Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
resq dobra propozycja bo rzeczywiscie opje relation oraz team talking są mało rozbudowane przydałyby się także konflikty(tak dla realizmu) tak propos zastosowałem taki myk by zburzyc morale zespołu rywala:
otóż grałem Rosenborg-Barcelona to oferowałem Barcelonie gigantyczne(ok 200 000 000)prezes sie zgodził a zawodnicy choc nawet nie chcieli słyszec o transferze to w pomniejszych problemach obrazili się na Rijkarda że chce ich sprzedac i wygrałem 2:0
sorry ze nie na temat ale moze byc przydatne

Muki Partyzant

Mało troszkę za Cecha wyciągnąłeś :) Ale sprzedac go, to i dobrze że sprzedałeś, bo byc może masz taką samą politykę jak ja i budujesz skład na zawodnikach poniżej 22-23 roku życia (rzecz jasna nie całą 11-stkę). Problem tylko znaleźc równie dobrego i skutecznego golkipera.

A co do Silvy - miałem podobnie prowadząc US Palermo. Chciałem bardzo, ale to bardzo miec w składzie Tim'a Cahilla, był akurat zawodnikiem który spełniał moje oczekiwania co do b. solidnego grajka na ławce rezerwowych. Normalnie nawet bym nie próbował, jednak był to 3 sezon, a Tim stracił miejsce w podstawowej 11 "The Toffes" na rzecz jakiegoś młodego Włocha, a z ławki wygryzł go Pienaar. Odrzucał i odrzucał, gardził i wybrzydzał. Ostatnie dramatyczne próby na tydzień przed zamknięciem okna transferowego polegały na maksymalnym wychwalaniu go oraz kilkukrotnym zjechaniu Moyesa. Tim wkońcu uległ, mimo iż dałem mu "Szeroki skład" (choc dosc dobre zarobki). Także upór i próbowanie może czasem pomóc.

Pzdr., no i powodzenia :)

resq Partyzant

@glosik1
Tak zgadzam się, to jest genialny pomysł, ale wpadłem na niego już na samym starcie gry.:P Wydałem prawie cały budżet + kase ze sprzedaży kilku zawodników (takich jak Joe Cole który poszedł za 22mln, czy Wright-Philipsa który poszedł za 20, albo Petra Cecha 37 bodajże) i pościągałem pełno młodych talentów poniżej 19 roku życia. Stworzyłem z nich drużyne rezerw z taką samą taktyką jak podstawowy team. I puściłem ich do boju organizując im wiele sparingów z rezerwami innych najlepszych teamów takich jak Barcelona B, czy Real Madrid B i jeszcze kilkoma normalnymi drużynami. Efekt był taki że Guilherme miał dużo więcej bramek niż meczów i teraz biją się o niego najlepsze drużyny na świecie. Ale to jest team na przyszłość, a teraz potrzebuje jakiejś mega gwiazdy i mega silnego wzmocnienia, oczywiście także młodych zawodników. bo w tym sezonie moge mieć problem ze zdobyciem 1szego miejsca w lidze. A moje ambicje są takie żeby stworzyć drużyne na dziesiątki lat :P. No i przede wszystkim zbudowanie nowego stadionu, bo gmina odmówiła pozwolenia na rozbudowe :(.

Dzięki za zainteresowanie, pozdrawiam.

crisadus Partyzant

17.04.2008 20:49    #17324     Sufler - Porady do gry - GKS Bełchatów
Escudero nadal w Valez:) ale problem bo tez nie chce przejsc:P ale jakos go przekonam...
GO GO THE GUNNERS

resq Partyzant

No wlasnie ;/ Spróbowałem tej metody z managerami, ten z Valencji nawet mnie polubił i sie chłopak podniecił jak powiedziałem że Valencja to najlepsza drużyna hiszpańska, niestety na Silve to nie pomogło. Wenger mnie nie lubi, pewnie dlatego że go pojechałem w półfinale ligi mistrzów :D Cóż będę próbował to co mówił 9pucek-. A jak nie pomoże to chyba będe musiał poczekać do następnego okienka transferowego może im się znudzą obecne kluby. Boję się tylko, że po tym jak posprzedawałem kilku zawodników może być problem z wygrywaniem meczyków.

