Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

annomader Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.03.2008 16:15    #17411     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja Niemiec
Witam. Mam ten sam problem jednak troche inny. Bez patcha potrafiłem pozbyć sie szaraków jednak po instalacji nie mam danej ścieżki: data/uptades/uptade 802/db/inc/all.

Co zrobić? Skopiować z folderu 800?

Muszel Partyzant

28.03.2008 13:04    #17412     Sufler - Porady do gry - Opinia zarzadu
Mam problem z zarzadem. Gdy zaczynalem nowa gre Schalke zarzad chcial zrealizowac 2 letni plan aby zwyciezyc w lidze. W pierwszym sezone zajalem 4 miejsce, a teraz w polowce 2 sezonu mam 1 miejce i zarzad jest niezadowolony ze nie realizuje dlugofalowych planow klubu. To jakis bug?

http://img15(...)ext4.jpg

destroyer56 Partyzant

Witam, otóż mam taki problem. Gram Sturmem Graz już piąty sezon, na początku 2 letni plan był taki abym ugruntował pozycję zespołu w lidze. W pierwszym sezonie zająłem 4 w drugim 2 miejsce, po tym zarząd zmienił plany na znalezienie się w ciągu dwóch lat w czołówce ligi. W 3 sezonie byłem 4 i jak na 10 drużynową ligę może i nie jest to czołówka, ale w ubiegłym roku zdobyłem mistrzostwo, a zarząd jest rozczarowany tym, że nie realizuje planów długoterminowych. Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało, ale przez to mam mniejsze poparcie a po sezonie kończy mi się kontrakt i może to wpłynąć na fakt nie przedłużenia umowy. Gram bez patcha bo kariere zacząłem na czystej grze w związku z czym nie instalowałem łatki, pozatym ponoć patch też furory nie robi eliminuje jedne błędy pojawiają się następne mi natomiast jakoś specjalnie w podstawowej wersji nic nie przeszkadzało aż do tego wybryku z zarządem... Mieliście może taką sytuacje? Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić?

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

27.03.2008 12:14    #17414     Sufler - Porady do gry - Serwery
FM to nie jest typowo onlinenowa gra więc żadnych serwerów nie uświadczysz. Polecam temat Zagrajmy przez internet! Tam możesz umówić się z jedną lub kilkoma osobami na grę prze internet, jedna osoba hostuje, reszta dołącza się do gry. Podajesz wersje gry, łatkę, update i ligę w której chcesz grać i czekasz aż ktoś się zgłosi.

rufigekru Partyzant

27.03.2008 09:29    #17415     Sufler - Porady do gry - Pytanie of FM08 na notebooku
Od ponad roku gram na Acerku Celeronie 1,5, 512 Ram i grafice współdzielonej i jest ok. Ale:
a) w grę wchodzi tylko mała baza danych (musiałem zapomnieć o średniej, dużej czy ogromnej:)
b) na małej bazie mogę zainstalować nawet do 30 lig i bez problemów

Masz mocniejszego procka i 3 razy więcej ramu (który podobno jest najistotniejszy przy FM), więc podejrzewam, że średnia baza (może duża?) i jeszcze więcej lig nie będzie problemem.

a laptop to taka wygoda... granie na świeżym powietrzu pod domem, czy w pociągu, albo gdziekolwiek się nie ruszysz :D:P
pzdr

Bunkier Młody aktywista

26.03.2008 18:47    #17416     Sufler - Porady do gry - Beta tester FMlive
Ya nie czekam na mejla tylko sie teraz loguje od razu na tym hasle co mam (chyba)

Teraz mam inny problem. Zapisalem sie do federacji ale nie gram w zadnej lidze bo wszystkie są pełne

Ya Partyzant

26.03.2008 17:24    #17417     Sufler - Porady do gry - Beta tester FMlive
Ej bunkier jak wchodzisz do FML, rejestrujesz sie w grze, podajesz swój email zeby wysłali Ci hasło do zalogowania się: po ilu minutach/godzinach dostałeś emali zwrotny? Bo ja wyslałem o 10-11 i do tej pory nie dostałem hasła żeby wejść do tego "świata" FML :/ czy ktoś ma też taki problem?

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

Czasami może być tak że jak masz za mało młodzików to Zarząd nie chce rozbudowywać bo wtedy to nie ma sensu ;p albo mogą być problemy z miejscem pod budowę szkółki

marcin4 Partyzant

25.03.2008 22:46    #17419     Sufler - Porady do gry - Grafica
mam taki problem sciagnalem sobie plik z herbami klubow Metallic Competition Logos bardzo mi sie podobaja te herby ale jak je wkleilem to one nie dziaja a mam odznaczone bufrowanie skorki

Carrot Młody aktywista

dzieki wielkie wszystkim za pomoc, ale jednak okazalo sie ze problem nie jest taki wielki :D
poprostu wczoraj wylaczylem gre i gdy dzisaij wlaczylem spowrtotem wszystko jest juz ok ;)
jakos sie samo naprawilo;D
dzieki wielkie za pomoc jeszcze raz i do adminow: temat do zakmniecia ;) dziekuje :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution