Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

alle Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.03.2008 20:16    #17471     Sufler - Porady do gry - Wyłączający się FM
Pierwsze pytanie ktore sie nawija to czy masz oryginala (choc nie wiem czy akurat taki problem moze byc zwiazany z wersja posiadanej przez ciebie gry :) ) ??
Jezeli nawet urlop nie pomaga to ciezka sprawa :/ . Mozesz sprobowac odejsc na emeryture i zobaczyc czy nadal bedzie sie gra wylaczala...jak tak to raczej juz tylko start new game :(.
Ewentualnie tak jak pucek mowi reinstalka gry .
Powodzenia :]

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Istnieje możliwość kilkukrotnego przyznawania punktów, dla jednego użytkownika, w jednym temacie. Poprawcie to.

http://www.cmrev.com/sufler/problem/11675,czy-da-sie-grac_.html

Jose Mourinho JR Młody aktywista

19.03.2008 13:11    #17473     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką gry
Miałem podobny problem tylko że nie było ŻADNEJ grafiki. Reinstall pomógł.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

19.03.2008 10:35    #17474     Sufler - Porady do gry - malejące atrybuty sztabowców
mysle ze nie problemem jest tu wiek, potencjal trenera....prawdopodobnie zmieniles trening gdzie np.technika nie jest trenowana i dlatego twoim trenerom spadly gwiazdki(pewnie jestes w trakcie przerwy miedzy sezonami-----wtedy tak sie robi)....zrob tak ze powroc do dawnego treningu i zobaczysz ze wszystko wroci do normy...podam tutaj moj przyklad w trakcie przerwy letniej zmieniam na trening przygotowawczy gdzie nie uwzgledniam takich elementow jak strzaly technika....wtedy zaden zawodnik nie trenuje tego elementu i u trenerow zmniejszaja sie gwiazdki np.z 6 do 3....

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

19.03.2008 00:14    #17475     Sufler - Porady do gry - Duże numerki ... ?
A który to sezon? Może po prostu po kilku sezonach gra sama 'zwiększa' Ci numery. Ot, taki błąd. Nie doszukiwałbym się też w tym jakiejś teorii, że "jak gramy z wielkimi numerami to gramy słabiej" może po prostu przypadek, każdy ma kiedyś słabszą formę. Choć tak jak piszę, jeśli zdarza się to od kilku sezonów to spory problem. Zmiana skórki? Wgrywałeś jakieś grafiki? Pytanie nie jest poparte żadną tezą, że to przez to numery się powiększyły, ale warto sprawdzić.

Yodarj Żołnierz frontu ideologicznego

19.03.2008 00:08    #17476     Sufler - Porady do gry - Duże numerki ... ?
Po raz drugi gram sobie w FM 2007 karierę od Conference N/S w górę. I mam pewien problem związany z niektórymi meczami. Podkreślam, że w żadnej innej lidze się takie coś nie dzieje.

Otóż grając z niektórymi drużynami (nie ma reguły), niekiedy zawodnicy na boisku mają duże numery (jak na obrazku). Nie byłoby w tym nic złego, a niech sobie grają, jak lubią, gdyby nie fakt, iż wtedy mecze wyglądają inaczej.

Mam sobie passę przypuśćmy 20 meczów bez porażki. Gram świetną piłkę, podania od nogi do nogi, piękne dośrodkowania, strzały główki. I nagle zdarza się mecz z "dużymi numerami". Wtedy moja drużyna, niezależnie od klasy rywala, gra znacznie gorzej. Nie ma reguły jeśli chodzi o pogodę, nie chodzi też o wycieńczenie zawodników (zawsze sprawdzam przed meczem). Nie ma również reguły jeśli chodzi o przeciwnika - może być to słabeusz, może też mistrz Anglii. Najczęstsze wyniki to remisy i porażki, sporadycznie zdarzają się zwycięstwa, ale zazwyczaj po słabej grze (większość strzałów niecelnych).

Jest to o tyle irytujące, że jak się trafi w meczu pucharowym, to ciężko później odrobić. Ktoś się wcześniej spotkał z czymś takim? Jest na to jakaś rada? Patcha mam 7.0.2.

Tzar Przodownik pracy

18.03.2008 21:24    #17477     Sufler - Porady do gry - DB Legends
[quote]The Db is protected,to get the password please introduce yourself to the forum,then we will send you a Private Message containing the password.Write a short requiring message here down below and wait for the PM.[/quote]
To cytat z forum
http://footb(...)25170546
oznacza to tyle, że musisz się tam zarejestrować i poprosić o hasło, wtedy admin wyśle ci je jako PW. Forum jest włoskojęzyczne, ale admin to Polak, więc nie powinno być problemów z porozumieniem się ;)

bartex55 Przodownik pracy

18.03.2008 21:15    #17478     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką gry
Mam ten sam problem na niektórych skinach i jedynym wyjściem jest powtórne włączenie tej opcji.

Tzar Przodownik pracy

18.03.2008 21:09    #17479     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką gry
Ale nie wyświetla tego na standardowej skórce? Były takie problemy z paroma skinami (np. Siple Ultimate).

sonap13 Partyzant

18.03.2008 17:00    #17480     Sufler - Porady do gry - Zwiększenie budżetu płacowego
Witam serdecznie !

Gram 2 sezon Śląskiem Wrocław i mam pewien problem. Chciałbym zwiększyć w swoim klubie budżet płacowy. Gdzie mógłbym to zrobić ewentualnie dlaczego nie mogę (próbowałem już sposobem modyfikacji budżetu, gdzie mogę tylko zwiększyć kasę na transfery i próbowałem także z pozycji finansów, gdzie również mam kasę na transfery).

Bardzo proszę o pomoc ...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.