resq dobra propozycja bo rzeczywiscie opje relation oraz team talking są mało rozbudowane przydałyby się także konflikty(tak dla realizmu) tak propos zastosowałem taki myk by zburzyc morale zespołu rywala:
otóż grałem Rosenborg-Barcelona to oferowałem Barcelonie gigantyczne(ok 200 000 000)prezes sie zgodził a zawodnicy choc nawet nie chcieli słyszec o transferze to w pomniejszych problemach obrazili się na Rijkarda że chce ich sprzedac i wygrałem 2:0
sorry ze nie na temat ale moze byc przydatne
otóż grałem Rosenborg-Barcelona to oferowałem Barcelonie gigantyczne(ok 200 000 000)prezes sie zgodził a zawodnicy choc nawet nie chcieli słyszec o transferze to w pomniejszych problemach obrazili się na Rijkarda że chce ich sprzedac i wygrałem 2:0
sorry ze nie na temat ale moze byc przydatne

Ale sprzedac go, to i dobrze że sprzedałeś, bo byc może masz taką samą politykę jak ja i budujesz skład na zawodnikach poniżej 22-23 roku życia (rzecz jasna nie całą 11-stkę). Problem tylko znaleźc równie dobrego i skutecznego golkipera.
Wydałem prawie cały budżet + kase ze sprzedaży kilku zawodników (takich jak Joe Cole który poszedł za 22mln, czy Wright-Philipsa który poszedł za 20, albo Petra Cecha 37 bodajże) i pościągałem pełno młodych talentów poniżej 19 roku życia. Stworzyłem z nich drużyne rezerw z taką samą taktyką jak podstawowy team. I puściłem ich do boju organizując im wiele sparingów z rezerwami innych najlepszych teamów takich jak Barcelona B, czy Real Madrid B i jeszcze kilkoma normalnymi drużynami. Efekt był taki że Guilherme miał dużo więcej bramek niż meczów i teraz biją się o niego najlepsze drużyny na świecie. Ale to jest team na przyszłość, a teraz potrzebuje jakiejś mega gwiazdy i mega silnego wzmocnienia, oczywiście także młodych zawodników. bo w tym sezonie moge mieć problem ze zdobyciem 1szego miejsca w lidze. A moje ambicje są takie żeby stworzyć drużyne na dziesiątki lat
.
Cóż będę próbował to co mówił 9pucek-. A jak nie pomoże to chyba będe musiał poczekać do następnego okienka transferowego może im się znudzą obecne kluby. Boję się tylko, że po tym jak posprzedawałem kilku zawodników może być problem z wygrywaniem meczyków.
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty