Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sledziu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.04.2008 18:39    #17381     Sufler - Porady do gry - kolejny bląd ?
Sprawdź, czy masz na bank tego członka sztabu który sporządzał raporty. Może Ci go podkupili, albo sam go zwolniłeś?
Przydziel tą funkcję innemu scoutowi, i będzie po problemie.

blau_grana Młody aktywista

06.04.2008 22:19    #17382     Sufler - Porady do gry - Adrian Marek
Czy ktoś w SI nie lubi Adriana Marka? CZYMKOLWIEK nie zaczynam kariery, to próbuję go ściągnąć. O ile do transferu raczej dochodzi bez problemu, to problem jest tego rodzaju, że Adrian jest... nieuprawniony. Nawet do gry w meczach towarzyskich. Czy to jest jakiś błąd w kodzie gry? Nie piszcie, że to bug, bo reinstalka nic nie daje, a sytuacja powtarzała się i na patchu 8.0.0 i 8.0.1 i 8.0.2 i na wszystkich uaktualnieniach. Najśmieszniejsze jest to, że chłopak nie ma widocznej żadnej kary globalnej itp., a niekiedy po jakimś miesiącu-dwóch status nieuprawnionego sam znika... O co kaman?

Sledziu Partyzant

06.04.2008 21:19    #17383     Sufler - Porady do gry - Dziwna wiadomość
Może biegał od bramki do bramki?
Albo po prostu dostawał dużo podań, i z głupoty wybijał je daleeeeko, a nóż ktoś przejmie.
Problem...

xSebas Partyzant

Witam mam problem: żaden z modifier-ów (2.2-2.25) nie chce mi działać na laptopie. Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd "access violation at address [tu jakiś kod] in module 'FMM2.2.exe'. write of address [kolejny rząd cyferek]". Cokolwiek wcisnąć wyskakują błedy podobne do jak wyżej, czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Czy to wina laptopa?

P.S. Przeinstalowanie activ flasha - nie pomaga, natomiast modifier 2.15 do FM 2007 działa bez zarzutu. CO ZROBIĆ?

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
05.04.2008 22:19    #17385     Sufler - Porady do gry - KONKURS THE BEST TACTICS KING
FiftyPercentSkill...

CMRev jest do niczego? forumcm do niczego? No to co tu jeszcze robisz? Śmigaj zakładać konto na forum SI. Naprawdę nie rozumiem o co lotto.

Pucek czyta poradniki Brudiego, Ty sobie ściągniesz cudzą taksę. Obaj będziecie szczęśliwi.

Pucek nikomu tyłka nie liże, co udowodnił już nie raz jeżdżąc sobie chociażby po mnie ;) Mogłby, powinien, nawet wręcz musi a tego nie robi... phi... ;) ;) ;)

Rzeczywiście z kącikiem jest ten problem, że w nowym FM-ie w zasadzie każdy zespół potrzebuje innej takst. Albo inaczej. Każda taksa jest dobra. Śmiem twierdzić, że i 5-4-1 i 3-3-4 można spokojnie wygrywać. Zaczynam sądzić, że w zasadzie ustawienie nie ma znaczenia a CAŁY klucz tkwi w poleceniach.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

przemek202 Partyzant

05.04.2008 19:36    #17386     Sufler - Porady do gry - KIN4S Apdejt - problem
Problem rozwiazany!:D Usunąłem poprostu zespół rezerw KSZO i po sprawie. Teraz hula:D Ale dziękuje za porady i chęci

xSebas Partyzant

Witam mam problem: żaden z modifier-ów (2.2-2.25) nie chce mi działać na laptopie. Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd "access violation at address [tu jakiś kod] in module 'FMM2.2.exe'. write of address [kolejny rząd cyferek]". Cokolwiek wcisnąć wyskakują błedy podobne do jak wyżej, czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić? Czy to wina laptopa?

xSebas Partyzant

05.04.2008 18:29    #17388     Sufler - Porady do gry - Fm Modifier 2.24
[quote=rojiblanco86]Witam mam problem: ten modifier nie chce mi działać na laptopie. Przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd "access violation at address [tu jakiś kod] in module 'FMM2.2.exe'. write of address [kolejny rząd cyferek]". Czy ktoś może wie jak temu zaradzić? [/quote]

- MAM TO SAMO... kto pomoże ? :-(

xonogek Partyzant

05.04.2008 13:43    #17389     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra w obronie
bocznych pomocnikow juz zmienilem bo sam wpierw ogladnalem ten mecz

@omega: boczni obroncy to nie problem, podlaczaja sie do ofensywy i wracaja do obrony nie w nich tkwi problem. Do tego z samej kontry ciezko grac mecze jak sie gra ze slabszymi, ktorzy rowniez sa ustawieni defensywnie i czekaja na kontre. Trzeba jakos przechodzic w atak pozycyjny jak przeciwnik nie chce isc na wymiane

@bartex co bys zmienil apropo pomocnikow bo gra wyglada tak ze to defensywny husic prowadzi gre i dzieli na boisku pilke, a pomocnik srodkowy moze troche jest bez pracy

bartex55 Przodownik pracy

05.04.2008 13:19    #17390     Sufler - Porady do gry - Fatalna gra w obronie
Możliwe. Jednakże boczni obrońcy mogą mieć nieco ofensywne nastawienie. Nie wiem czy oglądałeś jego mecz, ale podczas gry boczni defensorzy zawsze wracają na czas, więc nie w ich nastawieniu tkwi problem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.