Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Arko Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Łatka

Wiele osób miało ten problem z hokejowymi wynikami i wątpie żeby u każdego był to problem z łatką.

omega Młody aktywista

za przetrzymanie sila i wytrzymalosc??? hahahahah
technika przede wszystkim
a na problem odpisalem w tym drugim temacie;]

andresss21 Partyzant

mam problem z DF pomocnikami ktorzy ciagle sie obracaja tracac przy tym czesto pilki co zazwyczaj konczy sie grozna kontra a nawet bramka.jak moge sobie z tym poradzic moj email mozecie podac jakies przykladowe screene

andresss21 Partyzant

16.04.2008 12:14    #17344     Sufler - Porady do gry - Taktyka
Mam problem z Pomocnikami DF ktorzy czesto sie obracaja w kolko i traca wtedy pilke jak mam sobie z tym poradzic?i jeszcze jedno jak moge zmniejszyc luke miedzy linia obrony a pomoca?andresss z gory dziekuje

kiko25 Partyzant

mam problem otóż ściągnołem z sieci dodatek graficzny zmienijący kulki podczas meczu na ludki ale nie bardzo umiem je zainstalowac zeby były widoczne oraz na stronie sortutotsi znanazlem skin black in 2 na nim jest dosc ladna grafika meczowa tzn zawodnicy ale nigdzie nie umiem znalezc tego dodatku do gry prosze was o pomoc moje gg 1304182

wiertara Partyzant

16.04.2008 08:55    #17346     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze czy w taktyce?
Witam, gram już w FM dosyć długo i zauważyłem parę frustrujących przypadków. Od razu zaznaczam że nie są to pojedyncze przypadki tylko powtarzające się. No to zaczynamy:
1) Reprezentacja:
Często grając reprezentacją i osiągając dobre wyniki przyjdzie mi grać z jakimś cieniarzem np z Liechtensteinem w eliminacjach i jakimś fuksem remisuję. Nie byłoby nic w tym dziwnego jeżeli np moja reprezentacja by cały czas atakowała i tylko była nieskuteczna - ale chodzi tu o to ze w całym meczu ja mam posiadanie piłki 35% i oddałem tylko kilka strzałów na bramkę?! Jeszcze te eliminacyjne mecze można przeżyć ale jeżeli gra się jakieś mistrzostwa i np po drodze wygrywa się z najlepszymi krajami a w 1/4 czy 1/2 trafia się na jakąś Japonię/Finlandię i sytuacja się powtarza to coś jest nie tak...

2) Kluby
Tutaj zauważyłem inną sytuację: Gram drużynami z niższego poziomu (Derby, Cadiz, Catania itp) i buduję je latami. Grając u siebie nie gram jakąś ofensywną taktyką mimo tego iż uzbieram już dobry skład i walczę np o awans do LM. Problem jest w tym że grając ustawieniem normalnym (bliżej defensywnego niż ofensywnego) gdy w końcówce chce jakoś bardziej przyatakować bo mam rezultat niekorzystny to w 90% przypadków moja drużyna już żadnej akcji nie przeprowadza i mecz kończy się w parę sekund. Ta sytuacja jest dosyć frustrująca bo nawet kontrolując cały mecz i co parę minut stwarzając sobie sytuację i gdy ustawię zawodników mentalność bardziej ofensywną to już wtedy nic się nie dzieje i już nagle nie ma akcji :(
Próbowałem różnych wariantów ofensywnych lecz bez rezultatu...

P.S. Tak na koniec mam pytanie o ustawienie taktyki na mecze wyjazdowe?
Nawet mając już dobrą ekipę i zajmując 3 miejsce w lidze moje mecze wyjazdowe wyglądają tragicznie i są moją piętą Achillesa. Przeważnie gram ustawieniem 4-4-2 i na wyjazdy daję mentalność defensywną, cofam trochę linię obrony, daję jednemu środkowemu pomocnikowi cofanie się do defensywnego pomocnika i z trudniejszymi przeciwnikami ograniczam skrzydłowych. Jednakże te działania nie przekładają się na wyniki które by mnie satysfakcjonowały - jakieś porady do meczów wyjazdowych?

No to się napisałem ale mam nadzieje że nie zrazi to was do przeczytania i odpowiadania ;) pozdr

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

16.04.2008 08:22    #17347     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Czy naprawdę nikt nie miał takiego problemu?!

15.04.2008 22:59    #17348     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Ok rozumiem .Ten temat nie miał zamiaru zrobienia forum tylko (wystarczyło uważnie przeczytac) wyjaśnienia problemu z obejmowaniem drużyny a nie reprezentacji.A pierwszy post był wprowadzeniem
All.Pozdro.

Tzar Przodownik pracy

15.04.2008 22:38    #17349     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Panowie, tutaj nie jest forum. Na forum można się dostać klikając link na stronie głównej CMRev.
To jest Sufler: osoba zakładająca temat przedstawia swój problem, a reszta pomaga w miarę możliwości ;) Tutaj nie widzę problemu, tylko chęć podzielenia się ciekawą informacją. Trochę w drugą stronę, bo to tak jakby udzielano odpowiedzi na (zbyt częste skądinąd) pytania w stylu: "Skąd brać tanie talenty do jakiejś ligi?".
Zasady Suflera zabraniają zakładania tematów nie zawierających problemów właśnie po to, żeby nie robić z niego forum - to znajduje się gdzie indziej.

Na koniec uwaga ogólna - każde forum (czy inny rodzaj społeczności inernetowych) ma swoje zasady, FAQ, itp. Przeczytajcie je zanim napiszecie swojego pierwszego posta - tylko na tym zyskacie. Poszanowania zasad życzę ;)

15.04.2008 21:40    #17350     Sufler - Porady do gry - Prestiż klubu
Pewnie grasz Wisłą? To z reputacja nie powinno byc problemów.Faza grupowa UEFA cz LM nie powinna sprawiac problemów.Rdeq w informacjach pisze czy jest ;regionalna krajowa czy kontynentalna nie pisze liczbowo;a właśnie o to pewnie mu chodzi.Bo żeby Wisąl miec kontynentalny to ... trzeba by bylo conajmnie cwiercfinał LM osiągnac

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.