Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

omega Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.04.2008 12:40    #17391     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra w obronie
co innego rozegrac 15 sezonow a co innego przeanalizowac i wyciagac wnioski z kazdego meczu.... Jesli faktycznie rozegrales 15 sezonow to dziwie sie ze masz taki problem :) Znajac zycie ustawiles obronca jakies sprzeczne polecenia... i zwyczajnie sie gubia Oto przyklad: "Paradoksalnie moja druzyna ma nastwienie defensywne ogolnie, nastawiona jest na gre z kontry." a wczesniej piszesz ze boczni obroncy maja ustawienie ofensywne^^ I pewnie znalazlbym wiecej takich sprzecznosci:)

bartex55 Przodownik pracy

05.04.2008 11:16    #17392     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra w obronie
Mógłbyś zapisać taki mecz i wrzucić go na jakiś serwer? Albo chociaż screena pokazać z ustawieniem formacji defensywnej podczas gdy rywal jest przy piłce, bo tak nie wiadomo za bardzo w czym tkwi problem.

przemek202 Partyzant

04.04.2008 20:18    #17393     Sufler - Porady do gry - KIN4S Apdejt - problem
Mam takowy błąd: Zaraz pościągnięciu update zrobiłem swoje zmiany w edytorze czyli zamieniłem zespoły w ligach, zmieniłem nazwy rozgrywek, dodałem kilku zawodników i chyba to co uznałem za błąd to dodanie zespołu rezerw do KSZO, gdyż po załadowaniu zmienionego przeze mnie apdejta żaden zespół oprócz KSZO nie miał zespołów młodzików i rezerw. Prosze o pomoc - jak to rozwiązać?

dawid190 Młody aktywista

04.04.2008 15:32    #17394     Sufler - Porady do gry - Edytor
1.Nie ma
2.Zainstaluj bylke jaką łatke i problem zniknie byla już o tym mowa

Destro Młody aktywista

04.04.2008 00:28    #17395     Sufler - Porady do gry - Tryb w oknie
A w jakim celu potrzebujesz grac na okienku? :) Bo Fm bez problemu minimalizuje sie na pasek start, wiec mozna bez problemu korzystac z innych programow na kompie :)

Frost Młody aktywista

01.04.2008 12:30    #17396     Sufler - Porady do gry - Przegrana po remisie?
Mam pewien problem.Gram Realem Madryt pierwszy sezon.Grałem Superpuchar Hiszpanii z Sevillą zremisowałem 1-1 na wyjeździe cieszylem sie bo to dobry wynik. A tu nagle patrzę "Superpuchar Hiszpanii:Przegrana vs.Sevilla po pierwszym meczu który zremisowałem.O co chodzi czemu juz komputer zkazał mnie na porażkę? Załączam obrazek.

Bartez Przodownik pracy

31.03.2008 22:36    #17397     Sufler - Porady do gry - Newsy
Mam taki oto problem. Mianowicie chodzi o newsy takie jak "Podsumowanie
słowackiego okna transferowego", gdzie przy grze w lidze macedońskiej (gram w takową) powinno wyświetlać się "......macedońskiego....." To samo tyczy się innych newsów, gdzie występują takie przekręcenia. Czy może wiesz ktoś z was, w którym pliku można to zmienić???? To samo
tyczy się Galerii Sław i rekordu występów i bramek (by były prawidłowo wyświetlane) w kadrze Macedonii i Słowacji w zakładce
Rekordy.

Wiedzących, co, gdzie i jak, proszę o odpowiedź.

jemiolak Partyzant

31.03.2008 02:59    #17398     Sufler - Porady do gry - edytor danych - problem
:)
problem rozwiązany :)

jemiolak Partyzant

31.03.2008 02:52    #17399     Sufler - Porady do gry - edytor danych - problem
Witam !
pogodziłem sie już z utratą sejwu :( a tu zaskoczyło mnie kolejne utrapienie
podczas odpalania ,,Edytora danych" wyskakuje mi komunikat z błędem o nastepującej treści

data editor.exe - Nie można znalezć składnika
,,Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się , ponieważ nie znaleziono MSVCP71.dll Ponownie zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem.

jednak przy ponownej instalacji wystapił ten sam komunikat co mam zrobić czy jest ktoś w stanie tym razem już mi pomoc ?

raveniasty Partyzant

30.03.2008 22:04    #17400     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
SKORO jakiś:
marcin4
cytuję:"nie wiem po co chcesz ten konkurs chyba po to żeby taktykę od kogoś ukraść bo sam taktyki ustalić nie umisz na mecz .Jak chcesz to pisz do redakcji a tak w ogóle to sie zastanów czy będą tego plusy czy minusy"
...TO JUŻ JEGO PROBLEM !!!

P.S. Ja problemu z taktykami nie mam wręcz przeciwnie chętnie bym pomógł a w ogóle to jak zacząłem swoją przygodę z CM to marcin4 jeszcze w pampersy sikał !!!
Więc ten jego komentarz pozostawiam jemu samemu.

... ale są inni kompetentni i inteligentni ludzie którym może odpowiadać ten pomysł.
Jeśli nie konkurs to może kącik który mógłby służyć wymianie TAKTYK, stosowanych w różnych ligach skoro wam to nie odpowiada.
Zawsze może to nawet pomóc jakiemuś początkującemu graczowi, który dopiero zaczyna przygodę z FM-em. Zresztą sami wiecie jak to było na początku no chyba że mam do czynienia z urodzonymi MOURINHO ???

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.