Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bury86 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.03.2008 20:49    #17461     Sufler - Porady do gry - Prezes i taktyka..
1- Daj komus krycie i powinno byc ok, ja nie mam z tym problemu.

2-Musisz miec lepsza sytuacje finansowa w klubie, wtedy nie sprzeda ci bo po co niby...?Jesli prezes zechce sprzedac juz nic nie zrobisz, wiec staraj sie o jak najlepszy budzet, nie przekraczac wydadkow na pensje itd.
Pozdro

słodki15 Partyzant

20.03.2008 20:40    #17462     Sufler - Porady do gry - Prezes i taktyka..
Witam wszystkich managerów mam 2 problemy:
1.Dotyczy taktyki,gram Tottenhamem gdy rywale wykonują rzuty rożne przed moim polem karnym zawsze jest jeden nie pilnowany zawodnik z reguły zagrnie z cornera kierowane jest właśnie do niego i pada bramka co robić?
2.Prezes mojego klubu(Tottenham) sam decyduje o transferach np.Lazio Rzym proponuje 11M za Aaarona Lennona a ja wcale nie chce go sprzedawać,niestety prezes bierze sprawy w swoje ręce i mówi że takiej oferty nie można odrzucić i Lenon odchodzi czy da sie to jakoś zmienić??

Bunkier Młody aktywista

Dziękuje za odpowiedz, Pawisco rozwiazal moj problem.

adson43 Partyzant

20.03.2008 14:30    #17464     Sufler - Porady do gry - Porady
Witam. mam kilka a dokładnie dwa problemy i proszę o poradę
1) Jest mecz. Przegrywam 2-0 i co zrobić żeby sie ewentualnie wyciągnąć na remis?????? Jest na to jakiś sposób/rada?????????????
2) Gram Man City 2 sezon na 8.0.1 rozmiar bazy średnia i czy da sie (w to wątpię ale pytam żeby sie upewnić) zmienić rozmiar bazy na małą w grze czy muszę od nowa zaczynać grę

maciekb Partyzant

20.03.2008 11:30    #17465     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem gry
Tak jak w tytule: nie moge wczytac save'u! ostatnio gralem innym zespolem ale chcialem sobie przejrzec jeszcze moje wczesniejsze kariery ale jednej nie da sie wczytac. Z resztą save'ow nie ma problemow. Ale gdy tą jedną chce wczytac to gra mi sie minimalizuje i jest komunikat: gra nie zostala wczytana. Z gory dziekuje za pomoc

Bunkier Młody aktywista

Witam wszystkim maniakow FM. Mam nietypowy problem, sciagnalem graficzna paczuszkę ponad 2gb ale problem tkwi w tym ze musze wgrac do folderu w moich dokumentach a na dysku c nie mam az tyle miejsca i raczej nie moge zwolic az tyle, za to na dysku d mam ponad 30gb miejsca. Moje pytanie brzmi czy musze wgrywac do moich dokumentow dodatki graficzne czy moge gdzies do folderu z grą ? prosze odp. Z góry dziekuje

solskier Partyzant

20.03.2008 00:38    #17467     Sufler - Porady do gry - tworzenie folderów
mam problem robie tak jak mówicie ale nie mam dalej zdjęć tworze graphics/facepack/englan tam wywalam w folderach zdjęcia piłkarzy i nic skóre mam odznaczona tam jak mówicie i dalej nic pomóżcie musze mieć loga i zdjęcia aa czy pliki z 2007 sa dobre na 2008 pozdrowka

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote=Michae(L) 1916]Kurde co jest znowu z tym transferem. Przed urodzinami szło dobrze, a teraz 7-10 kb/s. Czy zrobicie coś z tym ?[/quote] Przed chwila pobrałem sobie skin Turnstyle. Miałem ok. 250 KB/s. Mam 2mbit ADSL.

[quote=Ylv]Istnieje możliwość kilkukrotnego przyznawania punktów, dla jednego użytkownika, w jednym temacie. Poprawcie to. http://www.cmrev.com/sufler/problem/11675,czy-da-sie-grac_.html[/quote]

Hm, błąd polega na tym, ze faktycznie, jak ktos napisze wiecej niz jeden post w jednym temacie, to mozna za kazdym razem kolege uhonorowac. Cóż, bedziemy dawać reakcjonistów za taką praktykę, po prostu.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

TKubiak Partyzant

Teraz jest trochę inaczej - przeinstalowałem grę. Co ciekawe, bez stworzonego folderu skins gra włącza się normalnie, a z nim - zamiast włączenia gry, po napisie "Lets kick Rasism of Football" pojawia się czarne tło.
Screen foldera: http://img85(...)nrj2.jpg
Problem pojawia się niezależnie, czy folder jest w dysku z grą, czy Moich Dokumentach

TKubiak Partyzant

Witam. Mam taki problem, że (albo mam coś z grą albo nie umiem tego zrobić) gdy dodaje nowy skin - ściągnięty z internetu i próbuje go uruchomić w grze - mój Football Manager się zawiesza (brak odpowiedzi) i muszę zresetować komputer. Czy możecie mi dokładniej wytłumaczyć sposób instalacji skinów - aby działały? Będę bardzo wdzięczny

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.