Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

vanlesniak Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2008 16:49    #17441     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z save
Trudno bywa.To mnie mało boli.Bardziej przeszkadza mi problem z moim save....

Jakoś wątpie żeby to się stało akurat z tego powodu

Przemu$^^ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

24.03.2008 16:47    #17442     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
Witam.
Zgłaszam przyznanie się do piractwa ! Ale nie przeze mnie ;)
http://cmrev(...)ave.html
wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach.

vanlesniak Partyzant

24.03.2008 16:35    #17443     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z save
właśnie opcjii z urlopem juz próbowałem i nic. A nie wiem czy reinstall jest potrzebny bo inne save działają bez problemu. Byc może już nie da się nic zrobić

ANDones Partyzant

24.03.2008 16:03    #17444     Sufler - Porady do gry - Nieleczona kontuzja
Mam marzec 2013. Prowadzę Manchester United.
Problem zawodnika moich największych rywali Arsenalu - Cesca Fabregasa. Zdziwiłem się gdy zobaczyłem go w rezerwach Arsenalu. Problem polega na tym, że Fabregas ciągle (od dobrych kilku miesięcy, wcześniej nie zwracałem uwagi) oczekuje na leczenie kontuzji (naciągnięte ścięgno podkolanowe). Nie zagrał on żadnego meczu w bieżącym sezonie i ciągle jest na liście kontuzjowanych.
W jego historii kontuzji ostatnią odnotowaną kontuzją jest właśnie naciągnięte ścięgno podkolanowe odniesioną 21 marca roku 2012, a więc rok wcześniej. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, że ostatnia kontuzja jest identyczna jak bieżąca (z tego co zaobserwowałem to dopiero wyleczone urazy są odnotowywane w historii kontuzji zawodnika).

Jestem ciekaw czy w końcu się wyleczy. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z podobną sytuacją. Normalnie taki stan rzeczy by mnie cieszył gdyż jest on jednym z lepszych graczy Arsenalu, lecz mam go na oku od kilku sezonów i jest on jednym w moich ulubionych graczy i żal mi go. Czy ktoś z Was mógłby mi to racjonalnie wytłumaczyć dlaczego tak jest? Czy to tylko bug i czy np. po ewentualnym transferze zawodnik będzie jednak leczył kontuzję.

Dzięki za wytrwałość w czytaniu i proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

vanlesniak Partyzant

24.03.2008 15:57    #17445     Sufler - Porady do gry - Dziwny problem z save
Mam dziwny problem z moim save.Wczytuje mi sie wszystko normalnie(w grze aktualnie mam 24 maja 2009) i gdy próbuje przejsć lub nawet jest napisane że jest 25 maja gra staje na przetwarzaniu i ciągle nic.Czy ktoś może wie dlaczego gra nie chce dalej ruszyć???

Thefuture Partyzant

23.03.2008 20:53    #17446     Sufler - Porady do gry - scouting
1. Od czego zależy, aby zarząd pozwalał na zatrudnienie mi więcej scoutów????

2. Czy jest możliwość wysyłania scoutów w dokładne,odległe, a nawet w te mniejsze państwa???np. Nigeria czy Wybrzeże Kości, albo Kolumbia itp.. Mam paru świetnych scoutów co maja dużą wiedzę o państwach afrykańskich i amerykańskich, ale problem w tym, że na cholerę mi on potrzebny, skoro nie mogę go wysłać do danego kraju, a jak wysyłam go na kontynent np. afrykę zachodnią tam gdzie sa kraje co akurat ten mój scout ma dużą wiedzę on zawsze wraca mi bez żadnych raportów. To samo się tyczy innych państw z kontynentów co są omijane przez scoutów nawet jak mają polecenie szukania na danym terenie, a ma akurat dużą więdze o państwie znajdującym się w danym rejonie.

peace i wesołych świat

Mordi Partyzant

23.03.2008 15:31    #17447     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Zagram przez neta

moge hostowac// nie gram przez hamachi, tylko IP

768 ramu
1012kb Neo
Athlon 64 3.0

Pora i liga obojetna teraz dosc sporo siedze w domu wiec nie ma wiekszego
problemu :)

gg:4709829

mario84 Partyzant

23.03.2008 14:29    #17448     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Dla odmiany zagram w klasyk CM 01/02

Update

ze sprzetem i hostowaniem nie ma problemu
moj komp: Athlon X2 5800
3 Gb Ram / lacze 2/2Mg

liga niemcy,francja,grecja,

szukam osoby na dluzej moge grac w godzinach od 15 ... i co drugi tydzien od 21
prosze o kontakt na gg 4930910 (zazwyczaj niewidoczny) osoby zdecydowane

Legia Fan Partyzant

23.03.2008 11:52    #17449     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
Witam
Uprzejmie informuje o łamaniu zasad suflera w tym temacie: http://cmrev(...)008.html

mateusz_ha Partyzant

22.03.2008 19:56    #17450     Sufler - Porady do gry - co z tą bazą treningową
Ja mam podobny problem, czekam i czekam, ale zgadzam się z przedmówcą, że trzeba wykazać się cierpliwością. Podniesienie standardu bazy treningowej i obiektów młodzieżowych jest niezbędne do rozwijania się klubu, a tym samym do sprowadzania coraz lepszych zawodników.
Przy rozkminianiu tego tematu, nasuwa mi się pytanie, baza treningowa/obiekty młodzieżowe podzielone na określone szczeble rozwoju, przechodzą ze szczebla X w Y, a potem Z. Czy może być tak, że przejdzie z X od razu na poziom Z? Czy to jest tak jak z porami roku, aby przyszło lato, musi najpierw przyjść wiosna? Pozdr:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution