołem 3 ligi polskiej po tym incydencie obraz pojawiał się biały i były jakieś nie wyraźne litery (nie mam visty) odinstalowalem, zainstalowalem jeszcze raz i teraz pojawia się czarny ekran i nic nie widać co zrobić pomużcie może wam się też zdażyło coś podobnego :) Święta się zbliżają pograłbym

Arko Młody aktywista

Ty Rosiu chyba nie, ale co to za problem ściągnij 8.0.2 i nawet nie musisz gry od nowa zaczynać tylko dokończysz sezon i będziesz miał

(L)onger83 Partyzant

16.03.2008 21:57    #17490     Sufler - Porady do gry - did not find font resource: vera
a czy nowy skin nie rozwiąże problemu? wydaje mi sie że tak!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.