Tak czy inaczej dziękuje wam za pomoc.

UPDATE:
@arko1224
Próbowałem dorzucać zawodników, bo są zainteresowani dwoma młodziakami, ale niestety nie pomogło.
A co do Silvy to właśnie chyba coś z tym nowym kontraktem jest, bo ma aż do 2013 roku, czyli maksymalnie tyle ile mogę ja teraz zaproponować.

resq Partyzant

Witam, przeszukałem tematy niestety nie doszukałem się porady w tym temacie więc zakładam nowy topic.

Na wstępie wyjaśnię że prowadzę Chelsea (wiem wiem ide na łatwizne :P) na łatce 8.0.2 ale standardowej bazie danych. Właśnie zakończyłem pierwszy sezon i przymierzam się do poważnego wzmocnienia mojej drużyny, na transfery w sumie mam blisko 130Mln Euro (sprzedałem kilku zawodników).

Na oku mam jednego świetnego zawodnika, a mianowicie Davida Silvę z Valencji i tu pojawia się problem bo zawodnik nie jest zainteresowany przejściem do mojej drużyny. W związku z tym mam pytanie czy są jakieś sposoby na przekonanie zawodnika? Tak żeby zechciał przystąpić wogóle do negocjacji ze mną, dodam tylko że przed zakończeniem sezonu był zainteresowany przejściem do mnie, ale wtedy nie miałem kasy :(.

No to w zasadzie dodam jeszcze pytanie nr 2, chodzi o Fabregasa z Arsenalu który jest zainteresowany przejściem do mnie, ale tutaj pojawia się problem z klubem. Okazuje się że brakuje mi budżetu 130mln euro na zawodnika którego wartość jest 36mln. Jest jakiś sposób żeby klub się zgodził za niższe pieniądze? (kiedyś coś czytałem o podlizywaniu się managerowi takiego klubu ale nie wiem czy coś takiego przynosi efekty?) Dodam że media spekulowały mi przed chwilą że Man Utd jest zainteresowane tym zawodnikiem, ale nie wiadomo czy się zgodzą na kwotę którą ponoć Arsenal ustawił sobie za tego zawodnika, tj 79mln. Cóż wiem że to tylko spekulacje prasowe, ale ja oferowałem za niego 120mln i nic :(.

Z góry dzięki za pomoc.

17.04.2008 18:42    #17327     Sufler - Porady do gry - Reprezentacje
Chociaż gra mi dzialała postanowilem to zrobic wczoraj(formatowanie) i rzeczywiscie udało się mimo że problem rozwiązany przed twoim postem , należy ci się punkt bo dobrze kombinowałeś ;)

omega Młody aktywista

jak byl patch 01 wiekszosc plakala ze maja po 20 strzalow a skutecznosc jest fatalna
tez z tym problemow nie mialem^^
jak jest patch 02 to placz ze wyniki za duze... a wszystko zalezy od taktyki
W 1 patchu trzeba bylo wiekszy nacisk polozyc w taktyce na atak w 2 patchu wiekszy nacisk na obrone
Kazdy FM ma swoja specyfike ba mowi sie ze w danym FMie pewne opcja sa faworyzowane taki urok tej gry trzeba sie dostosowac i popracowac nad wlasnie taktyka ktora w tym managerze jest najbardziej rozbudowana A oprocz tego jeszcze trzeba wymyslec taktyke ktora spelnia powyzsze wymagania i ktora Twoi zawodnicy potrafia zrealizowac
Czyzby kazdy liczyl na taktyke diablo? i bezmyslne klikanie spacji? Ruszcie glowa a jak wam nie wychodzi myslcie dalej albo sobie odpuscie

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
17.04.2008 16:29    #17329     Sufler - Porady do gry - Facepacki - Twórcy
Sufler to nie biuro ogłoszeń matrymonialnych, zamykam.

To jest odpowiedni temat do składania takich ofert.

Omega.Chodzi o to że NIE Tracą a więc nie traktuje tego jako problem po prostu widzę że taka sytuacja jest.Rety wszystkiego sie czepiasz nie jestes żadna alfą i omegą(Znaczy omegą jesteś ;) )

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution