Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2008 15:32    #17361     Sufler - Porady do gry - Błędy w historii
Ja też miałem problem z historią ( coś ten element gry szwankuje), a mianowicie w 2012 roku weszłem w historię Hiszpanii/rekordy patre ja największa porażka 7-1 vs Włochy 04.06.2027...

giersik Przodownik pracy

13.04.2008 14:48    #17362     Sufler - Porady do gry - Błędy w historii
Gram sobie bez patcha Wisłą Kraków. Mam ogromny problem w grze, a mianowicie w historii klubów piłkarzy. Niedawno przy wyświetlaniu historii zawodników, w sezonach w których grali w grze przydzielona była reprezentacja Algierii. Przy niektórych zawodnikach nawet mieli występy w Algierii od początku naszej ery ! 2000 sezonów ! Na początku 5 sezonu to się jednak zmieniło i zamiast reprezentacji Algierii zawodnicy mają teraz jeden sezon z gry i to w maltańskim klubie. O co chodzi może mi ktoś powiedzieć ?

Globinho Partyzant

dzięki, przeczytałem. ale to nie rozwiązało mojego problemu. tam nie ma nic o hamachi. proszę o dalszą pomoc.

Globinho Partyzant

mam problem. chciałem zagrać z kolegą właśnie przez hamachi. robiłem dokładnie tak jak napisałeś. ale tylko on mógł utworzyć grę sieciową bo kiedy ja robiłem to nie mógł się do mnie podłączyć, wyrzucało go do menu głównego 2 sekundy po połączeniu. zależy mi na tym żebym to ja mógł utworzyć grę ponieważ mam szybszego kompa i lepsze łącze.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
13.04.2008 10:40    #17365     Sufler - Porady do gry - konkurs Gool
problemy z serwerem, spowodowały ze postanowilismy dac szanse ludziom na zagłosowanie, bo wczoraj nie było to mozliwe przez cały dzień.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Co się dzieje ze stroną? Od kilku godzin mam problem z logowaniem. "Nie przyjmuje" logowania i dopiero za x-nastym razem zaskakuje. Później nie mogę niczego kliknąć, bo wyskakuje strona z błędem (404- to wszystko co się wyświetla). Teraz pierwszy raz mi się udało włączyć suflera. Ktoś ma podobnie?

romuś Partyzant

12.04.2008 12:41    #17367     Sufler - Porady do gry - mam problem - pomocy
otóz zaczołem grac Blacburn w lidze wczoraj wieczorem save gry wylaczam pc i mysle , ze wszystko ok. Dziś rano prubuje odpalic ten save i gre mi minimalizuje i napis
"Football Manager 2008 is running dangerously on memory . please quit and free up some memory
potem 2 :
"Football manager 2008 has run out of memory and will now quit"

Lecz gdy odpalam juz inny save gra dziala normalnie .;/
Bardzo zalezy mi na tym save wiec co moge zrobic?? z gory dziekuje za pomoc

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

12.04.2008 12:20    #17368     Sufler - Porady do gry - Odwołania od kar
http://www.cmrev(...)ery.html

Zabawa trwa w najlepsze. Punkty za nic, obrażanie innych użytkowników...

Spinx Młody aktywista

11.04.2008 22:35    #17369     Sufler - Porady do gry - użycie procesora
[quote=arkadeusz]Spinx ma racje!! Przeinstaluj grę!! Też miałem taki problem ale po reinstalacji wszystko pięknie działa!! Teraz zużycie procka nie przekracza 15%!![/quote]

Cieszę się, że pomogłem :) W FM'ie akurat nie miałem problemów z użyciem procka. Natomiast w innych grach tak. M.in. Crysis, Lost Planet. Przeinstalowanie gry pomogło:) I gra nie muliła:)

Btw: Sory za dwa posty pod rząd. Nie spojrzałem.. hmm mój błąd :P Nie bijcie.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
11.04.2008 22:34    #17370     Sufler - Porady do gry - Turniej FM 08
Nie tyle M8 co reszta redakcji, dzięki w każdym razie za zrozumienie tematu. Rzeczywiście pojawienie się FM Live powinno uleczyć wszystkich z takich problemów ;)
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.